Bästa Kodi-alternativen för Windows 10

Om du är ett ivrigt fan av TV-program, filmer, sport och filmer som vill strömma innehåll från ditt hemnätverk, internet eller lokal lagring, kan en streamingapp som t.ex. Kodi , kommer säkert att blinka i ditt sinne. Utan tvekan är Kodi en extremt fantastisk streamingapplikation som kommer att förvandla alla digitala enheter som en smartphone, dator eller surfplatta till en streamingtuner och ge användarna möjligheten att ta media från Kodi överallt.

Kodi är programvara med öppen källkod, tidigare känd som Xbox Media Center ( XBMC ) och användes ursprungligen för Microsoft Xbox . Kodi vissa funktioner saknas när det gäller att använda ett bra användargränssnitt. Här är några gratisalternativ Kodi som erbjuder nästan samma egenskaper och funktioner som Kodi för att strömma innehåll från hela världen.

Alternativ till Kodi för Windows

Medan det finns många streamingapplikationer som t.ex Chromecast , Apple TV och andra som är begränsade till en dedikerad appbutik, Kodi tillåter användare att anpassa programvaran genom att ladda ner ett brett utbud av tillägg, sammansättningar och applikationer utan några begränsningar. inte begränsas av licensiering. Kodi är programvara med öppen källkod, tidigare känd som Xbox Media Center ( XBMC ) och användes ursprungligen för Microsoft Xbox . Det drivs nu av en oberoende stiftelse. XBMC och har nyligen bytt namn till Kodi .

Kodi tillåter användare att köra alla typer av innehåll som video, musik på alla enheter som Android iOS, linux , Windows och även Raspberry Pi. i alla fall Kodi vissa funktioner saknas när det gäller att använda ett bra användargränssnitt. Som tur är finns det flera gratisalternativ. Kodi som erbjuder nästan samma egenskaper och funktioner som Kodi , för att strömma innehåll från hela världen. I den här artikeln har vi samlat några av de bästa alternativ för Kodi(Kodi-alternativ för Windows) Windows-plattformar som tillåter användare att strömma och komma åt innehåll på alla enheter när som helst, oavsett plats.

Universal Media Server

Universal Media Server är en av mediastreamingtjänsterna som erbjuder ett enkelt användargränssnitt för omkodning av mediainnehåll mellan datorer, smartphones, Blu-ray-spelare(Blu-ray) och smart tv-apparater(TV-apparater). Mediaserver är ett populärt alternativ Kodi som låter dig överföra ljud, bilder och video till enheter med DLNA-stöd(DLNA) och har även möjlighet att strömma innehåll till enheter som inte stöder DLNA . Servern är designad för att köras på alla större operativsystem som t.ex Mac , Windows och linux . Mediaservern har några ytterligare funktioner jämfört med Kodi.. Servern uppdateras regelbundet med nya funktioner och är tillgänglig för gratis nedladdning. Användare kan också prenumerera på betalda mediaservrar för att dra nytta av ytterligare funktioner. Den kan streamas till enheter som t.ex PS3 , PS4 , Microsoft Xbox One , Microsoft Xbox 360 , Smart TV(Smart TV), spelkonsoler, smartphones och mer.

Open Source Media Center (OSMC)

Alternativ till Kodi för Windows

OSMC är ett mediacenter med öppen källkod som har samma funktioner som Kodi men med extra mångsidighet. Detta är en distribution linux baserat på Kodi Media Center och Debian Linux . Till skillnad från Kodi(Till skillnad från Kodi), OSMC har ett lättanvänt användargränssnitt och är tillgängligt för fri användning. OSMC erbjuder också sina användare möjlighet till anpassning genom App Store för att göra det lättare att arbeta enligt användarens preferenser. OSMC kan användas för att spela en mängd olika medieformat på de flesta enheter och streamingprotokoll. Den är designad för att köras på alla större operativsystem som t.ex Mac ,Windows(Windows) och Linux(Linux)

plex

Plex är den populära programvaran för att streama din favoritsamling av TV-program, musik, filmer och bilder till alla dina enheter, var som helst. Detta är det bästa alternativet Kodi , som hanterar allt ditt favoritmedieinnehåll och körs på alla typer av servrar, inte bara en dedikerad PC. Användare kan få Plex gratis, samt dra nytta av premiumfunktioner med hjälp av Plex Pass . Den stöder alla större operativsystem som t.ex linux iOS, Windows och även Android .

Embi

Emby är en annan bra programvara för att strömma din favoritsamling av TV-program, musik, hemvideor och foton till alla dina enheter var som helst. Detta fungerar som ett alternativ Plex och Kodi , som samlar allt ditt favorit multimediainnehåll som hemmavideor, musik och bilder på ett ställe. Gillar också programvaran Plex , Emby fungerar på alla typer av servrar, inte bara en dedikerad PC, och konverterar automatiskt alla typer av media och överför dem till vilken enhet som helst. Användare kan få Emby gratis och den stöder alla större operativsystem som t.ex linux iOS, Windows och serveroperativsystem BSD.

Medieportal

Media Portal är en öppen källkod för mediacenter som liknar Kodi . Programvaran är endast avsedd för Windows där användare kan strömma sin favoritradio, musik, TV-program, videor på alla enheter. Dessutom kan användare ställa in leva TV, installera en plug-in och spela in en livesändning. Användare kan installera ett brett utbud av skal och välja från en mängd plugins för att anpassa programvaran och hantera medieinnehåll. Den stöder TV-kanallogotyper, funktion “bild(Bild) in bild”(Bild) , utökad EPG och hjälp CI/CAM . Kort sagt, Medieportal är den idealiska lösningen för användare Windows(Fönster), som låter dig förvandla din dator tillhemmabio(Hemmabio) PC.

