Bästa pussel- och triviaspel för Windows 10

Du(Är) den typen av person som skulle sitta bekvämt i en soffa och spendera timmar på att försöka lösa ett pussel? Eller kanske de små sakerna kommer till dig? Då har du tur här. Här är en lista över de mest spännande och spännande pussel(Pussel) och frågesporter(Trivia) tillgänglig i Microsoft Store(Microsoft Store) för Windows 10 .

Pussel(Pussel) och frågesport(Trivia) för PC med Windows 10

Säg hejdå(Säg) med långa tunnelbaneturer och lata dagar. Du kan sitta vid den öppna spisen och arbeta med dina hjärnor. Utgå från pussel, frågesporter och kunskaper och brädspel, hitta vad du vill i listan över de bästa frågesporterna och pusslen i Microsoft Store .

 1. Microsoft Mahjong
 2. Microsoft Jigsaw
 3. Microsoft Sudoku
 4. Gissa tv-programmet
 5. Pusselgalleri
 6. test frågesport
 7. Den kompletta engelska stavningsquiz
 8. PopcornQuiz
 9. Mindspel gratis
 10. Extrem allmän kunskap frågesport.

Här är en lista över de bästa pussel och frågesporter som finns tillgängliga i Microsoft butik(Microsoft Store).

1]Microsoft Mahjong(1]Microsoft Mahjong)

Med över 40 pussel, matcha dina brickor överallt. Ett av de mest älskade brädspelen i världen, nu kan du spela det med dina favoritteman och personliga teman.

Få dagliga uppgifter och utmana även dina vänner och familj. Ladda ner det gratis härifrån.

2]Microsoft Jigsaw

Microsoft Jigsaw

spela(Spela) pussel, klassiska pussel och dagliga utmaningar från tusentals fantastiska spel med denna infödda för Windows 10 Microsoft spel Kontursåg.(Microsoft Jigsaw)

Med dedikerade fack i spelet och fantastiska layouter kan du hitta dina häpnadsväckande pussel här på alla dina Windows-enheter gratis. Ladda ner den härifrån (här) .

3]Microsoft Sudoku(3]Microsoft Sudoku)

Microsoft Sudoku

Det finns en anledning till att de säger det sudoku(Sudoku) – för patienten. Spänn din hjärna och spela det logiska pussel nummer ett i världen. Utmana dina vänner, slå dina höga poäng och alla inmatningsmetoder är tillåtna. Det spelar ingen roll vilken enhet Windows du arbetar. Du kan komma åt den med ditt tangentbord, pekskärm och till och med din mus.

Få det gratis härifrån.

4]Gissa TV-programmet(4]Gissa TV-programmet)

Gissa tv-programmet

Hälsningar till alla TV-älskare och soffpotatisar. Jag måste säga att det här spelet är lika beroendeframkallande som socker. Du får fyra bilder och ett ord för att knäcka tv-programmets titel. Super(Super)enkelt och samtidigt ett pussel som är värt din tid. Så här är en värdefull present till alla TV-fanatiker.

Ladda ner den härifrån i Windows Store.

5]Pusselgalleri(5]Pusselgalleri)

Pusselgalleri

Gå tillbaka till dina tidigare år och lös alla pussel i detta pussel galleri(Pusselgalleri) . välja(Välj) från en mängd eleganta pussel och tillbringa dina dagar och din fritid med att pilla dina hjärnor och få rekord.

Ladda ner spelet härifrån (här) gratis.

6]Trivia Crack Quiz(6]Trivia Crack Quiz)

test frågesport

hacka(hugga) -hugga! Det är dags för hela familjen att samlas och utmana dina frågesportkunskaper i tre fantastiska spelset från Trivia Crack Quiz . Skaffa sig(Få) logotyp frågesporter, frågor om allmänbildning(Allmän kunskap) och Trivia Crack-uppdrag(Trivia Crack) för familjekväll denna vecka.

Bevisa din hjärnmuskel för din familj och vänner och lär dig några fantastiska fakta på vägen.

Ladda ner det här spelet från Microsoft Store idag!

