Bästa gratisspel som Roblox för PC Windows 11/10

Roblox är en av de mest populära spelplattformarna i världen. De har uppnått denna bedrift genom att bemanna sin tjänst med några av de bästa spelen, vilket lockar några av de bästa spelarna till deras nätverk. Han är dock inte den enda, och i den här artikeln ger vi oss ut på en utforskande resa. Vi kommer att se några av de bästa gratisspelen som Roblox för Windows 11/10 .

Toppspel som Roblox för Windows 11/10

Roblox inte bara ger dig ett spel, utan också verktygen för att skapa ditt spel, och spelen som vi kommer att se i framtiden kommer att följa alla dessa konventioner. Så, utan att slösa tid, låt oss börja.

Dessa är några av de bästa gratisspelen som Roblox för Windows 11/10 .

 1. Terasologi
 2. Nakhodka
 3. kublås
 4. Mitrun
 5. Minetest

Låt oss prata om dem i detalj.

1]Terasologi

för det första(För det första), vi har ett av de roligaste spelen. Det är inte bara ett alternativ Roblox men kan också ersätta det betalda spelet Minecraft .

Utvecklarna arbetar fortfarande dag och natt för att lägga till nya funktioner till spelet och se till att det har allt du behöver. Du kan ladda ner terasologi(Terasology) från terasology.com.

2]Hitta

Trove skördetröskor(Trove) i mig själv som MMO arena och sandlåda(Sandlåda) för att ge dig en enorm spelmiljö.

Trove har grundsten (Hörnsten) som låter dig skapa ditt eget hem. Du kan utforska universum Trove besök fängelsehålor och gör många andra saker.

Du kan också skapa eller välja din karaktär, ge honom olika förmågor från den valda klassen. Inte bara karaktärer, utan även några andra anpassningsbara element för att göra spelet efter dina behov.

Om du vill Trove , ladda ner det från trionworlds.com(trionworlds.com) . Du kan få det för Windows Mac OS, PS4 och Xbox är gratis.

3]Kubiklås

Av själva namnet att döma, Kubiska slott låter dig skapa spel med hjälp av lådor. Enligt min mening kräver det här spelet lugn, jämnmod och lite lugnt tänkande från formen. Du kommer att skapa ditt eget kungarike, en lekplats som kommer att dikteras av dina kreativa regler.

Trots att kuber är hörnstenen i detta spel gör detta inte spelet monotont och tråkigt. Den har många äventyrliga stunder och andra funktioner som du kommer att älska.

Ladda ner Cubic Castles(Ladda ner Cubic Castles) för Windows iOS, macOS och Android från Cubacastles.com(cubiccastles.com).

4]Mitrun

Mythrune är ett enkelt spel som låter dig skapa ditt eget kungarike med både enkla och avancerade verktyg. Dess mest attraktiva egenskap är rollspel. (Rollspel. ) Det späder på rollspelet på ett sätt som gör spelet roligt utan att göra det överväldigande.

Mythrune är inte statisk, den uppdateras ständigt, om och om igen för att göra det bättre. Programmet kan laddas ner från myrune.com(mythrune.com) .

5]Underhåll

mintest har en enorm lekplats och några enkla verktyg för att skapa universum. Med den kan du skapa spel, spela befintliga spel och ändra dina favoritspel.

Den förlitar sig inte bara på enkla block, utan lägger också till några fina texturer för att förbättra kartans utseende. Du kan ladda ner gratis mintest från minetest.net (minetest.net) för Windows, Android och Linux.

Det är allt!

Finns det ett bättre spel än Roblox ?

Det beror på din personliga smak, men som du kan se från listan ovan, Roblox inte den enda i sitt slag. Det finns andra bra spel som du måste prova och bestämma själv. Eftersom de inte kostar något kan du ladda ner dem alla för att svara på din egen fråga.

Vilka är de mest populära spel(Spel) in Roblox ?

Nedan är några av de mest populära spelen i Roblox .

 • MeepCity
 • Fängelseuppehåll
 • Acceptera mig!
 • Kungliga skolan
 • Murder Mystery 2

Jag hoppas att du kan utöka din spelkunskap med hjälp av den här artikeln.

