Bästa Surface Pen-alternativen för Microsoft Surface-enheter

Ett av tillbehören som anses vara mycket viktigt för att kunna utnyttja enheters fulla potential Microsoft Surface , är en Surface Pen . Det är en otrolig inspelare för hårdvaran den stöder, men den växande prisfrågan avvisar många intresserade köpare. Vi har samlat flera Surface Pen-alternativ(Surface Pen-alternativ) som kan ge dig samma känsla, om än till ett rimligt pris.

Bästa Surface Pen-alternativen

Även om kostnaden för ev Ytpenna varierar från $110 till $150, det finns några bra alternativ att ha med sig i fickan.

  1. Dell Premium Active Pen (PN579X)
  2. Smart stylus Wacom Bamboo Ink
  3. Handtag HP
  4. Applicera bläck
  5. Tesha Surface Stylus

Utöver den överkomliga prisklassen kommer pennorna från dessa märken att ligga bra i handen.

1]Dell Premium Active Pen (PN579X)

Dell Premium Active Pen ( PN579X ) erbjuder ett enkelt sätt att springa En anteckning . Ett enkelt tryck på den översta knappen öppnar appen, så att du kan skriva anteckningar (även på den låsta skärmen), ta skärmdumpar eller aktivera Cortana . Dessutom kan du anpassa knapparna så att de passar dina behov genom att ställa in Windows Ink Workspace . Magnetisk penna stöder anslutning via Bluetooth 4.2 , som ger 12 månaders batteritid och 1 års begränsad hårdvarugaranti. Avsaknad av handtag Premium Dell är att den inte har en fickklämma och inte finns i flera färgalternativ. Intresserad av att köpa en Dell Premium Active?

2]Wacom Bamboo Ink

Nål Bambu bläck ansluter till din ytor(Yta) genom Blåtand och verkar mer pålitlig än sin föregångare. Den andra generationen av pennan har stöd lutning(Tilt) , vilket gör drag mer realistiska genom att avgöra om pennan hålls i en naturlig vinkel. Denna förmåga gör pennan mer lämpad för digital konst än sin föregångare. Köp Wacom Bamboo Ink Smart Stylus(Köp Wacom Bamboo Ink Smart Stylus) . Kostar cirka $38.

3]HP handtag

HP-pennan garanterar en naturlig, realistisk känsla. Dess exakta spets och tryckkänslighet ger dig fullständig kontroll och låter dig arbeta med en rad applikationer för allt från ritning till datoranvändning. Utöver ovanstående har HP-tillbehöret avancerad teknik N-trig , vilket hjälper honom att vinna en hårdvaru-seger över konkurrenterna. Den här tekniken hjälper datoranvändare att skapa digitalt bläck på skärmen förutom beröring, så att du kan rita eller utföra beräkningar korrekt. Öka din produktivitet med penna HP Pen(HP Penna). Ladda ner(Ladda ner) applikation HP Pen Control om det inte redan är installerat på din dator. Använd HP Pen Control för att ändra inställningar HP Penna.(HP Pen) med hjälp av instruktionerna i detta dokument. Det kostar $50.

4]Applicera bläck

Adonit Ink – Surface Pen är en produkt auktoriserad (auktoriserad)Microsoft Pen Protocol och Microsoft hlk. Det ingår också Cortana , så; du kan använda röstkommandon med din penna för att låsa upp bekvämligheten med din digitala assistent. Genom att helt enkelt ändra det applicerade trycket kan du ändra tjockleken på linjen och vila handflatan bekvämt på skärmen medan du skriver. Palmavvisning är aktiverat så att du inte behöver oroa dig för slumpmässiga rader. Prova Adoint Ink Stylus (Adoint Ink Stylus)

5]Tesha Surface Stylus

Med aluminiumpennan kan du rita och använda yta mer effektivt eftersom det låter bläck flöda direkt från spetsen penna(Penna) till skärmen med liten eller ingen fördröjning. Den har också en radergummiknapp placerad på sidan, så rengöringen är ganska enkel. Dessutom kan du komma åt andra alternativ genom att klicka på höger musknapp på sidan.

Tesha Surface Stylus är kompatibel med Surface Studio , Surface Pro 2017 , Surface Pro 4 , Surface Pro 3 , Yta 3 och Surface Laptop .