7]Den kompletta engelska stavningsfrågesporten(7]Ultimate engelsk stavningsquiz)

Den kompletta engelska stavningsquiz

Vi uppmanar alla grammatik nazister(Grammar Nazis) Slå sönder din hjärna och din kunskap i detta engelska stavningsquiz. Arrangera din egen stavningstävling från bekvämligheten av ditt vardagsrum med familj och vänner. Spela fantastiska och knepiga frågesporter om synonymer, antonymer, plural och preteritum och höj dina höga poäng.

Ladda ner det gratis härifrån.

8]Popcorn Quiz(8]PopcornTrivia)

PopcornQuiz

Ett skickligt skapat Cinepolis-quiz, du kan spela Popcorn Trivia med dina vänner och familj. Utmana dem till nya höjder av allt inom modern och gammal popkultur. Fantastiska nivåer och tusentals filmgenrer att välja mellan. Du får popcorn och en titel för att klättra på företagsstegen.

Så om du undrar vad du ska göra på denna familjekväll, ligger svaret i det Popcorn Trivia . Ladda ner den från Microsoft Store (Microsoft Store).

9]Mindspel gratis(9]Mindspel gratis)

Hjärntrick

Med över 24 tankespel kan du träna din hjärna med olika logik- och IQ-spel. Börjar med delad uppmärksamhet, tankeflöde, förväntan, abstraktion, objektminne, självordnat lärande med mera.

Ett av de mest noggrant utformade, genomtänkt levererade och användarengagerande spelen som finns tillgängliga för dig Microsoft Store . Ladda ner(Ladda ner) det gratis härifrån.

10]Extrem allmän kunskap Quiz(10]Extrem allmän kunskap Quiz)

Extrem allmän kunskap Quiz

Den sista på vår lista är också en av de svåraste. Detta är ett av de mest vansinnigt extrema triviala GQ-spelen med tio olika nivåer. Fortsätt bryta dina poäng och chansen att det händer är mycket liten. Men det är en hjärnomkopplare som får dig att komma tillbaka för mer.

Ladda ner den och börja spela var du än är. Den är gjord för att ge dig den triviala spänningen du har letat efter. Få det härifrån gratis.

Tja, det är alla människor! För den här listan är tänkt att ge dig en hjärna kittla och alla dessa triviala spänningar. Så om du är en nörd som gillar att vinna i triviala, GQ och logiska spel, så kommer den här listan att vara mycket användbar för dig.

ha så kul!

Är du den typen av person som skulle mysa i soffan och spendera timmar på att försöka slå ett pussel? Eller kanske trivia gör det för dig? Då har du tur här. Här är listan över de mest spännande och beroendeframkallande pussel- och triviaspelen som finns tillgängliga på Microsoft Store för Windows 10.

Pussel och trivia-spel för Windows 10 PC

Säg adjö till de långa tunnelbaneresorna och lata eftermiddagarna. Du kan sitta vid den öppna spisen och sätta igång hjärnan. Börja med brain teasers, trivia och kunskap och även brädspel, hitta allt du vill i listan över de bästa trivia- och pusselspelen på Microsoft Store.

 1. Microsoft Mahjong
 2. Microsoft Jigsaw
 3. Microsoft Sudoku
 4. Gissa TV-programmet
 5. Pusselgalleri
 6. Trivia Crack Quiz
 7. Ultimat engelska stavningsquiz
 8. PopcornTrivia
 9. Mindspel gratis
 10. Extrem allmän kunskap Quiz.

Här är listan över de bästa pussel- och triviaspelen som finns på Microsoft Store.

1]Microsoft Mahjong

Pussel och trivia-spel för Windows 10

Med över 40 pussel, matcha dina brickor hela tiden. Ett av världens mest favoritbrädspel, du kan nu få spela det på dina favoritteman och anpassade teman.

Få dagliga utmaningar och utmana även dina vänner och familj. Ladda ner det gratis härifrån.

2]Microsoft Jigsaw

Microsoft Jigsaw

Spela sticksågar, klassiska sticksågar och dagliga utmaningar från tusentals fantastiska spel med detta inbyggda Windows 10, Microsoft Jigsaw-spel.

