Bästa PC-optimeringsappar för Windows 10 på Microsoft Store

En dators prestanda beror på mer än bara dess konfiguration. Mycket beror på hur du underhåller den efter köpet. Läser in(nedladdning) skadlig programvara, skräpfiler, tidig rensning av temporära filer etc. påverkar systemets prestanda.

PC-optimeringsappar för Windows 10

PC-optimeringsapplikationer hjälper dig att övervaka systemets hälsa och fixa datorproblem. Fastän Windows tillhandahåller ett inbyggt verktyg för diskrensning för detta ändamål, det erbjuder begränsade alternativ. (Verktyg för diskrensning) Lyckligtvis finns många programvaror från tredje part tillgängliga för detta ändamål.

 1. Komplett PC-rensning
 2. Hastighet O meter
 3. 360 Fullständig säkerhet
 4. Duplicate Cleanup Wizard
 5. Comet Diskrensning
 6. Smart diskrensning
 7. Trend Cleaner.

Här är en lista över de bästa apparna för PC-optimering Windows 10 tillgänglig i butiken Microsoft:

1]Slutför PC-rensningen

Total PC rengöringsmedel är det mest nedladdade gratis PC-rengöringsverktyget i världen. Microsoft Store(Microsoft Store). Det hjälper användare att frigöra utrymme på disk(Diskutrymme), optimera minne(Minne) och system Windows(Windows-system). Du kan välja typer av temporära filer och ta bort dem. Du kan välja vilken fil som ska raderas och vilken som inte. Den kan också användas för att radera stora filer. Om din ansökan diskrensning(Diskrensning) fungerar inte som standard, detta skulle vara det bästa alternativet som finns på marknaden. Du kan ladda ner den från Microsoft Store (Microsoft Store) här.

2]Hastighetsräknare O

Om du är en tekniker som förstår mer tekniska egenskaper hos en dator som processorhastighet etc., Hastighetsmätare kommer att bli en riktigt bra app att ladda ner. Denna gratis programvara beräknar aritmetiska prestanda för din Windows 10-enhet. Läs mer om det på Microsoft Lagra.

3]360 Total säkerhet

PC-optimeringsappar för Windows 10

Applikation 360 Total säkerhet är en säkerhetsapplikation; men det hjälper också till att optimera din dator. Applikationen snabbar upp systemet och justerar routerinställningarna. Den kontrollerar webbläsaren för oidentifierade nedladdningar och förhindrar dem från att ladda ner skadlig programvara till systemet. Denna app tar också hand om brandvägg(brandvägg). Mer om detta i Microsoft Store läst (Microsoft Store) här.

4]Duplicate Cleanup Wizard

Duplicate Cleanup Wizard

Ansökan Duplicate Cleaner Master fungerar precis som en vanlig applikation för diskrensning(Diskrensning) , förutom att det är mer mångsidigt. Du kan lägga till en mapp och exkludera filer eller undermappar från de valda mapparna. Filer kan organiseras med hjälp av filter. En annan funktion är att du kan ta bort dubbletter av filer samtidigt som du behåller de ursprungliga. Om du är osäker på en fil kan du använda ögonknappen för att förhandsgranska dess innehåll. Denna applikation kan laddas ner från Microsoft Store (Microsoft Store) här.

5]Comet Diskrensning

Comet Diskrensning

Comet Diskrensning är en diskrensningsapp som liknar den ursprungliga appen Windows Diskrensning . Verktyget förväntas diskrensning(Diskrensning) kommer att ersättas som standard i framtida versioner Windows 10 . Om du vill använda något som det ursprungliga verktyget, Comet Diskrensning kommer att vara en app att ladda ner. Den finns i Microsoft butik (Microsoft Store) här.

6]Smart diskrensning

Smart diskrensning

Smart diskrensningsprogram(Smart Disk Cleanup) är ett underbart program för att hantera och rensa skräpfiler på ditt system. Applikationen organiserar filer i flikar. Du kan välja de filer du vill behålla och de filer du vill ta bort. Till skillnad från ett vanligt diskrensningsprogram, Smart (Diskrensning)Diskrensning(Smart Disk Cleanup) erbjuder mycket fler alternativ för att optimera din dator. Du kan ladda ner den från Microsoft Store (Microsoft Store) här.

7]Tydliga trender

Trend Cleaner är ett bra program för att ta bort skräpfiler från ditt system. Om ditt system är långsamt eller ofta fryser kan du ladda ner den här appen från Microsoft Store. Trend Cleaner kan rensa systemcache, applikationscache, e-postcache, kontorscache, webbläsarcache, nedladdningscache, dubbletter av filer, stora filer, etc.

