Bästa ställena att hitta 3D-skrivarmodeller

Om du vill skriva ut verktyg och delar för projekt ” gör det själv” eller något roligt som 3D-utskrift (DIY)Baby Yoda(Baby Yoda), måste du hitta modeller för 3D-skrivare. Det här är fortfarande ett nytt utrymme och att bygga detaljerade modeller är mycket arbete, så resurserna är fortfarande begränsade.

Det finns några fler ädelstenar som erbjuder dig några fantastiska mönster att ladda ner och skriva ut för ditt personliga bruk. Vi har valt ut några av dem som du definitivt kommer att gilla.

Om vi ​​inte uttryckligen anger detta i inledande stycket(öppningsstycket), alla webbplatser som visas i den här artikeln erbjuder 3D-modeller för gratis nedladdning. Om du letar efter 3D-skrivare istället, här är en lista med bra startmodeller.

Kulter 3D – Modellplattform för 3D-skrivare(-3D-skrivarmodellplattform)

Cults 3D är en enorm plattform för att skapa, sälja och köpa 3D-skrivarmodeller. Fastän(Medan vissa modeller måste köpas, finns det också tusentals gratis 3D-skrivarmodeller som kan laddas ner.

För att komma igång, gå bara till webben hemsida och hitta(webbplats och sök) vad du vill skriva ut. Besök även insamlingssidan och hitta(sida och utseende) 3D-modeller i specifika samlingar. Populära samlingar inkluderar “Stjärnornas krig”(Stjärnornas krig) Harry Potter(Harry Potter)” och ” Pokémon(Pokemon) » .

För mer produktivt skrivande kanske du gillar samlingen av användbara föremål. Detta inkluderar projekt som 3D-printade smartphonehållare, klipp för arbete(gör det själv) eller köksredskap som äggavskiljare och påsklämmor.

notera(Observera) att alla dessa 3D-skrivarmodeller tillhandahålls av användare, så utskriftsinstruktionerna, modellkvalitet(modellkvalitet) och support kommer att variera från modell till modell. Du kan sortera dina sökresultat efter antal nedladdningar eller likes för att göra det lättare att hitta bra modeller.

Om du inte hittar det du letar efter kan du hitta en skapare som skapar en 3D-modell åt dig med hjälp av on-demand-funktioner(efterfrågan funktion) . Du måste ange modellspecifikationer, ange en budget och välja en deadline. Ju fler specifikationer och illustrationer du tillhandahåller för utskrift, desto bättre.

Yeggi – sökmotor för 3D-skrivarmodeller(– Sökmotor för 3D-skrivarmodeller)

Yeggi inte(Yeggi gör det inte) erbjuder modeller för 3D-skrivare, men ger ett kraftfullt verktyg för att hitta 3D-modeller. Yeggi har funnits sedan 2013, och sedan dess har det inte funnits någon anständig konkurrens som skulle tvinga oss att erbjuda ett alternativ. Eftersom det Yeggi skickar dig till godkända tredje parts webbplatser, finns vissa 3D-modeller endast tillgängliga för köp. Men 90% av alla modeller som förekommer i sökmotor (sökmotor)Yeggi kan laddas ner gratis.

Det finns över 2 miljoner 3D-skrivarmodeller i Yeggis databas, så en snabb sökning bör ge bra resultat. Sökverktyg är inte lika kompletta som Google men du kan fortfarande sortera resultaten efter Bästa matchning, Popularitet eller Senast tillagd.

Du kan också filtrera bort gratis eller till salu modeller för att få de resultat du vill ha. Vårt enda anspråk på Yeggi är att sökning efter den här idealiska modellen ofta resulterar i att navigera mellan flera olika webbplatser, så var beredd på att bläddra på många flikar i din webbläsare.

Thingiverse – Hitta 3D-utskriftsprojekt(– Hitta 3D-utskriftsprojekt)

Trots namnet Thingiverse(Thingiverse isn) är inte bara en lista över saker. Det här är en fantastisk plattform för att hitta roliga utbildningsprojekt och gå med i gemenskapen. Ta denna LTB väderstation till exempel. (LTB väderstation) Det här är också ett bra ställe att chatta med andra ägare av 3D-skrivare och lära sig om vad de bygger.

