Bästa gratis musikspelare med nedladdning av texter för Windows 10

Vill(Vill du veta den exakta texten till låtarna du spelar? Här är listan bästa gratis musikspelare med nedladdning av texter(bästa gratis musikspelare med nedladdning av texter) för Windows 10.

Vi tenderar att synkronisera texterna till de låtar vi älskar att lyssna på. Men det är lite irriterande när man inte förstår rätt text. Det finns många musikspelare för PC, men inte alla har funktioner för att söka och visa texter. Det är därför(Därav) Jag har sammanställt en lista över gratis musikspelare programvara som kommer med en textnedladdningsverktyg. Dessa ljudspelare laddar ner texter från olika onlinesajter ( LyricsFreak , AZLyrics , MusixMatch etc.) och visa dem i ett särskilt avsnitt.

Musikspelare(Musikspelare) med programvara Ladda ner texter för Windows 10

Här är en lista över gratis musikspelare med nedladdningsverktyg för texter:

 1. GOM Audio
 2. musik
 3. MediaHuman Lyrics Finder
 4. Gratis textsökning
 5. AIMP
 6. musikaliskt bi

Låt oss prata om dessa gratisprogram i detalj!

1]GOM-ljud

GOM Audio är en gratis musikspelare med nedladdning av texter. Den hämtar texten till den låt som spelas och visas synkroniserad text(synkroniserade texter) i ett speciellt fönster. Dessutom erbjuder den också skrivbordstextpanel(skrivbordstextfält) som visar texter i bakgrunden. Du kan fortsätta att arbeta i olika applikationer medan du spelar låtar med sångtexter som visas på skärmen.

Det ger också ett bekvämt alternativ EditSync Text , som du kan använda för att manuellt ändra de synkroniserade texterna. Om du har texter sparade i en fil LRC kan du importera filen och lägga till text till låten. Förutom(Vidare) får du möjligheten att anpassa teckensnittsalternativ, färgalternativ(teckensnittsinställningar, färgalternativ) och transparenseffekt(transparenseffekt) för att visa texter.

GOM Audio är en fantastisk ljudspelare med ett vackert användargränssnitt. Förutom synkroniserade texter erbjuder den många andra (den erbjuder många fler) fantastiska funktioner som equalizer, musikarrangör, internetradio och(equalizer, musikarrangör, internetradio) etc., och är ett komplett musikspelarpaket.

2]Musik

Musique – gratis musikspelare med nedladdning av texter för Windows 10 . Det låter dig importera din musiksamling och lyssna på låtar med deras respektive texter. Du får en speciell panel Text , där texterna visas. Det ger en knapp i på det övre verktygsfältet. Klicka på den (klicka på den) för att snabbt öppna panelen Text och se sångtexter.

Det är en ganska enkel musikspelare med vanliga musikuppspelnings- och organiseringsfunktioner, inklusive en nedladdningsverktyg för texter.

3]MediaHuman Lyrics Search

MediaHuman Lyrics Finder är en speciell programvara för att hitta texter till låtar Windows 10 . Den är speciellt utformad för att söka efter texter från olika onlinekällor, inklusive LyricsFreak, Genius, AZLyrics och Megalyrics . Och den kommer med en inbyggd musikspelare. Så du kan också spela låtar och se deras texter.

Du kan hitta en speciell sektion där sångtexter visas. Det ger några textalternativ som få texter, sök texter online och(hämta låttexter, hitta låttexter på webben, ) etc. Du kan också göra ändringar i befintliga låttexter och spara den redigerade låttexten i låtens metadata. Dessutom kan du öka(öka) eller minska(minska) teckenstorleken för text enligt dina önskemål. Få det här.

4]Gratis textsökning

Gratis texter Upphittare är en annan specialiserad programvara för att extrahera texter från onlinekällor. Det låter dig spela musik och ladda ner texter. Du kan se texten till låten genom att klicka på ” Hitta text(Hitta sångtexter)” i verktygsfältet. Det finns också i det några andra funktioner som t.ex filtrera låtar med tom text(Filtrera låtar efter tomma texter) och display för sångomslag(Visa omslagsbild av låten) .

5]AIMP

AIMP är en ganska populär musikspelare med möjlighet att ladda upp och visa texter. För att se texter, importera ditt musikbibliotek och högerklicka på låten. Välj sedan ” Filinformation(Filinformation)” i snabbmenyn. Ett fönster öppnas tag editor(Tag Editor) där du kommer att se en flik Text. Gå till ” Text(Lyrics)” och den kommer att visa dig de taggade texterna.

Om du inte ser texten klickar du på ” Ladda ner sångtexter från Internet(Ladda ner texter från Internet)” (markerat i skärmdumpen ovan). Det kommer att ladda ner texter från Internet och visa dem på skärmen. Du kan också manuellt redigera text(redigera texten) för låten och spara den i tagginformationen.

Det är en bra musikspelare och även en ljudkonverterare för att konvertera ljudformat.

6]Musikalisk bi

Musicbee är en annan musikspelare som extraherar och visar texter. Det visar dig taggade texter och låter dig också hämta texter från webben. Dessutom låter den dig redigera de visade texterna. Du kan till och med ladda ner ett annat plugin för lyric downloader från getmusicbee.com och ställa in det genom att välja ” Redigera > Redigera inställningar > Plugins “.