Använder du någon av dessa?(Använder du någon av dessa?)

En dators prestanda beror inte bara på dess konfiguration. Det beror mycket på hur du underhåller den efter köpet. Ladda ner skadlig programvara, skräpfiler, inte rensa tillfälliga filer, i tid, etc. påverkar systemets prestanda.

PC-optimeringsappar för Windows 10

PC-optimeringsappar hjälper till att övervaka systemets tillstånd och förbättra det som är dåligt i datorn. Medan Windows tillhandahåller ett inbyggt verktyg för diskrensning för ändamålet, erbjuder det begränsade alternativ. Lyckligtvis finns många tredjepartsprogramvaror tillgängliga för ändamålet.

 1. Total PC Cleaner
 2. Hastighetsmätare
 3. 360 Total säkerhet
 4. Duplicate Cleaner Master
 5. Comet Diskrensning
 6. Smart diskrensning
 7. Trend Cleaner.

Här är en lista över de bästa PC-optimeringsapparna för Windows 10 tillgängliga på Microsoft Store:

1]Total PC Cleaner

Total PC Cleaner

Total PC Cleaner är det mest nedladdade kostnadsfria PC-rensningsverktyget på Microsoft Store. Det hjälper användare att frigöra diskutrymme, optimera minne och Windows-systemet. Du kan välja typer av temporära filer och ta bort dem. Du kan välja vilken fil som ska raderas och vilken som inte ska. Det kan också användas för att radera större filer. Om ditt standardprogram för diskrensning inte fungerar korrekt, skulle detta vara det bästa alternativet som finns på marknaden. Du kan ladda ner den från Microsoft Store här.

2]Hastighetsmätare

Om du är en teknisk person som förstår de mer tekniska funktionerna hos en dator som hastigheten på en processor, etc. Speed ​​​​O Meter skulle vara en riktigt bra app att ladda ner åt dig. Detta gratisprogram beräknar den aritmetiska prestandan för din Windows 10-enhet. Läs mer om det på Microsoft Store.

3]360 Total säkerhet

PC-optimeringsappar för Windows 10

360 ​​Total Security-appen är en säkerhetsapp; men det hjälper till att optimera din dator också. Appen snabbar upp systemet och korrigerar routerns inställningar. Den kontrollerar webbläsaren för oidentifierade nedladdningar och förhindrar dem från att skjuta in skadlig programvara i systemet. Denna app tar också hand om brandväggen. Läs mer om det på Microsoft Store här.

4]Duplicate Cleaner Master

Duplicate Cleaner Master

Duplicate Cleaner Master-appen fungerar som den allmänna Diskrensningsapplikationen, förutom att den är mycket mer mångsidig. Du kan lägga till en mapp och exkludera filer eller undermappar från valda mappar. Filerna kan ordnas med hjälp av filter. En annan funktion är att du kan ta bort dubbletter av filer samtidigt som du behåller de ursprungliga. Om du är tveksam till någon fil kan du också använda ögonknappen för att förhandsgranska dess innehåll. Denna app kan laddas ner från Microsoft Store här.

5]Comet Diskrensning

Comet Diskrensning

Comet Diskrensning är en diskrensningsapp som liknar den ursprungliga Windows Diskrensningsappen. Det förväntas att standardverktyget för diskrensning kommer att ersättas i framtida versioner av Windows10. Om du skulle vilja använda något som det ursprungliga verktyget, skulle Comet Disk Cleanup vara appen att ladda ner. Den är tillgänglig på Microsoft Store här.

6]Smart diskrensning

Smart diskrensning

Smart Disk Cleanup programvara är en fantastisk applikation för att hantera och rensa upp onödiga filer på ditt system. Appen ordnar filerna under flikar. Du kan välja de filer du vill behålla och de filer du behöver radera. Till skillnad från den vanliga Diskrensningsapplikationen erbjuder Smart Disk Cleanup många fler alternativ för att optimera din dator. Du kan ladda ner den från Microsoft Store här.

7]Trendrengörare

Trend Cleaner är en utmärkt app för att rengöra onödiga filer från ditt system. Om ditt system går långsamt eller fryser ofta kan du överväga att ladda ner den här appen från Microsoft Store. Trend cleaner kan rensa systemcache, applikationscache, e-postcache, kontorscache, webbläsarcache, nedladdningscache, dubbletter av filer, stora filer, etc.

Relaterade Artiklar

Back to top button