Med speciella spelbrickor och fantastiska layouter kan du hitta din häpnadsväckande sticksågsupplevelse här på alla dina Windows-enheter gratis. Ladda ner den härifrån.

3]Microsoft Sudoku

Microsoft Sudoku

Det finns en anledning till att de säger att Sudoku är för patienten. Reta din hjärna och spela världens nummer 1 logiska pusselspel. Utmana dina vänner på det, slå dina höga poäng och alla inmatningsmetoder är tillåtna. Det spelar ingen roll vilken typ av Windows-enhet du använder. Du kan komma åt den med ett tangentbord, pekskärm och till och med en mus.

Få det gratis härifrån.

4]Gissa TV-programmet

Gissa TV-programmet

Hojta till alla tv-älskare och soffpotatisar. Det här är ett spel lika beroendeframkallande som socker måste jag säga. Du får fyra bilder och ett ord för att knäcka namnet på tv-programmet. Superenkelt och ändå en brain teaser som är värd din tid. Så här är en tidsvärd present till alla TV-fanatiker där ute.

Ladda ner den härifrån på Windows Store.

5]Pusselgalleri

Pusselgalleri

Gå tillbaka till dina förr och lös alla pussel i detta pusselgalleri. Välj bland en mängd eleganta pussel och tillbringa dina dagar och din fritid med att krossa dina hjärnor och bryta dina höga poäng hela tiden.

Ladda ner spelet gratis härifrån.

6]Trivia Crack Quiz

Trivia Crack Quiz

Hacka hugga! Dags för familjen att träffas och utmana sin triviakunskap i tre fantastiska spelset från Trivia Crack Quiz. Få logga frågesporter, allmänna kunskapsfrågor och Trivia Crack-utmaningar för din familjekväll den här veckan.

Bevisa dina hjärnmuskler för din familj och vänner och lär dig några fantastiska fakta på vägen också.

Ladda ner det här spelet från Microsoft Store idag!

7]Ultimat engelsk stavningsquiz

Ultimat engelska stavningsquiz

Uppmanar alla grammatiknazisterna att bryta sina hjärnor och kunskaper i detta engelska stavningsquiz. Gör din egen stavningsbitävling direkt i ditt vardagsrum med din familj och dina vänner. Spela fantastiska och knepiga frågesporter med synonymer, antonymer, pluraler och förflutna tider och höj dina poäng också.

Ladda ner det gratis härifrån.

8]PopcornTrivia

PopcornTrivia

Skickligt skapat cinepolis trivia-spel, du kan spela Popcorn Trivia med dina vänner och familj. Utmana dem till nya höjder av allt inom popkulturen av nyare och gamla. Fantastiska nivåer och tusentals filmgenrer att välja mellan. Du får popcorn och rank för att klättra uppför underhållningsstegen.

Så om du undrar vad du ska göra denna familjekväll, ligger svaret hos Popcorn Trivia. Ladda ner den från Microsoft Store.

9]Mindspel gratis

hjärntrick

Med över 24 tankespel kan du träna din hjärna på olika logik- och IQ-spel. Med utgångspunkt från delad uppmärksamhet, tankeflöde, förväntan, abstraktion, objektminne, självordnat lärande och många, många fler.

Ett av de mest medvetet utformade och skickligt levererade och användarengagerande spelen som finns tillgängliga för dig på Microsoft Store. Ladda ner det gratis härifrån.

10]Extrem allmän kunskap Quiz

Extrem allmän kunskap Quiz

Den sista som kommer med på vår lista är också en av de tuffaste. Detta är ett av de mest vansinnigt extrema triviala GQ-spelen med tio olika nivåer. Fortsätt bryta dina poäng och chanserna är väldigt få gånger du kan lyckas. Men det är en brain breaker som får dig att komma tillbaka för mer.

Ladda ner den och börja spela var du än är. Den är inställd på att ge dig den triviala spänningen du har letat efter. Få det härifrån gratis.

Tja, det är allt gott folk! Eftersom den här listan är inriktad på att ge dig kittlar i hjärnan och all den där triviala spänningen. Så om du är en nörd som älskar att vinna på triviala, GQ och logiska spel, så kommer den här listan att vara mycket användbar för dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button