Detta låter dig spara de extraherade texterna. Dessutom erbjuder den verktyg för nedladdning av albumomslag, konvertering av ljudformat, cd-rippning, skivbränning(ladda ner albumomslag, konvertera ljudformat, rippa CD, bränna en skiva) och mer.

I den här artikeln har jag nämnt de bästa gratis musikspelarna som har en inbyggd låtnedladdare för att extrahera och visa låttexter. Alla är bra, även om jag gillar mest GOM Audio som visar synkroniserade texter och tillhandahåller en separat textruta.

Vill du veta exakta texter till låtar du spelar? Här är en lista över bästa gratis musikspelare med nedladdning av texter för Windows 10.

Vi tenderar att läppsynkronisera texterna till de låtar vi älskar att höra. Men, texten det blir lite irriterande när man inte får rätt av låtarna. Det finns många musikspelare för PC, men alla har inte funktioner för att hitta och visa sångtexter. Därför har jag sammanställt en lista med gratis programvara för musikspelare som kommer med en nedladdare för texter. Dessa ljudspelare hämtar texter till låtarna från olika webbplatser online (LyricsFreak, AZLyrics, MusixMatch, etc.) och visar dem i ett särskilt avsnitt.

Musikspelare med programvara för nedladdning av texter för Windows 10

Här är listan över gratis musikspelare med nedladdning av texter:

 1. GOM Audio
 2. Musique
 3. MediaHuman Lyrics Finder
 4. Gratis Lyrics Finder
 5. AIMP
 6. Musikbi

Låt oss prata om dessa gratisprogram i detalj!

1]GOM-ljud

Musikspelare med Song Song Downloader

GOM Audio är en gratis musikspelare som kommer med en nedladdningsverktyg för texter. Den hämtar texten till den låt som spelas och visas synkroniserade texter i ett särskilt fönster. Dessutom erbjuder den också en skrivbordets textfält som visar texter i bakgrunden. Du kan fortsätta arbeta med olika applikationer medan du spelar låtar med texter som visas på skärmen.

Det ger också en praktisk EditSync Text alternativ som du kan använda för att manuellt ändra synkroniserade sångtexter. Om du har låttexter sparade i en LRC-fil kan du importera filen och lägga till låttexter till låten. Vidare får du flexibiliteten att anpassa och för att visa texter.

GOM Audio är en fantastisk ljudspelare med ett vackert användargränssnitt. Förutom synkroniserade texter, erbjuder den många fler fantastiska funktioner som etc., och är ett komplett paket med en musikspelare.

2]Musik

Musique är en gratis musikspelare med en nedladdningsverktyg för texter för Windows 10. Den låter dig importera din musiksamling och lyssna på låtar med deras respektive texter. Du får en dedikerad Text panel där den visar texter. Det ger en knappen finns på det övre verktygsfältet. Klicka på den för att snabbt öppna textpanelen och visa sångtexter.

Det är en ganska enkel musikspelare med standardmusikuppspelning och arrangörsfunktioner inklusive en nedladdare för texter.

3]MediaHuman Lyrics Finder

MediaHuman Lyrics Finder är en dedikerad programvara för att hämta texter för Windows 10. Den är speciellt utformad för att hitta texterna till låtarna från olika onlinekällor, inklusive och . Och den kommer med en inbyggd musikspelare. Så du kan spela låtar och se deras texter också.

Du kan hitta ett särskilt avsnitt där sångtexter visas. Det ger några textalternativ som etc. Du kan också göra ändringar i befintliga texter och spara redigerade texter i låtarnas metadata. Förutom det kan du eller teckenstorleken på texterna enligt dina önskemål. Få det här.

4]Gratis Lyrics Finder

Gratis texter Lyrics Finder är en annan dedikerad programvara för att hämta låt från onlinekällor. Det låter dig spela musik och ladda ner sångtexter till spår. Du kan se låttexter genom att klicka på Hitta sångtexter alternativ som finns i verktygsfältet. Några andra funktioner som och finns också i den.

5]AIMP

AIMP är en ganska populär musikspelare med möjlighet att ladda ner och visa texter. För att se sångtexter, importera ditt musikbibliotek och högerklicka på en låt. Klicka sedan på Filinformation alternativ från snabbmenyn. Det kommer att öppna ett fönster där du kommer att se Text flik. Gå till fliken Lyrics och den kommer att visa dig de taggade sångtexterna.

Om du inte ser några sångtexter, klicka på Ladda ner sångtexter från Internet alternativet (markerat i skärmdumpen ovan). Det kommer att ladda ner texter från webben och visa dem på skärmen. Du kan också manuellt redigera texter av en låt och spara dem i tagginformation.

Det är en trevlig musikspelare och den kommer också med en ljudomvandlare för att konvertera ljudformat.

6]Musikbi

Musicbee är en annan musikspelare som hämtar och visar texter. Den visar taggade texter och låter dig hämta från online. Det låter dig också redigera de visade texterna. Du kan till och med ladda ner ett annat plugin för lyric downloader från getmusicbee.com och konfigurera plugin genom att gå till alternativet.

Det låter dig spara hämtade texter till låtarna. Dessutom erbjuder den verktyg till och mer.

I den här textartikeln nämnde jag de bästa gratis musikspelarna som tillhandahåller en inbyggd nedladdare för att hämta och visa sångtexter. Alla är bra, även om min favorit är GOM Audio som visar synkroniserade texter och har en separat textfält.

Relaterade Artiklar

Back to top button