Bästa gratis internethastighetstesttjänster onlinetjänster och webbplatser

Testning vår internethastighet(Internet Speed) är ett populärt tidsfördriv, speciellt när vi vill visa världen hur snabbt vår Internet(Internet). Du har gjort det här förut, eller hur? Är vi de enda? Säg att det inte är så Johnny(Johnny)! Om du inte har listat ut hastighetstesterna än eller letar efter en annan källa för att få jobbet gjort, fortsätt läsa eftersom vi kommer att göra dig upphetsad och svettig.

Internethastighetstest

Här är en lista över några av de bästa gratis onlinetjänsterna, webbplatserna och programvaran för att testa internetanslutningens hastighet :(Internethastighetstest)

 1. speedtest.net
 2. TestMy.net
 3. SpeedOf.me
 4. BandwidthPlace.com
 5. CNET.com
 6. fast.com
 7. Google Speed ​​​​Test
 8. Google Speed ​​​​Test är en tjänst från Google.com .
 9. McAfee hastighetstest
 10. Internethastighetstest AuditMyPC
 11. Speakeasy hastighetstest
 12. Nätverkshastighetstest
 13. Molnblixt.

1]SpeedTest.net

SpeedTest.net är kanske den mest kända av dem alla. Vi använde detta för att testa hastigheten på vår Internet(Internet) mycket långsam från början Internet(Internet). Alla som testade hastigheten på hans Internet(Internet) tidigare, borde ha använt det tidigare, så om du inte redan har gjort det, Speedtest.net bör vara din första satsning. För att göra det ännu mer attraktivt kan användare hitta applikationen Speedtest.net i Google Play för Android iTunes för iOS och in Lagra(Windows Store) Windows för Windows-telefon .

2]TestMy.net

TestMy.net är en annan bra sida. Vi älskar denna hastighetstestare eftersom den använder HTML5 istället för Blixt eller Java . Det betyder(Betyder) att det är lättare än vanligt att kontrollera din hastighet via mobiltelefon. Sluta titta på felmeddelanden som uppmanar dig att ladda ner Blixt .

Ansluten(Relaterat) : Bästa gratis appar för internethastighetstest för Windows PC.

3]SpeedOf.me

SpeedOf.me är bra, mest på grund av dess fantastiska användargränssnitt. Tjänsten använder 54 servrar runt om i världen, så användare kommer alltid att få de bästa resultaten oavsett var de befinner sig.

4]BandwidthPlace.com

BandwidthPlace.com är inte lika bra som de andra eftersom det bara har tillgång till 17 servrar över hela världen. Men beroende på var du är, kommer detta hastighetstestverktyg utan tvekan att få jobbet gjort. Vi rekommenderar dock att få en andra åsikt från en annan källa efter att ha sett resultaten.

5]CNET.com

CNET.com erbjuder också en tjänst internethastighetstestning(Internethastighetstest) . Det är inte min favorit på grund av användningen Blixt och stöder inte nedladdningshastighetstester. Ja, vi förstår att för de flesta är ett nedladdningshastighetstest irrelevant, men för oss människor är det lika nödvändigt i många fall. Men hallå, grafiken är vacker, så det finns en bra anledning att använda den.

6]Fast.com

Fast.com är en tjänst från Netflix.

7]Google SpeedTest

Google SpeedTest är en tjänst från Google.com.

8]McAfee Speed ​​​​Test
(8]McAfee Speed ​​​​Test)

McAfee Hastighetstest Internetanslutning Hastighetsmätare visar hur snabb eller långsam din internetanslutning är.

9]AuditMyPC Internet Speed ​​​​Test(9]AuditMyPC Internet Speed ​​​​Test)

AuditMyPC Internethastighetstest är designad för att testa den verkliga bandbredden på ditt internet.

10]Speakeasy Speed ​​​​Test
(10]Speakeasy Speed ​​​​Test)

Speakeasy Speed Testa Det hjälper dig också att kontrollera din internetanslutningshastighet.

11]Nätverkshastighetstest(11]Nätverkshastighetstest)

Network Speed ​​​​Test är en app från Windows Store(Windows Store) utvecklad av Microsoft . Vi gillar det eftersom det är enklare och snabbare att komma åt eftersom det är rätt i vår start meny(Start meny) ” . Den visar också nätverksinformation tillsammans med tidigare testhistorik för framtida referenser.

Nackdelen för oss är att det verkar som om vi inte är nära servrarna. Vår ping var 99 ms förra gången vi testade, medan Speedtest.net visade oss 14ms ping och bättre övergripande resultat.

12]Cloud Flash

Cloudflare är ett enkelt verktyg för att testa din internethastighet och annan relaterad data. Bara(Helt enkelt) gå till webbplatsen och testningen börjar.