Du kan hitta specifika grupper så att du kan få kontakt med likasinnade. Till exempel inkluderar några populära grupper ingenjörer, entusiaster Raspberry Pi skapare brädspel, (Brädspel)Stjärnornas krig och Warhammer 40K .

Om du behöver skriva ut något är det också möjligt. Panel Sök(sökfältet) är det bästa verktyget för att hitta 3D-skrivarmodeller för utskrift. Till exempel en snabb sökning Baby Yoda utfärdat(Baby Yoda) hundratals resultat sorterade efter popularitet.

Med ett gemenskapsfokus får du fler verktyg för att bidra till varje författares projekt. Låt oss säga att du ville se hur en viss 3D-bild faktiskt skulle bli. Baby Yoda tryck. (Baby Yoda print) Du kan se fliken Gör för att se andra användares resultat efter att ha skrivit ut modellen du för närvarande tittar på.

YouMagine – utskrifter skapade av gemenskapen(- Gemenskapsskapade utskrifter)

YouMagine drivs av communityn, kanske mer än de andra plattformarna vi har listat hittills. Mål YouMagine — skapa en öppen plattform källkod,(källplattform) där människor kan arbeta med att skapa, redigera och samarbeta på 3D-skrivarmodeller utan några innehållsbegränsningar.

Detta innebär att modeller ofta använder en Creative-licens. Commons(Commons licens). Vanligtvis kommer modeller att använda CC Attribution Ickekommersiell Dela lika vilket innebär att du kan ladda ner 3D-modeller gratis, redigera och publicera alla verk, men du kan inte använda det för kommersiella ändamål.

Just nu gemenskap (s community)YouMagine något mindre, men om du vill samarbeta med andra på 3D-skrivarmodeller eller vill hitta första jobbet(börjar arbeta) för dina egna 3D-projekt som du kan skriva ut senare, YouMagine är ett bra verktyg.

Instruktioner – för 3D-utskriftsprojekt(- För 3D-utskriftsprojekt)

Instructables handlar inte bara om 3D-skrivarmodeller, utan också en bra webbplats för att hitta intressanta och roliga projekt som använder 3D-utskrift. Du kan hitta projekt med kompletta manualer och nedladdningsbara modellfiler.

Det betyder inte bara att du kan skriva ut några användbara modeller, utan också lära dig hur du gör allt på vägen. Ladda ner(Ladda ner) detaljer för att skapa dina egna 3D-utskrivbara leksaker, eller lär dig hur du skapar dina egna 3D-utskrivbara modeller.

Oavsett om du vill skriva ut verktyg och delar för gör-det-själv-projekt, eller något roligt som en 3D-printad Baby Yoda, måste du hitta 3D-skrivarmodeller. Det är fortfarande ett nytt utrymme, och att skapa detaljerade modeller är mycket arbete, så resurserna är fortfarande begränsade.

Det finns fortfarande några pärlor där ute som erbjuder några fantastiska modeller för dig att ladda ner och skriva ut för ditt eget personliga bruk. Vi har valt ut ett antal av dem som du säkert kommer att gilla.

Om vi ​​inte uttryckligen anger det i det inledande stycket, erbjuder alla webbplatser i den här artikeln 3D-modeller för gratis nedladdning. Om du letar efter 3D-skrivare istället, här är en lista med bra startmodeller.

Kulter 3D – 3D-skrivarmodellplattform

Cults 3D är en enorm plattform för att skapa, sälja och köpa 3D-skrivarmodeller. Även om vissa modeller måste köpas, finns det också tusentals gratis 3D-skrivarmodeller att ladda ner också.

För att komma igång, besök helt enkelt webbplatsen och sök efter något du vill skriva ut. Alternativt kan du besöka samlingssidan och leta efter 3D-modeller inom vissa samlingar. Populära samlingar inkluderar Star Wars, Harry Potter och Pokemon.

För mer produktiva utskrifter kan samlingen av användbara föremål ta dig tycke. Detta inkluderar projekt som 3D-utskrivna smartphonehållare, klämmor för gör-det-själv-arbete eller köksverktyg som äggavskiljare och påsklämmor.

Observera att alla dessa 3D-skrivarmodeller skickas in av användaren, så utskriftsinstruktioner, modellkvalitet och support kommer att variera från modell till modell. Du kan sortera dina sökresultat efter nedladdning eller antal gilla-markeringar för att göra det lättare att hitta bra modeller.

