Bästa gratis serietidningsläsare för Windows 10

Alla älskar att läsa serier. Om du är ett ivrig serietidningsfantast som älskar att utforska allt serietidningsvärlden har att erbjuda, har du förmodligen gjort rätt val. Hur serieläsare(serieläsare), kanske du har tagit tag i alla serietidningsnummer du stött på från din lokala butik.

Serietidningsläsare för Windows PC

Men många läsare har svårt för det stora antalet kopior som hopar sig under en period som äter upp en enorm mängd utrymme i ditt rum. Men i denna tid av digitala medier finns det många program tillgängliga som låter dig läsa digitala serier på din dator. Användningen av digitala serier är utbredd inom den litterära mediesektorn. Medan traditionella pappersserier alltid är roliga att läsa, kan vi behöva lämna fysiska kopior till förmån för digitala serier för att undvika röran.

Dessutom, genom att ersätta dina fysiska kopior av serier med digitala kan du samla massor av serier på en plats som är lättillgänglig. Att noggrant läsa dina favoritserier på din bärbara dator med Windows , du behöver bara en pålitlig serieläsare. Serietidningsläsarfilen låter dig se bilder sekventiellt och stöder serietidningsarkivfilformat som t.ex. CBZ , CBR , CBA , KBT och CB7 för att komma åt serierna i Windows .

Med en pålitlig serietidningsläsare kan du snabbt se dina favoritserier på din bärbara dator med fönster. I den här artikeln har vi samlat några av de bästa serieläsarna för Windows 11/10/8/7 .

 1. MComics
 2. Serieställ
 3. YACReader
 4. MangaMiya
 5. Bärbart Gon Visir
 6. Komisk visionär.

1]MComix

MComix är en pålitlig serietidningsläsare speciellt designad för att läsa serier och manga i västerländsk stil. Den stöder de vanligaste bildformaten inklusive CBR , LHA , CBZ , KBT , CB7 , blixtlås , RAR och PDF som låter dig öppna seriefiler direkt från Windows utforskaren(Windows utforskaren). Det ger ett användarvänligt gränssnitt som inkluderar smart rullning för enkel läsning. Den stöder helskärmsläge, dubbelsidigt läge och mangaläge för att vända serien från höger till vänster. Gränssnittet är enkelt, så att du kan lägga till serietidningsfiler i ditt bibliotek och till och med bokmärka dina favoritsidor.Ladda ner(Ladda ner) denna serietidningsvisare här.(här.)

2]Komisk Cancer

Serieställ är en gratis serietidningsläsare som erbjuder anpassningsalternativ för att surfa på sidor. Den erbjuder snabb navigering, automatisk rullning, automatisk rotering, flera skärmar och flera flikar. Den stöder både mangaläge och västerländskt läge. Den har också ett robust bibliotek som låter dig gruppera och sortera dina favoritserier. Den erbjuder snabba sökningar och smarta listor för enkel seriehantering. Du kan redigera serien, ändra läsordningen och lägga till ytterligare information på sidan. Serieställ låter dig justera färgen och skärpan på seriesidor. Den konverterar också dina serier till rätt format och stöder batchredigering. Ladda ner ComicRack(Ladda ner Comic Rack) för Windows här här.)

3]YACReader

YACReader erbjuder ett enkelt sätt att läsa serier på skrivbordet Windows . Läsaren stöder de flesta arkivformat, inklusive CBR , tjära , CBZ , CB7 , PDF och LHA . Comic Book Viewer kan enkelt anpassas för att justera bildinställningar som färg och kontrast. Läsaren öppnar automatiskt sidan i den serie som senast öppnades vid läsningstillfället.

4]MangaMiya

Manga Meeya är en enkel serietidningsläsare för Windows , och som namnet antyder är det exklusivt för mangastilsläge. Men det är fortfarande ett bra alternativ för att läsa serier i västerländsk stil. Det kräver ingen installation och stöder de flesta arkivformat, inklusive RAR , PDF , CBZ , KBT , blixtlås , BMP , gif och JPG . Den erbjuder olika webbläsaralternativ för att läsa flera sidor av både vanliga serier och mangaserier. Den är lätt och fungerar stabilt som en sekventiell bildvisare. Skaffa denna bildvisare här.

5]Gons bärbara visir

Portable Gon Visor är en enkel serietidningsvisare som hanterar alla dina bildarkivfiler. Läsaren öppnar zippade filer som t.ex CBZ .pdf, CBR , CBA och CB7 . Med Image Viewer kan du justera kontrast, mättnad och färger på dina seriesidor. Läsaren låter dig enkelt hantera dina seriefiler, skapa dina egna bildspel och låter dig även ställa in övergångstider mellan bilder. Dessutom låter den dig kontrollera vyn, anpassa bilderna enligt dina krav och enkelt konvertera serietidningsfiler till pappers- eller PDF-filer.

6]Comic Seer

Comic Seer är en populär serietidningsläsare med öppen källkod för Windows , som stöder både mangaläge och västerländskt visningsläge. Det är ett enkelt men effektivt sätt att läsa och hantera ditt stora serietidningsbibliotek. Den finns för Windows och stöder arkivfilformat som t.ex CBR , CBZ , blixtlås , RAR och andra vanliga bildfiler. Den stöder dubbel bildvy, helskärmsvy, metadatavy och låter oss också se flera serier samtidigt. Ladda ner denna serietidningsläsare här.

YTTERLIGARE TIPS(BonusTIPS) : CDisplay Ex är ett gratisprogram för läser serier(Comic Book Reader) som du kanske vill prova.