Vilka är dina rekommendationer?(dina rekommendationer?)

Om du är ett ivrigt fan av TV-program, filmer, sport och filmer och letar efter att strömma innehållet från hemnätverket, internet eller lokal lagring, kan streamingappen som Kodi är den som säkert blinkar ditt sinne. Utan tvekan är Kodi en extremt fantastisk strömningsapp som skulle förvandla alla digitala enheter som smartphone, dator eller surfplatta till en strömningsinställningsbox och skulle ge användarna fördelen att ta media var som helst med Kodi.

Kodi är en programvara med öppen källkod som tidigare kallades Xbox Media Center (XBMC) och som ursprungligen användes för Microsoft Xbox. Kodi saknar vissa funktioner när det gäller att använda ett bra användargränssnitt. Här är några gratisalternativ till Kodi som erbjuder nästan samma funktioner och funktionalitet som Kodi för att strömma innehållet från hela världen

Kodi-alternativ för Windows

Även om det finns gott om streamingappar som Chromecast, Apple TV och andra som är begränsade till en utvald appbutik, tillåter Kodi användare att anpassa programvaran genom att ladda ner ett brett utbud av tillägg, builds och applikationer utan några gränser, och hålls inte tillbaka av licensiering. Kodi är en programvara med öppen källkod som tidigare kallades Xbox Media Center (XBMC) och som ursprungligen användes för Microsoft Xbox. Det drivs nu av en oberoende XBMC-stiftelse och har nyligen döpts om till Kodi.

Kodi låter användare köra alla typer av innehåll som videor, musik på alla enheter som Android, iOS, Linux, Windows och till och med Raspberry Pi. Kodi saknar dock vissa funktioner när det gäller att använda ett bra användargränssnitt. Lyckligtvis finns det få gratisalternativ till Kodi som erbjuder nästan samma funktioner och funktionalitet som Kodi för att strömma innehållet från hela världen. I den här artikeln samlar vi några av de bästa Kodi-alternativ för Windows plattform som skulle tillåta användare att strömma och komma åt innehållet på alla enheter när som helst, oavsett plats.

Universal Media Server

Universal Media Server är en av mediastreamingtjänsterna som erbjuder ett enkelt användargränssnitt för omkodning av mediainnehåll mellan datorer, smartphones, Blu-ray-spelare och smarta TV-apparater. Mediaservern är det populära alternativet till Kodi som gör det möjligt att strömma ljud, bilder och videor till DLNA-kapabla enheter och har även möjlighet att strömma innehåll till icke-DLNA-stödenheter. Servern är designad för att köras på alla större operativsystem som Mac, Windows och Linux. Mediaservern har några ytterligare funktioner jämfört med Kodi. Servern uppdateras med nya funktioner regelbundet och är tillgänglig för gratis nedladdning. Användare kan också prenumerera på betalmedieservrarna för att dra nytta av de extra funktionerna. Det kan streamas till enheter som PS3, PS4, Microsoft Xbox One, Microsoft Xbox 360, Smart TV, spelkonsoler, smartphones och mer.

Open Source Media Center (OSMC)

Kodi-alternativ för Windows

OSMC är ett mediacenter med öppen källkod som delar liknande funktioner som Kodi men med ytterligare mångsidighet. Det är en Linux-distro baserad på Kodi Media Center och Debian Linux. Till skillnad från Kodi har OSMC ett lättanvänt användargränssnitt och är tillgängligt att använda gratis. OSMC erbjuder också sin användare ett anpassningsalternativ via App Store för att underlätta upplevelsen enligt användarens önskemål. OSMC kan användas för att spela en mängd olika mediaformat över de flesta enheter och streamingprotokoll. Den är utformad för att köras på alla större operativsystem som Mac, Windows och Linux

Plex

Plex är en populär programvara för att streama din favoritsamling av TV-program, musik, filmer och bilder på alla dina enheter, var som helst. Detta är ett bästa Kodi-alternativ som hanterar allt favoritmediainnehåll och det körs på alla typer av servrar än bara en dedikerad PC. Användare kan få Plex gratis och kan också dra nytta av premiumfunktionerna med ett Plex Pass. Den stöder alla större operativsystem som Linux, iOS, Windows och till och med Android.

Emby

Emby är en annan fantastisk programvara för att streama din favoritsamling av TV-program, musik, hemmavideor och foton på alla dina enheter, var som helst. Detta fungerar som ett alternativ till både Plex och Kodi som organiserar allt ditt favoritmediainnehåll som hemmavideor, musik och bilder på en enda plats. Dessutom, som Plex-programvara, körs Emby på alla typer av servrar än bara en dedikerad PC och konverterar automatiskt alla typer av media och streamar dem på alla enheter. Användare kan få Emby gratis, och det stöder alla större operativsystem som Linux, iOS, Windows och BSD-serveroperativsystem.

Medieportal

Media Portal är en öppen källkod för mediacenter som liknar Kodi. Programvaran är exklusivt för Windows där användare kan strömma favoritradio, musik, TV-program, videor på alla enheter. Dessutom kan användare ställa in live-tv, installera plugin-programmet och spela in live-tv. Användare kan installera en bred uppsättning skal och välja från ett brett urval av plugins för att anpassa programvaran och hantera medieinnehållet. Den stöder TV-kanallogotyper, Picture in Picture, avancerad EPG och CI/CAM-stöd. I ett nötskal är Media Portal en idealisk lösning för Windows-användare för att förvandla PC till en hemmabiodator.

Relaterade Artiklar

Back to top button