Bästa gratis verktyg och programvara för plagiatkontroll

Om du är en innehållsskribent vet du hur viktigt innehåll är utan plagiat. Det bästa sättet att kolla efter plagiat(Plagiat) – använd en bra pjäs för plagiat(Plagiat) . Det finns många verktyg på marknaden att kolla efter plagiat(Plagiat) men vi har satt ihop en lista över de bästa gratis.

Den bästa gratis plagiatkontrollen

Här är några av de bästa gratis plagiatkontrollerna för att göra ditt innehåll pluginfritt:

  1. Program
  2. Plagiat
  3. Litet SEO-verktyg
  4. Plagium
  5. Duplicera.

Låt oss prata om dem i detalj

1]Plattform

Den första appen på vår lista, Plagramme, är en gratis flerspråkig plagiatkontroll för dem som vill att deras innehåll ska vara så nära perfektion som möjligt. Den har ett enkelt och intuitivt användargränssnitt (de flesta av apparna på vår lista) och du behöver ingen teknisk kunskap för att använda den. Gå bara till webbplatsen, scrolla igenom ditt innehåll och klicka på ” Kontrollera din text (Kontrollera din text” ) så att verktyget kan söka i ditt innehåll efter kopierat innehåll. Det är snabbt och exakt.

Efter att ha kontrollerat innehållet kommer det att ge en procentandel av äktheten. På så sätt vet du hur många förbättringar du behöver göra innan du publicerar den Internet(Internet).

2]Plagiat

Plagiat är ett av väldigt få verktyg som du kan ladda ner till din dator. Mjukvaran har en tydlig fördel jämfört med ett onlineverktyg genom att du inte behöver öppna en webbläsare, vilket uppenbarligen är tyngre, varje gång du vill verifiera äktheten av ditt innehåll.

Du kan antingen klistra in text i programmet eller importera en fil från din dator. Plagiat(Plagiarisma) stöder flera format som pdf, txt, doc, etc. När du har importerat eller klistrat in innehållet du vill kontrollera klickar du på ” Kontrollera om det finns duplicerat innehåll (Kontrollera Duplicate Content ) ” för att börja kontrollera.

Det kommer att kontrollera varje erbjudande och låter dig veta hur autentiskt ditt innehåll är. Även om det är programvara som du kan installera på ditt system så fungerar det inte offline. Vad(Vilket) är självförklarande eftersom artiklarna ditt innehåll kommer att jämföras med finns på internet.

RÅD(DRICKS) . Du kan också prova det kostnadsfria tillägget Plagiarism Checker för Word.

3]Litet SEO-verktyg

små SEO-verktyg helt gratis, korrekt och lätt att kontrollera plagiat(Plagiat) . Hur(Bara) och två andra måste du gå till hans webbplats, navigera förbi innehållet och klicka på ” Kolla plagiat (Kontrollera Plagiat ) » för att se till att ditt innehåll är autentiskt.

Den kontrollerar ditt innehåll och låter dig veta hur stor andel av ditt innehåll som kopieras. Den enda varningen till Litet SEO-verktyg är att det inte tillåter dig att kontrollera mer än 1000 ord åt gången. Men eftersom det är helt gratis kan du fragmentera ditt innehåll därefter. Du kan komma åt det från smallseotools.com

4]Plagium

Plagium är ett annat gratis verktyg. Det faller dock mindre än några av de andra verktygen på vår lista eftersom det inte tillåter dig att importera filer, istället kan du klistra in ditt innehåll här. Men vi kan inte klaga på dess noggrannhet. Detta verktyg är korrekt och ger dig en lista över alla indexerade URL(URL) – adresser från vilka ditt innehåll matchar.

Plagium kanske inte har alla klockor och visselpipor, men dess gratisversion kan vara en bra lösning om du inte vill spendera pengar och låsa upp alternativet Djup sökning. Du kan komma åt det från Plagium.com.

5]Dubbel

Den bästa gratis plagiatkontrollen

Och sist men inte minst: Duplichecker är en av de mest kända plagiatkontrollerna på marknaden. Detta är en enkel lösning för dig som letar efter ett gratis verktyg för att kontrollera sitt innehåll.

Till skillnad från vissa andra gratisverktyg ger det dig möjlighet att importera en fil från ditt innehåll. Så du behöver inte alltid lita på ctrl+c och Ctrl+V Det finns dock en varning: du kan bara kontrollera innehållet i 1000 ord åt gången. Så, om du gillar verktyget, kolla in det på duplichecker.com.