Vem är din(Vilken är din favorit serieläsare? Berätta för oss i kommentarsfältet nedan.(serieläsare? Berätta för oss i kommentarsfältet nedan.)

Att läsa serietidningar är något som alla tycker om. Om du är ett ivrigt fan av serietidningar, som älskar att utforska allt som serietidningarnas värld har att erbjuda, är du förmodligen på rätt håll. Som en serieläsaredu kanske har tagit tag i varje serienummer du stött på från den lokala butiken.

Serietidningsläsare för Windows PC

Många läsare kämpar dock på grund av de enorma kopiorna som hopar sig under en period som äter upp ditt enorma rumsutrymme. Men i denna tidsålder av digitala medier finns det massor av programvara tillgänglig som gör att du kan läsa digitala serier på din dator. Användningen av digitala serier är skenande inom sektorn för litterära medier. Även om det alltid är roligt att läsa traditionella pappersserier, kan vi behöva avstå från de fysiska kopiorna till den digitala serieserien för att undvika röran.

Genom att ersätta dina fysiska seriekopior med den digitala serierna kan du dessutom samla massor av serier på en enda plats som är lättillgänglig. För att läsa din favoritserietidning religiöst på din bärbara Windows-dator behöver du bara en solid serietidningsläsare. Serieläsarfilen gör att du kan se bilderna sekventiellt och stöder de arkiverade serietidningsfilformaten som CBZ, CBR, CBA, CBT och CB7 för att komma åt serier på Windows.

Med hjälp av en robust serietidningsläsare kan du snabbt bläddra igenom dina favoritserier på din bärbara Windows-dator. I den här artikeln samlar vi några av de bästa serietidningsläsarna för Windows 11/10/8/7.

 1. MComix
 2. Serieställ
 3. YACReader
 4. MangaMeeya
 5. Bärbart Gon Visir
 6. Comic Seer.

1]MComix

Serietidningsläsare för Windows

MComix är en robust serietidningsläsare speciellt designad för att läsa serier i västerländsk stil och mangaserier. Den stöder de flesta vanliga bildformat inklusive CBR, LHA, CBZ, CBT, CB7, ZIP, RAR och PDF som gör det möjligt att direkt öppna seriefiler från din Windows Explorer. Det ger ett användarvänligt gränssnitt som inkluderar smart rullning för enkel läsning. Den stöder helskärmsläge, dubbelsidigt läge och mangaläge för att snärta serietidningen från höger till vänster. Gränssnittet är enkelt som låter dig lägga till seriefiler till biblioteket och till och med bokmärka din favoritsida. Ladda ner denna serietidningsvisare här.

2]Serieställ

ComicRack är en gratis serieläsare som erbjuder anpassningsalternativ för att se sidorna. Den erbjuder snabb navigering, automatisk rullning, automatisk rotation, flerskärmsalternativ och multitab. Den stöder både mangaläge och västerländskt läge. Den har också ett robust bibliotek som låter dig gruppera dina favoritserier och sortera dem. Den erbjuder snabb sökning och smarta listor för att hantera dina serier väl. Du kan redigera serien, ändra läsordningen och lägga till ytterligare information på sidan. ComicRack låter dig justera färgen och skärpan på seriesidorna. Den konverterar också dina serier till önskat format och stöder batch-redigering. Ladda ner Comic Rack för Windows här.

3]YACReader

YACReader erbjuder ett enkelt sätt att läsa dina serier på Windows-skrivbordet. Läsaren stöder de flesta arkivformat inklusive CBR, TAR, CBZ, CB7, PDF och LHA. Serievisaren kan enkelt anpassas för att justera bildalternativ som färg och kontrast. Läsaren öppnar automatiskt den seriesida som senast öppnades under läsningen.

4]MangaMeeya

Manga Meeya är en enkel serietidningsläsare för Windows, och, som namnet antyder, är den designad exklusivt för mangastilsläge. Det är dock fortfarande ett bra alternativ att läsa serier i västerländsk stil. Den behöver ingen installation och stöder de flesta av de arkiverade formaten inklusive RAR, PDF, CBZ, CBT, ZIP, BMP, GIF och JPG. Den erbjuder olika visningsalternativ för att läsa flera sidor för både vanliga serier och mangaserier. Den är lätt och fungerar stabilt som en sekventiell bildvisare. Skaffa denna bildvisare här.

5]Bärbart Gon Visir

Portable Gon Visor är en enkel bildvisare av serier som hanterar alla dina arkiverade bildfiler. Läsaren öppnar arkiverade filer som CBZ, pdf, CBR, CBA och CB7. Bildvisaren gör det möjligt att anpassa kontrast, justera mättnad och färger på seriesidorna. Läsaren låter dig enkelt hantera dina seriefiler, skapa anpassade bildspel och gör det även möjligt för dig att ställa in en övergångstid mellan bilderna. Dessutom kan du kontrollera visningen, justera bilder efter dina behov och gör det enkelt för dig att konvertera dina seriefiler till papper eller pdf.

6]Comic Seer

Comic Seer är en populär serieläsare med öppen källkod för Windows som stöder både mangaläge och västerländskt visningsläge. Det är enkelt och ändå erbjuder ett effektivt sätt att läsa och hantera ditt stora serietidningsbibliotek. Den är tillgänglig för Windows och stöder arkiverade filformat som CBR, CBZ, ZIP, RAR och andra vanliga bildfiler. Den stöder dubbel bildvisning, helskärmsvisning, metadatavisning och gör det också möjligt för oss att se flera serietidningar samtidigt. Ladda ner den här serieläsaren här.

Bonustips: CDisplay Ex är en gratis serietidningsläsare som du kanske vill kolla in.

favorit-

Relaterade Artiklar

Back to top button