Vilken använder du?(Vilken använder du?)

Ett tillbehör som anses vara ganska viktigt för att utnyttja den fulla potentialen hos Microsoft Surface-enheter är Surface Pen. Det är ett otroligt skrivverktyg för hårdvaran den stöder, men dess växande prisproblem håller många intresserade köpare borta. Vi har samlat ihop några Surface Pen-alternativ som kan ge dig samma känsla, om än till ett rimligt pris.

Alternativ för ytpenna

Bästa Surface Pen-alternativen

Medan kostnaden för en Surface Pen varierar från någonstans mellan $110-$150, finns det några bra alternativ som kan vara fickvänliga.

  1. Dell Premium Active Pen (PN579X)
  2. Wacom Bamboo Ink Smart Stylus
  3. HP Penna
  4. Adobe Ink
  5. Tesha Surface Stylus

Förutom den överkomliga prisklassen kommer dessa stylusmärken att ligga bra i handen.

1]Dell Premium Active Pen (PN579X)

Dell Premium Active Pen (PN579X) erbjuder ett enkelt sätt att starta OneNote. Ett enkelt tryck på den övre knappen öppnar appen så att du kan skriva anteckningar (även på en låst skärm), ta en skärmdump eller aktivera Cortana. Dessutom kan du anpassa knapparna efter dina behov genom att installera Windows Ink Workspace. Den magnetiska pennan stöder Bluetooth 4.2-anslutning med en bekymmersfri med 12 månaders batteritid och ett års begränsad hårdvarugaranti. En nackdel med Premium Dell-pennan är att den saknar fickklämma och kommer inte i flera färgalternativ. Intresserad av att köpa Dell Premium Active?

2]Wacom Bamboo Ink

Bamboo Ink-pennan ansluts till din Surface via Bluetooth och känns mer hållbar än sin föregångare. Den andra generationen av pennan har tiltstöd som gör att dragen ser mer autentiska ut genom att upptäcka om pennan hålls i en naturlig vinkel. Denna förmåga gör pennan bättre lämpad för digital konst än sin föregångare. Köp Wacom Bamboo Ink Smart Stylus. Det kostar ungefär $38.

3]HP Pen

HP-pennan garanterar en naturlig, verklighetstrogen känsla. Dess precisionsspets och tryckkänslighet ger dig fullständig kontroll och kan arbeta med en rad appar för allt från ritning till datoranvändning. Förutom ovanstående har HP-tillbehöret förbättrad N-trig-teknik som hjälper den att vinna hårdvaruvinst över sina rivaler. Tekniken hjälper datoranvändare att skapa digitalt bläck på skärmen utöver beröring så att du kan rita eller beräkna med precision. Uppgradera din produktivitet med HP Pen. Ladda ner appen HP Pen Control om den inte är förinstallerad på din dator. Använd HP Pen Control för att ändra inställningarna på din HP Pen med hjälp av instruktionerna i det här dokumentet. Det kostar $50.

4]Adoint Ink

Adonit Ink – Surface Pen är Microsoft Pen Protocol och Microsoft hlk-certifierad produkt. Det är också Cortana-aktiverat, så; du kan använda röstkommandon med din penna för att frigöra bekvämligheten med din digitala assistent. Genom att helt enkelt variera det applicerade trycket kan du ändra linjetjockleken och vila handflatan bekvämt på skärmen medan du skriver. Den är aktiverad för handflatans avvisning, så du behöver inte oroa dig för lösa linjer. Kolla in Adoint Ink Stylus

5]Tesha Surface Stylus

Den aluminiumhölje pennan gör att du kan rita och använda din Surface mer effektivt eftersom den låter bläcket flöda direkt från pennans spets till din skärm med praktiskt taget ingen fördröjning. Den har också en radergummiknapp på sidan, så det är ganska enkelt att städa. Dessutom kan du komma åt andra alternativ genom att använda högerklicksknappen på sidan.

Tesha Surface Stylus är kompatibel med Surface Studio, Surface Pro 2017, Surface Pro 4, Surface Pro 3, Surface 3 och Surface Laptop.

Relaterade Artiklar

Back to top button