Bästa gratis Window Manager-programvaran för Windows 10

Fönsterhanterare(Window Manager) är ett program som används för att effektivisera ditt arbetsflöde genom att ge användarna olika funktioner för att effektivt hantera flera fönster. Avsändare fönster(Fönsterhanteraren) är det mest pålitliga och enkla produktivitetsverktyget som förenklar den tråkiga uppgiften att ordna fönster när man arbetar med flera bildskärmar och ultravida bildskärmar med många funktioner med både tangentbord och mus. Oavsett om du arbetar(Oavsett om du är med program, visuell information eller textinnehåll, dispatcher fönster(Fönster) hjälper dig att hantera flera fönster genom att effektivt använda varje pixel på din datorskärm. I den här artikeln har vi samlat några av de bästa gratis Windows Manager-program(Windows Manager Software) för PC med Windows 10/8/7 .

Gratis programvara för fönsterhanterare

Avsändare fönster(Fönster) är det perfekta fönsterförbättringsverktyget som används för att hantera ditt skrivbord i en multitasking-miljö utan att spendera mer tid på att byta och ändra storlek på fönster. Genom att använda Windows-hanteraren(Windows Manager) Användare kan enkelt anpassa fönsterlayouten efter deras användning. programvara Windows-hanteraren erbjuder flera funktioner och avancerade åtgärder i standardfönstermenyn, där användare kan anpassa sina favorit- och mest använda fönster. Till exempel, fönster (fönster) chef(Manager) kan återställa fönster och program till deras ursprungliga position och storlek. Den kan maximera eller minimera vissa fönster, låsa det valda fönstret ovanpå, minimera nya fönster såväl som aktuella fönster till aktivitetsfältet, göra ett fönster genomskinligt, justera ett fönster till en specifik position, etc. Dessutom kan du använda windows manager(Windows-hanteraren). för att automatiskt uppdatera Internet Explorer med angivna intervall.

1]Fönsterhanteraren

WindowManager är ett gratis produktivitetsverktyg som lägger till många funktioner till standardfönstermenyn. Verktyget stöder program, fönster, utforskare, text och dialogrutor. Verktyget kan användas för att låsa den sista positionen och storleken på fönster för att återställa deras tidigare fönsterpositioner. Fullständig anpassningsverktyg stöder nästan alla versioner Windows och speciellt designad för Windows 10 . Den stöder miljö med flera skärmar och alla avancerade funktioner som att maximera eller minimera specifika fönster, låsa det valda fönstret ovanpå, minimera nya fönster såväl som nuvarande fönster i aktivitetsfältet, göra ett fönster genomskinligt, justera ett fönster till en specifik position, etc. Avsändare fönster(Manager) stöder också automatisk installation och borttagning av programmet för massdistribution. Dessutom stöder den multiprofilering och Snabbtangenter(snabbknapp). Få det här.

2]Fönster PadX

WindowPadX är en förbättrad version Windows Pad med förbättrade fönsterlayoutfunktioner. Verktyget (WindowPadX) kan användas för att komma ihåg och låsa den senaste positionen och storleken på fönster för att återställa deras tidigare fönsterpositioner. Verktyget erbjuder en enkel installation för att arbeta med Windows. Den stöder nästan alla versioner Windows och erbjuder några avancerade åtgärder för en miljö med flera skärmar som att minimera alla fönster på skärmen, samla in fönster, flytta fönster mellan skärmar, etc. med Window Pad X användare kan enkelt konfigurera snabbtangenter för att utföra vanliga fönsteråtgärder som att maximera eller minimera specifika fönster, låsa ett valt fönster ovanpå, minimera nya fönster såväl som nuvarande fönster till aktivitetsfältet, göra ett fönster genomskinligt, justera ett fönster till en specifik position, och flytta musen för att ändra storlek på fönstret baserat på “land”-konceptet. Användare kan också ställa in snabbtangenter för att utföra musåtgärder som att flytta musen till mitten av bildskärmen, byta klippmarkören till den aktuella bildskärmen, etc. Massutrullningsprogrammet.

3]Aquasnap

AquaSnap är det mest pålitliga produktivitetsverktyget om du arbetar med flera bildskärmar och fönster. Detta underlättar den tråkiga uppgiften att ordna fönster så att flera fönster och program kan användas samtidigt, och hjälper på så sätt att strömma ditt arbetsflöde. Aquasnap kommer med många avancerade funktioner: dockning (Fönster dockning)fönster(Fönster), fönstersträckning, fönsterflimmer, fönsterkakel och fönstersnäppning. Användare kan enkelt expandera eller kollapsa vissa fönster(Windows) , lås det valda fönstret ovanpå, minimera nya fönster såväl som nuvarande fönster till aktivitetsfältet, gör ett fönster genomskinligt, justera ett fönster till en specifik position, flytta ihop ett fönster, etc. verktyget är kompatibelt med alla Fönsterversioner och gratis programvara är tillgängliga för personligt bruk.

4]Automatisk fönsterhanterare

Auto Window Manager är ett fönsterhanteringsverktyg som kommer med flera avancerade menyalternativ på standardfönstersystemet. Automatisk hanterare fönster(Auto Window Manager) hanterar automatiskt alla fönster du anger. Användare kan automatiskt expandera eller komprimera individuella fönster(Windows) , behåll ditt favoritfönster överst på skärmen, minimera nya och aktuella fönster till meddelandefältet, lägg automatiskt till fönstertransparens, etc. Du kan också använda Auto Window Manager . webbplatser för Internet Explorer automatiskt med jämna mellanrum. Auto Window Manager – gratis verktyg kompatibelt med alla versioner Windows . Ladda ner den här (här) .