Om du inte hittar det du letar efter kan du hitta en skapare som kan göra en 3D-modell åt dig med on demand-funktionen. Du måste lista specifikationerna för modellen, ange en budget och välja en deadline. Ju mer du tillhandahåller i form av specifikationer och illustrationer för trycket, desto bättre.

Yeggi – Sökmotor för 3D-skrivarmodeller

Yeggi erbjuder inte 3D-skrivarmodeller själv, utan erbjuder istället ett kraftfullt verktyg för att söka efter 3D-modeller. Yeggi har funnits sedan 2013 och sedan dess har det inte riktigt funnits någon anständig konkurrens för att få oss att föreslå ett alternativ. Eftersom Yeggi skickar dig till godkända tredjepartswebbplatser är vissa 3D-modeller endast tillgängliga för köp. Däremot är 90 % av alla modeller som dyker upp i Yeggis sökmotor gratis att ladda ner.

Yeggi har över 2 miljoner 3D-skrivarmodeller i sin databas, så en snabb sökning bör ge bra resultat. Sökverktygen är inte lika omfattande som Google, men du kan fortfarande sortera resultat efter bästa matchning, popularitet eller senast tillagda.

Du kan också filtrera bort gratis eller till salu modeller så att du får de resultat du behöver. Vår enda gnäll med Yeggi är att sökning efter den perfekta modellen ofta leder till att du klickar fram och tillbaka mellan flera olika webbplatser, så var beredd att gå igenom många flikar i din webbläsare.

Thingiverse – Hitta 3D-utskriftsprojekt

Trots namnet handlar Thingiverse inte bara om att skriva ut saker. Det är en fantastisk plattform för att hitta roliga, pedagogiska projekt och för att gå med i en gemenskap. Ta denna LTB väderstation till exempel. Det är också ett bra ställe att engagera sig med andra ägare av 3D-skrivare och lära sig om vad de bygger.

Du kan hitta specifika grupper så att du kan interagera med likasinnade. Till exempel inkluderar några populära grupper ingenjörer, Raspberry Pi-entusiaster, brädspelsskapare, Star Wars och Warhammer 40K.

Om du är ute efter saker att skriva ut är det också möjligt. Sökfältet är det bästa verktyget att använda för att hitta 3D-skrivarmodeller att skriva ut. Till exempel gav en snabb sökning efter Baby Yoda hundratals resultat, sorterade efter popularitet.

På grund av det communityledda fokuset har du fler verktyg för att engagera dig i varje kreatörs projekt. Låt oss säga att du ville se hur ett specifikt 3D Baby Yoda-utskrift faktiskt skulle bli. Du kan se Gör fliken för att se andra användares resultat efter att ha skrivit ut modellen du för närvarande tittar på.

YouMagine – Gemenskapsskapade utskrifter

YouMagine drivs av communityn, kanske mer än de andra plattformarna vi har listat hittills. Målet bakom YouMagine är att skapa en öppen källkodsplattform där individer kan arbeta för att skapa, redigera och samarbeta på 3D-skrivarmodeller utan några innehållsbegränsningar.

Det betyder att modeller ofta använder en Creative Commons-licens. Vanligtvis kommer modellerna att använda CC Attribution Noncommercial Share Alike, vilket innebär att du kan ladda ner 3D-modeller gratis, redigera och dela alla arbeten vidare, men du kan inte använda det kommersiellt.

För närvarande är YouMagines community lite mindre, men om du vill samarbeta med andra om 3D-skrivarmodeller eller vill hitta startarbetet för dina egna 3D-designer som du kan skriva ut senare, är YouMagine ett bra verktyg.

Instruktioner – För 3D-utskriftsprojekt

Instructables handlar inte bara om 3D-skrivarmodeller utan det är en fantastisk webbplats för att hitta roliga, engagerande projekt som använder 3D-utskrift. Du kommer att kunna hitta projekt med fullständiga guider och nedladdningsbara modellfiler.

Detta innebär inte bara att du kan skriva ut några användbara modeller, utan du kan lära dig hur du gör allt på vägen. Ladda ner delar för att bygga dina egna 3D-utskrivna leksaker, eller lär dig hur du skapar dina alldeles egna 3D-utskrivbara modeller också.