Bästa mekaniska tangentbord för spel och arbete för PC Windows 10

Mekaniska tangentbord(Mekaniska tangentbord) är bäst lämpade för att skriva och spela. Haptisk feedback är förmodligen den viktigaste aspekten av ett mekaniskt tangentbord, så om du gillar den här tekniken och snabbare svarstider, fortsätt läsa eftersom vi har något bra för dig.

Mekanisk tangentbord(tangentbord) för spel(Spel) och arbete(Arbete)

Med ett stort antal mekaniska tangentbord på marknaden finns det något för alla. Om du letar efter ett mekaniskt tangentbord till ett överkomligt pris är vi säkra på att det finns där, och om du letar efter något till ett överkomligt pris kan du vara säker på att det också finns där.

Men oroa dig inte(Oroa dig) eftersom det inte finns något behov av att leta efter de bästa mekaniska tangentborden för Windows 10 som kan köpas för pengar. Följande lista bör ha allt du behöver, ja, åtminstone för nu, tills något bättre kommer.

1]Magicelec mekaniskt tangentbord

Vi har Magicelec mekaniskt tangentbord(Magicelec Mechanical Keyboard) , och nu är det ett av de bästa på marknaden. Enheten kommer med avancerade bakgrundsbelysta professionella spelnycklar. Vi gillar särskilt att ha de bakgrundsbelysta tangenterna eftersom det gör det lättare att skriva på natten utan att behöva tända huvudglödlampan i huset.

Intressant nog har användare möjlighet att ändra hur bakgrundsbelysningen fungerar. Om ljuset till exempel är för starkt kan det dämpas, och färgerna kan även ändras för att passa din smak.

Det ska noteras att Magicelec mekaniska tangentbord är utrustad med(Magicelec Mechanical Keyboard) 104 anti-ghosting-tangenter, idealiska för PC-spelare med Windows 10 . När det kommer till värde kostar detta vackra tangentbord 59,99 USD Amazon .

2] Ajazz Firstblood AK52 mekaniskt speltangentbord(Ajazz Firstblood AK52 Mechanical Gaming Keyboard)

Få datorägare kanske känner till ajazz , ett av de bästa företagen när det kommer till mekaniska tangentbord. Första blod AK52(Firstblood AK52) är en av de bästa på marknaden för spelare på en budget som letar efter ett hållbart mekaniskt tangentbord.

Enheten kommer med 104 anti-falsklarmnycklar, stöd för åtta bakgrundsbelysta konfigurationer och tre för spel. Tangentbordet tål upp till 60 miljoner tangenttryckningar innan det misslyckas. Bara detta borde ge användarna en uppfattning om vad hur pålitligt är Ajazz Firstblood AK52 mekaniska speltangentbord(Ajazz Firstblood AK52 Mechanical Gaming Keyboard) och varför de borde överväga det.

När det kommer till kostnad kostar det här mekaniska tangentbordet 49,99 USD Amazon .

3] Cougar 700K Aluminium mekanisk 32 – (Aluminium Mechanical 32) ARM bit tangentbord(Bit ARM-tangentbord)

mekaniskt tangentbord

Om du letar efter det perfekta mekaniska tangentbordet för alla typer av uppgifter, då aluminium mekanisk 32 – (Aluminium Mechanical 32)ARM bit tangentbord (Bit ARM-tangentbord)Cougar 700K kan mycket väl vara svaret på dina böner. Björn(Bear) Tänk på att detta inte är ett prisvärt mekaniskt tangentbord, så även om de flesta vill ha ett, kommer de flesta förmodligen inte att vilja betala för det.

Faktum är att Cougar 700K utrustad med(Cougar 700K) bakgrundsbelysta tangenter som kan justeras upp till fem gånger. Om du vill spela in ett nytt makro kan du göra det med ett klick på en knapp. Detsamma kan sägas om att byta profiler och komma åt multimediakommandon.

Vi gillar särskilt läget för handledsstödet. Tidigare mekaniska tangentbord saknade detta, så användare kommer att tvingas köpa ett separat handledsstöd om det behövs.

Här är något ganska intressant om Cougar 700K . Den väger hela 4,4 pund, vilket är ganska mycket för ett tangentbord. Den kommer till och med med två portar USB 2.0 även om vi skulle föredra att hamnarna skulle vara det USB 3.0 .

Aluminium mekanisk 32 – (Aluminium Mechanical 32)ARM bit tangentbord (Bit ARM-tangentbord)Cougar 700K kostar $129,99 för Amazon .

4]ELE mekaniskt speltangentbord

Det här tangentbordet är lika funktionellt som de två första enheterna på vår lista, så vad är skillnaden? Tja, det kommer med ett handledsstöd. För många är handledsstödet den avgörande faktorn när man köper ett tangentbord, och tangentbordet ELE mekaniskt speltangentbord förmodligen bra för resor.

Enheten har 104 anti-ghosting-tangenter, blå strömbrytare, taktil feedback och ett vattentätt fodral. Tänk på att stänkvattenbeständigheten inte är helt vattentät, så försök inte ta med det här tangentbordet in i duschen.

Om tangenterna är bakgrundsbelysta eller inte, ja. Ansluta(Par) Det är med aluminium- och plastdesignen för hela produkten, och man skulle kunna tro att denna lilla skönhet skulle bryta banken. Den goda nyheten är att det inte är det, eftersom det är det mest prisvärda mekaniska tangentbordet på vår lista.