Hoppas du finner listan användbar!

fönsterhanterare är ett program som används för att effektivisera ditt arbetsflöde genom att förse användare med olika funktioner för att effektivt hantera flera fönster. En Window Manager är de mest pålitliga och enkla produktivitetsverktygen som förenklar den tråkiga uppgiften med fönsterarrangemang samtidigt som man arbetar med flera bildskärmar och ultravida bildskärmar med en mängd olika funktioner både på tangentbord och mus. Oavsett om du arbetar med program eller visuell information eller textinnehåll, hjälper fönsterhanteraren att hantera flera fönster genom att effektivt använda varje pixel på datorskärmen. I den här artikeln samlar vi några av de bästa gratis Windows Manager-programvaran för Windows 10/8/7 PC.

Gratis programvara för Window Manager

Fönsterhanteraren är ett perfekt fönsterförbättringsverktyg som används för att hantera skrivbordet i en miljö med flera uppgifter utan att spendera mer tid på att byta och ändra storlek på fönstren. Med hjälp av Windows Manager kan användare enkelt anpassa fönsterarrangemanget efter deras användning. Programvaran Windows Manager erbjuder flera funktioner och avancerade åtgärder till standardfönstermenyn där användare kan anpassa sina favoritfönster och de mest använda fönster. Till exempel kan Window Manager återställa fönstren och programmen till deras tidigare position och storlek. Det kan maximera eller minimera de specifika fönstren, låsa favoritfönstret ovanpå, minimera de nya fönstren såväl som nuvarande fönster till systemfältet, göra fönstret genomskinligt, justera fönstret till en specifik position, etc. Dessutom kan Windows Manager användas för att uppdatera Internet Explorer automatiskt under de anpassade intervallen.

1]Fönsterhanterare

Gratis programvara för Window Manager

WindowManager är ett gratis produktivitetsverktyg som lägger till en mängd funktioner till standardfönstermenyn. Verktyget stöder program, windows, explorer, textual och dialoger. Verktyget kan användas för att låsa fönstrets sista position och storlek för att återställa dem till föregående fönsterarrangemang. Det fullständiga anpassningsverktyget stöder nästan alla versioner av Windows och är speciellt utformat för Windows 10. Det stöder miljö med flera skärmar och alla avancerade funktioner som att maximera eller minimera de specifika fönstren , låsa favoritfönstret ovanpå, minimera de nya fönstren som samt aktuella fönster till systemfältet, gör fönstret genomskinligt, justera fönstret till en specifik position etc. Window Manager stöder också tyst installation och avinstallation av ett program för massdistribution. Dessutom stöder den multiprofilering och snabbtangenter. Få det här.

2]WindowPadX

WindowPadX är en utökad version av Window Pad som kommer med förbättrade fönsterarrangemang. Verktyget kan användas för att komma ihåg och låsa fönstrets sista position och storlek för att återställa dem till föregående fönsterarrangemang. Verktyget erbjuder en del enkel anpassning för att hantera fönster. Den stöder nästan alla versioner av Windows och erbjuder några avancerade åtgärder för en miljö med flera skärmar som att minimera alla fönster på en skärm, samla fönster, flytta fönster mellan skärmar, etc. Med hjälp av Window PadX kan användare enkelt konfigurera på snabbtangenter för att utföra allmänna fönsteråtgärder som att maximera eller minimera de specifika fönstren, låsa favoritfönstret ovanpå, minimera de nya fönstren såväl som nuvarande fönster till systemfältet, göra fönstret genomskinligt , justera fönstret till en specifik position och flytta musen för att ändra storlek på fönstret baserat på “pad”-konceptet. Användare kan också konfigurera snabbtangenter för att utföra musåtgärder som att flytta musen till mitten av en bildskärm, växla klippmarkören till den aktuella bildskärmen, etc. . program för massutplacering.

3]AquaSnap

AquaSnap är det mest pålitliga produktivitetsverktyget om du arbetar med flera skärmar och fönster. Det underlättar den tråkiga uppgiften med fönsterarrangemang så att man kan använda flera fönster och program samtidigt och hjälper på så sätt att strömma ditt arbetsflöde. Aquasnap kommer med många förbättrade funktioner Fönsterdockning, fönstersträckning, fönsterskakning, fönsterkakel och fönstersnäppning. Användare kan enkelt maximera eller minimera de specifika fönstren, låsa favoritfönstret ovanpå, minimera de nya fönstren såväl som nuvarande fönster till systemfältet, göra fönstret genomskinligt, justera fönstret till en specifik position, flytta ihop fönstret, etc. Verktyget är kompatibelt med alla Windows-versioner och gratisprogram är tillgängligt för personligt bruk.

4]Auto Window Manager

Auto Window Manager är ett fönsterhanteringsverktyg som kommer med flera förbättrade menyalternativ till standardfönstersystemet. Auto Window Manager hanterar automatiskt alla fönster du anger. Användare kan automatiskt maximera eller minimera specifika Windows, hålla ditt favoritfönster låst överst på skärmen, minimera de nya och aktuella fönstren till systemfältet, automatiskt lägga till fönstertransparens, etc. Dessutom kan Auto Window Manager användas för att uppdatera webbplatser för Internet Explorer automatiskt med anpassade intervall. Auto Window Manager är ett gratisprogram och är kompatibelt med alla versioner av Windows. Ladda ner den här.

Relaterade Artiklar

Back to top button