Bästa gratis online-verktyg för att skapa serier för att skapa dina egna serier

Om du är en av dem som älskar att umgås med serier kan du dra nytta av dessa gratis onlineverktyg(gratis verktyg för att skapa serier på nätet) för att skapa serier som låter dig skapa serier baserade på din egen berättelse. Du får inte de karaktärer du vill ha, men du kan skapa en enkel serie och dela den med vem du vill.

Gratis verktyg för att skapa serier online

1]Duk(1]Canva)

Canva erbjuder flera verktyg, och verktyget för att skapa serietidningar är ett av dem. Detta låter dig skapa fantastiska serier med en förinställd karaktärsuppsättning. Du kan välja den berättelse du vill ha och börja göra serier genom att skriva in text en efter en. Den har en mängd olika layouter, symboler etc. Dessutom kan du hitta olika element, en multifunktionell textredigeringspanel, ett bakgrundsväxlarverktyg och så vidare. Det bästa av allt är att du kan inkludera din egen serie genom att ladda upp den. Du kan exportera serier till PDF-format(PDF), JPG och PNG . Nästan(Nästan) inget av de andra verktygen erbjuder denna förmåga.

2]Tro Comic(2]Make Beliefs Comix)

MakeBeliefsComix är ett annat bra och funktionsrikt verktyg som innehåller massor av karaktärer, ballonger, föremål, ord, bakgrunder och mer. Du kan inkludera små, medelstora, stora, alla karaktärer i din serie. Det bästa med det här verktyget är att du kan hantera tre diagram samtidigt, vilket kommer att spara dyrbar tid. Du kan också ange ditt serienamn, författarens namn osv. PDF – filen kan exporteras via SKRIVA UT eller e-post . Du kan ange din e-postadress så skickar de den serie du gjort. Du kan också skriva ut din serie direkt från den första skärmen.

3]Cartoon Doo(3]ToonDoo)

Som namnet antyder låter ToonDoo dig skapa olika seriefigurer tillsammans med serier. Upp till 4 olika scener kan hanteras och redigeras samtidigt, vilket gör det lättare för användare att skapa något kreativt på kortare tid. På tal om funktioner kan du hitta olika förinställda symboler, bakgrunder, element, texter, ballonger och så vidare. När du har skapat den kan du spara den på din dator eller mobiltelefon med alternativet TÄTA . (PRINT) Du kan också publicera din serie online och dela den med dina vänner via e-post eller sociala medier. Tycka om i Canva(Canva) måste du skapa ett konto på ToonDoo att börja skapa serier.

4]Bandgenerator(4]Strip Generator)

Om du inte vill lägga tid på att skapa en profil eller skapa ett konto kan du välja StripGenerator.com . Remsgenerator är ett gratis onlineverktyg för att skapa serier som kommer med olika ramar, teckenuppsättningar, objekt, former, text och så vidare. Du kan använda dem alla för att skapa en bra serie på några minuter. Användargränssnittet är snyggt och rent, och du hittar inga komplicerade alternativ i den här panelen. Du kan redigera alla objekt eller karaktärer enligt dina krav för att passa ditt tema. Från ett fönster kan du styra tre olika scener. Därför kan ett enda fönster verka relativt mindre för dig. Annars är detta ett bra alternativ för dig. På tal om exportalternativ så kan du spara serien till PDF-format(PDF) eller skriv ut den på en skrivare.

5]Pixton(5]Pixton)

Pixton hjälper dig att skapa serier, storyboards och grafiska romaner från samma gränssnitt. Men för allt du behöver för att skapa ett konto på webbplatsen Pixton . Det låter dig ange karaktär, form, objekt, bild och så vidare. Nackdelen är att du inte kan ladda ner serien till din dator. Alternativ TÄTA(PRINT) är inte heller aktiverat. Däremot kan du publicera serier online med hjälp av webbplatsen Pixton . Om du kan ignorera denna brist kan du ha nytta av den.