RÅD(DRICKS) . Här är en lista över gratis webbplatser för testning av HTML5-bandbredd som inte behöver Flash.

Vilken föredrar du att använda?(Vilken föredrar du att använda?)

Testar vår Internethastighet är ett populärt tidsfördriv, speciellt när vi vill visa upp för världen hur snabbt vårt internet är. Du har gjort det här förut, eller hur? Är vi de enda? Säg att det inte är så, Johnny! Om du ännu inte har blivit nedstämd och smutsig med hastighetstester, eller om du letar efter en annan källa för att få jobbet gjort, fortsätt läsa eftersom vi kommer att göra dig upphetsad och svettig.

Internethastighetstest

Internethastighetstest

Här är en lista över några av de bästa gratis Internet Speed ​​​​Test onlinetjänsterna, webbplatserna och programvaran för att testa din nätverksanslutningshastighet:

 1. speedtest.net
 2. TestMy.net
 3. SpeedOf.me
 4. BandwidthPlace.com
 5. CNET.com
 6. fast.com
 7. Google Speed ​​​​Test
 8. Google SpeedTest är en tjänst från Google.com.
 9. McAfee Speed ​​​​Test
 10. AuditMyPC Internet Speed ​​​​Test
 11. Speakeasy Speed ​​​​Test
 12. Nätverkshastighetstest
 13. molnflamma.

1]SpeedTest.net

SpeedTest.net är utan tvekan den mest kända av paketet. Vi har använt detta för att testa vår internethastighet sedan början av ett mycket långsamt internet. Alla som har testat sin internethastighet tidigare borde ha använt denna tidigare, så om du inte redan har gjort det, då borde Speedtest.net vara ditt första spel. För att göra det ännu mer lockande kan användare hitta en Speedtest.net-app i Google Play för Android, iTunes för iOS och Windows Store för Windows Phone.

2]TestMy.net

TestMy.net är en annan av de fantastiska här. Vi gillar den här hastighetstestaren eftersom den använder HTML5 istället för Flash eller Java. Det betyder att det är lättare än vanligt att testa din hastighet via mobilen. Du behöver inte längre titta på felmeddelanden som säger att du ska ladda ner Flash.

relaterad: Bästa gratis appar för internethastighetstest för Windows PC.

3]SpeedOf.me

SpeedOf.me är bra, främst på grund av dess fantastiska användargränssnitt. Tjänsten använder 54 servrar runt om i världen, så användare kommer alltid att få bästa möjliga resultat oavsett var de befinner sig.

4]BandwidthPlace.com

BandwidthPlace.com är inte lika bra som de andra eftersom den bara har tillgång till 17 servrar runt om i världen. Men beroende på var du befinner dig kommer detta hastighetstestverktyg utan tvekan att få jobbet gjort. Ändå skulle vi rekommendera att få en andra åsikt från en annan källa efter att ha sett resultaten.

5]CNET.com

CNET.com erbjuder också en Internet Speed ​​​​Test-tjänst. Det är inte min favorit på grund av dess användning av Flash, och det stöder inte uppladdningshastighetstester. Ja, vi förstår att för de flesta människor är uppladdningshastighetstestet irrelevant, men för oss människor är det lika nödvändigt i många fall. Men hallå, graferna är vackra, så det finns en bra anledning att använda den.

6]Fast.com

Fast.com är en tjänst från Netflix.

7]Google SpeedTest

Google SpeedTest är en tjänst från Google.com.

8]McAfee Speed ​​​​Test

McAfee Speed ​​​​Test Internet Connection Speedometer talar om för dig hur snabb eller långsammare din internetanslutningshastighet är.

9]AuditMyPC Internet Speed ​​​​Test

AuditMyPC Internet Speed ​​​​Test är designat för att kontrollera den verkliga bandbredden på ditt internet.

10]Speakeasy Speed ​​​​Test

Speakeasy Speed ​​​​Test hjälper också till att testa internetanslutningshastigheten.

11]Nätverkshastighetstest

Network Speed ​​​​Test är en app från Windows Store, och den har utvecklats av Microsoft. Vi gillar det eftersom det är enkelt och snabbare att få tillgång till eftersom det sitter precis på vår startmeny. Den visar också nätverksinformation tillsammans med en historik över tidigare tester för framtida referenser.

Nackdelen för oss är att det verkar som om vi inte är nära servrarna. Vår ping var 99 ms förra gången vi testade medan Speedtest.net visade oss en ping på 14 ms och bättre övergripande resultat.

12]Cloudflare

Cloudflare är ett enkelt verktyg för att testa din internethastighet och annan relaterad data. Besök helt enkelt webbplatsen och testningen börjar.

DRICKS: Här är en lista över gratis webbplatser för testning av HTML5-bandbredd som inte behöver Flash.

Relaterade Artiklar

Back to top button