Bästa PC-spelskärmar som gör spelet så realistiskt som möjligt

Spel tar dig till en helt ny värld, och det motiverar beroendet bakom dem. Med tiden har PC-spel avancerat mycket då utvecklare har gjort sitt bästa för att göra spel så realistiska som möjligt. En av de viktigaste parametrarna som användarna betygsätter ett spel är dess grafik. Grafisk konst(Grafik) beror på grafikkortet, drivrutinerna och om systemets hårdvara stöder det. Även om du har allt på plats ( Bagge(RAM), processorer, etc.), kanske grafiken inte är den bästa om du inte använder monitorer som är speciellt utformade för spel, särskilt avancerade spel.

PC-spelskärmar

Här är en lista över de bästa PC-spelmonitorerna som finns på marknaden:

Scepter C248W-1920R(Sceptre C248W-1920R):

Denna bildskärm är från Spira(Sceptre) är ett av de bästa alternativen som finns på marknaden, men eftersom varumärket är mindre känt och produkten är ny har den få köpare. Denna monitor har dock fått ganska positiva recensioner från de få som har köpt den.

Scepter C248W-1920R(Sceptre C248W-1920R) 24″ böjd monitor med upp till 75Hz uppdateringsfrekvens. Den väggmonterade enheten levereras inte med ett stativ. Du kan dock köpa den själv. Denna bildskärm är rimligt prissatt jämfört med konkurrenterna. Köp den på Amazon här här) .

ASUS VG245H :

ASUS VG245H

Det bästa med en bildskärm ASUS VG245H är hans varumärke. SOM OSS kända för att producera kvalitetsprodukter, vare sig det är processorer eller extern hårdvara. Den här enheten kommer med ett blåskärmsfilter för att förhindra ansträngning av ögonen samtidigt som den stöder upplösningar upp till 1080p.

Övervaka ASUS VG245H har två exklusiva funktioner, nämligen GameVisual och spel plus för förbättrade färginställningar, samt en uppdateringsfrekvens på 75Hz. Denna produkt är tillgänglig på Amazon här här) .

Acer XFA240 spelmonitor

Även om Acer 24″ spelskärm (Acer Gaming Monitor 24 tum) XFA240 något dyrare, det är ett av de bästa alternativen i sin klass. Produkten har en uppdateringsfrekvens på 144Hz och en upplösning på 1920 x 1080. Dubbla högtalare och 170 graders rotation gör att skärmen Acer är ett måste att köpa. (Acer) Skaffa den här skärmen från Amazon.

Alienware AW2518Hf :

Alienware AW2518Hf

Medan bärbara datorer Alienware – det här är bokstavligen en annan era av spel, monitorer är också värda att köpa. Varumärket är känt för sin hållbarhet och komplexitet. Med 240Hz uppdateringsfrekvens och 1ms svarstid Alienware AW2518Hf erbjuder en smidig spelupplevelse oöverträffad av någon annan konkurrent. Självklart kommer allt detta till en kostnad, men den här produkten är värd att köpa om du har råd. Du kan köpa denna bildskärm Alienware här här) .

MSI Full HD FreeSync Gaming Monitor

Konkurrent Alienware , MSI är en billigare konkurrent, men lika effektiv. Den har en betraktningsvinkel på 178 grader och en uppdateringsfrekvens på 144Hz. Trots den höga kostnaden i dessa parametrar, monitorn MSI värt det att köpa det. Monitorn finns tillgänglig på Amazon här här) .

Låt oss veta om vi missat något.(Meddela oss om vi missat något.)

Spel tar dig till en helt ny värld, och det motiverar beroendet bakom det. Med tiden har PC-spelandet avancerat mycket sedan utvecklarna har försökt att göra spel så realistiska som möjligt. En av de viktigaste parametrarna som användarna bedömer ett spel på är dess grafik. Grafik beror på grafikkortet, drivrutinerna och om systemhårdvaran kan stödja det eller inte. Även om du har allt på plats (RAM, processorer, etc.), kanske grafiken inte är den bästa om du inte använder bildskärmar speciellt utformade för spel, särskilt för avancerade spel.

PC-spelskärmar

Här är en lista över de bästa PC-spelmonitorerna som finns på marknaden:

Scepter C248W-1920R:

PC-spelskärmar

Denna bildskärm från Scepter är ett av de bästa alternativen som finns på marknaden, men eftersom märket är mindre känt och produkten den nya, har den haft få köpare. Den här skärmen har dock fått ganska positiva recensioner av de få som köpt den.

Scepter C248W-1920R är en böjd 24-tumsskärm med en uppdateringsfrekvens på upp till 75Hz. Den väggmonterbara enheten levereras inte med ett stativ. Du kan dock köpa en själv. Denna bildskärm är rimligt prissatt i jämförelse med sina konkurrenter. Köp den från Amazon här.

ASUS VG245H:

ASUS VG245H

Det bästa med ASUS VG245H-skärmen är dess varumärke. ASUS har varit känt för att tillverka kvalitetsprodukter, vare sig det är processorer eller synlig hårdvara. Den här enheten kommer med ett blåskärmsfilter för att förhindra att ögonen anstränger sig samtidigt som den stöder upplösning upp till 1080p.

ASUS VG245H-skärmen har två exklusiva funktioner nämligen GameVisual och GamePlus för att förbättra färginställningarna, tillsammans med en uppdateringsfrekvens på 75Hz. Denna produkt är tillgänglig på Amazon här.

Acer Gaming Monitor XFA240

Även om det är lite dyrt, är Acer Gaming Monitor 24″ XFA240 ett av de bästa alternativen i sin klass. Produkten har en uppdateringsfrekvens på 144Hz och en upplösning på 1920 x 1080. Den dubbla högtalaren tillsammans med den 170 graders vridningsvinkeln gör Acer-skärmen till ett måste att köpa. Ta den här skärmen från Amazon.

Alienware AW2518Hf:

Alienware AW2518Hf

Medan Alienware bärbara datorer bokstavligen är en annan era av spel, är monitorerna också värda att köpa. Varumärket är känt för sin hållbarhet och komplexitet. Med en uppdateringsfrekvens på 240 Hz och 1 ms svarsfrekvens erbjuder Alienware AW2518Hf en smidig spelupplevelse som ingen annan rival. Uppenbarligen kostar allt detta, men den här produkten är värd att köpa om du har råd. Du kan köpa denna Alienware-skärm härifrån.

MSI Full HD FreeSync Gaming Monitor

En konkurrent till Alienware, MSI är en billigare rival, men lika effektiv. Den har en 178-graders synvinkel och 144Hz uppdateringsfrekvens. Trots att den är dyr för dessa parametrar är MSI-skärmen värd att köpa. Skärmen finns tillgänglig på Amazon här.

Relaterade Artiklar

Back to top button