Det finns många andra gratis onlineverktyg för att skapa serier där ute. De är dock personligen verifierade. Jag hoppas att du tycker att dessa verktyg är användbara.(Det finns många andra gratis onlineverktyg för att skapa serier. Dessa är dock personligen testade. Hoppas du kommer att hitta dessa verktyg användbara.)

Om du är en av dem som älskar att spendera tid med serietidningar, kanske du vill kolla in dessa gratis verktyg för att skapa serier online som låter dig skapa dina serietidningar baserade på din egen berättelse. Du kommer inte att få dina önskade karaktärer, men du kommer att kunna skapa en enkel serietidning och dela serierna med vem du vill.

Gratis onlineverktyg för att skapa serier

1]Canva

Gratis onlineverktyg för att skapa serier

Canva erbjuder flera verktyg, och verktyget för att skapa serier är ett av dem. Det låter dig skapa fantastiska serier med hjälp av förinställda teckenuppsättningar. Du kan välja önskad handling och börja göra serierna genom att skriva in texten en efter en. Den har massor av layouter, karaktärer etc. Bortsett från det kan du hitta olika element, en funktionsrik textredigeringspanel, bakgrundsväxlarverktyg och så vidare. Det bästa är att du kan inkludera din egen serie genom att ladda upp den. Du kan exportera serierna i PDF, JPG och PNG. Nästan inget av de andra verktygen erbjuder sådana alternativ.

2]Gör övertygelser Comix

MakeBeliefsComix är ännu ett fantastiskt och funktionsrikt verktyg som kommer med många karaktärer, ballonger, föremål, ord, bakgrunder, etc. Du kan inkludera small, medium, large – vilken typ av karaktär som helst i din serie. Det bästa med det här verktyget är att du kan hantera upp till tre plotter åt gången, vilket kommer att spara din värdefulla tid. Du kan också ange ditt serienamn, författarens namn osv. Det är möjligt att exportera PDF-filen via PRINT eller EMAIL. Du kan ange ditt e-post-ID så skickar de den serie du har gjort. Du kan också skriva ut din serie direkt från den första skärmen.

3]ToonDoo

Som namnet definierar låter ToonDoo dig skapa olika seriefigurer tillsammans med serier. Det är möjligt att hantera och redigera upp till 4 olika plotter åt gången, vilket gör det lättare för användare att göra något kreativt på kortare tid. På tal om funktioner kan du hitta olika förinställda karaktärer, bakgrunder, element, texter, ballonger och så vidare. Efter att ha skapats är det möjligt att spara det på din dator eller mobil med alternativet PRINT. Du kan också publicera din serie online och dela den med vänner via e-post eller sociala nätverk. Precis som Canva måste du skapa ett konto på ToonDoo för att börja göra din serie.

4]Bandgenerator

När du inte vill slösa tid på att skapa profiler eller skapa konton kan du välja StripGenerator.com. Strip Generator är ett gratis onlineverktyg för att skapa serier, som kommer med olika ramar, karaktärsuppsättningar, objekt, former, text och så vidare. Du kan använda dem alla för att skapa en fantastisk serie på ett ögonblick. Användargränssnittet är snyggt och rent, och du hittar inga komplicerade alternativ på den här panelen. Du kan redigera alla objekt eller tecken baserat på dina krav så att de passar ditt tema. Från ett fönster kan du hantera upp till tre olika scener. Därför kan du hitta det enda fönstret relativt mindre. Annars är det ett bra alternativ för dig. På tal om exportalternativ kan du spara serien som PDF eller skriva ut den med din skrivare,

5]Pixton

Pixton hjälper dig att skapa en serie, storyboard och en grafisk roman från samma gränssnitt. Men för allt du behöver för att skapa ett konto på Pixtons webbplats. Den låter dig ange karaktär, form, objekt, bild och så vidare. Nackdelen är att du inte kan ladda ner serien till din dator. Alternativet PRINT är inte heller aktiverat. Ändå kan du publicera serierna online med hjälp av Pixtons webbplats. Om du kan ignorera denna nackdel kan du finna den användbar.

Relaterade Artiklar

Back to top button