ELE mekaniskt speltangentbord(ELE Mechanical Gaming Keyboard) säljs på Amazon (via Amazon) för ett brant pris av $41,90.

Vilken föredrar du?(Vilken föredrar du?)

Mekaniska tangentbord är de bästa för att skriva och spela. Den taktila feedbacken är förmodligen den viktigaste aspekten av ett mekaniskt tangentbord, så om du är en person som gillar den här tekniken och snabbare svarstider, fortsätt läsa eftersom vi har något bra för dig.

Mekaniska tangentbord för spel och arbete

Med den stora mängden mekaniska tangentbord ute på marknaden finns det något för alla. Om du letar efter ett mekaniskt tangentbord som är prisvärt, är vi säkra på att det finns där, och om du letar efter något med ett premiumpris kan du också vara säker på att det finns där ute.

Oroa dig inte, för det finns ingen anledning att gå ut och leta efter de bästa mekaniska tangentborden för Windows 10 som pengar kan köpa. Följande lista bör ge allt du behöver, ja, åtminstone för nu tills något bättre dyker upp.

1]Magicelec mekaniskt tangentbord

Det vi har här är Magicelec Mechanical Keyboard, och det är ett av de bästa som finns på marknaden just nu. Enheten kommer med avancerade professionella spelarnycklar som är bakgrundsbelysta. Vi älskar särskilt att ha bakgrundsbelysta tangenter eftersom det gör det enklare att skriva på nätterna utan att behöva ha lampan i huvudhuset på.

Intressant nog har användarna möjlighet att ändra hur bakgrundsbelysningen fungerar. Om ljuset till exempel är för starkt kan det dämpas och färgerna kan även modifieras för att passa en speciell smak.

Det bör noteras att Magicelec Mechanical Keyboard kommer med 104 anti-ghosting-tangenter, som är perfekta för PC-spelaren på Windows 10. När det kommer ner till kostnaden, kostar denna skönhet med ett tangentbord $59,99 via Amazon.

2]Ajazz Firstblood AK52 Mekaniskt speltangentbord

Inte många datorägare kanske känner till Ajazz, ett av de bästa företagen när det kommer till mekaniska tangentbord. Firstblood AK52 är en av de bästa på marknaden för budgetspelare som letar efter ett mekaniskt tangentbord som är byggt för att hålla.

Enheten kommer med 104 anti-ghosting-nycklar, bakgrundsbelyst stöd med upp till åtta konfigurationer och tre för spel. Tangentbordet kan ta upp till 60 miljoner tangenttryckningar innan det går ur drift. Bara det borde ge användarna en uppfattning om hur robust Ajazz Firstblood AK52 Mechanical Gaming Keyboard är, och varför de bör tänka på det.

När det kommer till kostnaden kostar detta mekaniska tangentbord häftiga $49,99 via Amazon.

3]Cougar 700K aluminium mekaniskt 32 bitars ARM-tangentbord

mekaniskt tangentbord

Om du letar efter det perfekta mekaniska tangentbordet för alla typer av uppgifter, kan Cougar 700K Aluminium Mechanical 32 Bit ARM-tangentbord mycket väl vara svaret på dina böner. Tänk på att detta inte är ett prisvärt mekaniskt tangentbord, så även om de flesta kommer att vilja ha det, kommer majoriteten troligen inte att vara villiga att kasta ner för det.

Här är grejen, Cougar 700K är gungande bakgrundsbelysta tangenter som kan justeras upp till fem gånger. Om du vill spela in ett nytt makro kan detta göras med bara en enda knapptryckning. Detsamma kan sägas om att byta profiler och komma åt multimediakommandon.

Vi gillar särskilt placeringen av handledsstödet. De tidigare mekaniska tangentborden saknas i detta avseende, så användare kommer att tvingas skaffa ett separat handledsstöd vid behov.

Här är något ganska intressant om Cougar 700K. Den väger hela 4,4 pund, vilket är ganska mycket för ett tangentbord. Den kommer till och med med två USB 2.0-portar, även om vi skulle föredra om portarna var USB 3.0 istället.

Cougar 700K Aluminium Mechanical 32 Bit ARM Keyboard kostade $129,99 via Amazon.

4]ELE mekaniskt speltangentbord

Det här tangentbordet är lika kapabelt som de två första enheterna på vår lista, så vad är skillnaden? Tja, den kommer packad med ett handledsstöd. För många är ett handledsstöd en beslutsfaktor när de ska köpa ett tangentbord, och ELE Mechanical Gaming Keyboard är troligen en för vägen.

Enheten kommer med 104 anti-ghosting-tangenter, blå strömbrytare, taktil feedback och en stänkvattentät design. Tänk på att stänkvattentätt inte är helt vattentätt, så lek inte med tanken på att ta med det här tangentbordet i duschen.

Angående om tangenterna är bakgrundsbelysta eller inte, ja, det är de. Kombinera det med aluminium- och plastdesignen hos den övergripande produkten och man kan tro att denna lilla skönhet kommer att bryta banken. Den goda nyheten är att det inte är fallet eftersom det är det mest prisvärda mekaniska tangentbordet på vår lista.

ELE Mechanical Gaming Keyboard kommer för det coola priset på $41,90 via Amazon.

Relaterade Artiklar

Back to top button