Vi hoppas att vi har hjälpt dig att verifiera äktheten av ditt innehåll och skriva innehåll utan plagiat.

Läs mer: (Läs nästa: Hur man hanterar plagiat och stöld av onlineinnehåll) .

Om du är en innehållsskribent vet du vikten av plagiatfritt innehåll. Det bästa sättet att kontrollera plagiat är att använda en bra plagiatkontroll. Det finns en uppsjö av verktyg för plagiatkontroll på marknaden, men vi har samlat en lista över de bästa gratis.

Bästa gratis plagiatkontroll

Det här är några av de bästa gratis plagiatkontrollerna för att göra ditt innehåll plug-fritt:

  1. Plagram
  2. Plagiat
  3. Litet SEO-verktyg
  4. Plagium
  5. duplichecker.

Låt oss prata om dem i detalj,

1]

Den första appen på vår lista, Plagramme, är en flerspråkig gratis plagiatkontroll för någon som vill att deras innehåll ska vara så nära perfekt som det bara kan bli. Den har ett enkelt och intuitivt användargränssnitt (de flesta av apparna på vår lista är) och du behöver ingen grad av teknik för att använda den. Gå bara till webbplatsen, förbi ditt innehåll och klicka på “för att tillåta verktyget att söka i ditt innehåll efter kopierat material. Detta är snabbt och korrekt.

Efter att ha kontrollerat innehållet kommer det att ge en procent av äkthet. Så på detta sätt kommer du att veta hur mycket förbättring du måste göra innan du lägger upp det på Internet.

2]Plagiat

Plagiarism är ett av väldigt få verktyg som du kan ladda ner på din dator. Det finns några mycket uppenbara fördelar med programvara framför ett onlineverktyg, eftersom du inte behöver öppna webbläsaren, vilket uppenbarligen är tungt, varje gång du vill kontrollera äktheten av ditt innehåll.

Du kan antingen klistra in texten i programmet eller importera en fil från din dator. Plagiarma stöder flera format som pdf, txt, doc, etc. När du har importerat eller klistrat in innehållet du vill kontrollera, klicka för att börja kontrollera.

Den kommer att kontrollera varje mening och berätta hur äkta ditt innehåll är. Även om det är programvara som du kan installera på ditt system, fungerar det inte offline. Vilket är självförklarande eftersom artiklarna den kommer att jämföra ditt innehåll med finns på webben.

DRICKS: Du kanske också vill kolla in det kostnadsfria tillägget Plagiat Checker för Word.

3]Litet SEO-verktyg

Small SEO Tool är helt gratis, exakt och lätt att kontrollera plagiat. Precis som de andra två måste du gå till dess webbplats, förbi innehållet och klicka för att veta äktheten i ditt innehåll.

Det kommer att kontrollera ditt innehåll och berätta hur många procent av ditt innehåll som kopieras. Den enda varningen med Small SEO Tool är att det inte tillåter dig att kontrollera mer än 1000 ord åt gången. Men eftersom det är helt gratis kan du fragmentera ditt innehåll därefter. Du kan komma åt det från smallseotools.com

4]Plagium

Plagium är ett annat gratis verktyg. Det är dock lite sämre än vissa andra verktyg på vår lista eftersom det inte tillåter dig att importera filer, istället kan du klistra in ditt innehåll här. Men vi kan inte klaga på dess noggrannhet. Det här verktyget är korrekt och ger dig en lista över alla indexerade webbadresser där ditt innehåll matchar.

Plagium kanske inte har alla klockor och visselpipor men dess gratisversion kan vara en bra lösning om du inte vill spendera pengar och låsa upp dess alternativ. Du kan komma åt det från Plagium.com.

5]Duplichecker

Bästa gratis plagiatkontroll

Sist men definitivt inte minst är Duplichecker en av de mest kända plagiatkontrollerna på marknaden. Det är en enkel lösning för någon som letar efter ett gratis verktyg för att kontrollera sitt innehåll.

Till skillnad från vissa andra gratisverktyg ger det dig möjlighet att importera filen från ditt innehåll. Så du behöver inte alltid lita på Ctrl + C och Ctrl + V. Det finns dock en varning, du kan bara kontrollera innehållet i 1000 ord åt gången. Så, om du gillar verktyget, kolla det från duplichecker.com

Förhoppningsvis har vi hjälpt dig att kontrollera äktheten av ditt innehåll och skriva plagiatfritt innehåll.

Läs nästa: Hur man hanterar plagiat och stöld av innehåll online.

Relaterade Artiklar

Back to top button