Läs mer:(Läs nästa:)

 1. 30 populära PC-spel för Windows 11/10 från Microsoft Store
 2. Lista över bästa spel i Microsoft Store för Windows 11/10

Roblox är en av de mest populära spelplattformarna i världen. De har uppnått denna bedrift genom att packa sin tjänst med några av de bästa spelen, vilket tar några av de bästa spelarna till deras nätverk. Det är dock inte den enda och i den här artikeln ska vi ut på en upptäcktsresa. Vi kommer att se några av de bästa gratisspelen som Roblox för Windows 11/10.

Bästa spel som Roblox för Windows 11/10

Roblox förser dig inte bara med spelet utan också verktyg för att bygga ditt spel och spelen som vi kommer att se härefter kommer att följa alla sådana konventioner. Så, utan att slösa någon tid, låt oss börja.

Det här är några av de bästa gratisspelen som Roblox för Windows 11/10.

 1. Terasologi
 2. Trove
 3. Kubiska slott
 4. Mythrune
 5. mintest

Låt oss prata om dem i detalj.

1]Terasologi

Bästa gratis spel som Roblox för Windows 11/10

Först och främst har vi ett av de roligaste spelen. Det är inte bara ett Roblox-alternativ utan det kan också ersätta ett betalspel, Minecraft.

Utvecklarna jobbar fortfarande dag och natt för att lägga till nya funktioner i spelet och se till att det har alla funktioner du behöver. Du kan ladda ner Terasology från terasology.com.

2]Trove

Trove samlar både MMO-arena och Sandbox för att ge dig en enorm spelmiljö.

Trove har en Hörnsten som låter dig skapa ditt eget hem. Du kan utforska Trove-universumet, besöka fängelsehålor och göra alla möjliga andra saker.

Du kan också skapa eller välja din karaktär, ge dem olika förmågor från den valda klassen. Inte bara karaktärer, utan det har också några andra anpassningsbara föremål för att göra spelet efter dina behov.

Om du gillar Trove, ladda ner den från trionworlds.com. Du kan få det för Windows, macOS, PS4 och Xbox gratis.

3]Kubiska slott

Ganska tydligt från själva namnet, Cubic Castles, låter det dig skapa spel med hjälp av lådor. Enligt min åsikt kräver det här spelet en form av lugn, jämnmod och en viss fridfull föreställning. Du kommer att skapa ditt eget kungarike, en lekplats som kommer att dikteras av dina kreativa regler.

Även om kuber är hörnstenen i detta spel, gör det inte spelet monotont och tråkigt. Den har massor av äventyrliga stunder och andra funktioner som du kommer att gilla.

Ladda ner Cubic Castles för Windows, iOS, macOS och Android från cubiccastles.com.

4]Mythrune

Mythrune är ett enkelt spel som låter dig skapa din egen värld med både enkla och avancerade verktyg. Dess mest attraktiva funktion är att den sprider rollspel på ett sätt som gör spelet roligt utan att göra det överväldigande.

Mythrune är inte statiskt, det utsätts för ständiga uppdateringar, gång på gång, för att göra det bättre. Du kan ladda ner programvaran från mithrune.com.

5]Minetest

Minetest har en enorm lekplats och några enkla verktyg för att skapa ett universum. Med detta kan du skapa spel, spela befintliga spel och modifiera dina favoritspel.

Det beror inte bara på enkla rutor utan lägger också till några bra texturer för att förbättra utseendet och känslan på kartan. Du kan ladda ner Minetest gratis från minetest.net för Windows, Andriod och Linux.

Finns det något bättre spel än Roblox?

Det beror på din personliga smak, men som du kan se från den givna listan är Roblox inte unik. Det finns några andra bra spel som du måste prova och bestämma själv. Eftersom de inte kostar något kan du ladda ner dem alla för att svara på din egen fråga.

Vilka är de mest populära spelen i Roblox?

Följande är några av de mest populära spelen i Roblox.

 • meepcity
 • jailbreak
 • Adoptera mig!
 • Royal High
 • Murder Mystery 2

Förhoppningsvis kan du utöka din spelkunskap med hjälp av den här artikeln.

Läs nästa:

 1. 30 populära PC-spel för Windows 11/10 från Microsoft Store
 2. Lista över bästa spel i Microsoft Store för Windows 11/10

Relaterade Artiklar

Back to top button