Bästa gratis foto för tecknade onlineverktyg och programvara för Windows 10

När saker blir vanliga tappar de allmänhetens intresse. Detsamma gäller selfies, resebilder etc. För att skapa något mer än en klyscha och få fler likes på din profil kan du prova att karikatyrbilda dig själv.

Gratis onlineverktyg och programvara Foto till Tecknad serie

Nej, du behöver inte ringa hem animatören och få honom att göra allt arbete åt dig. Gratis och enkel Windows-programvara kan vara till hjälp. Om så önskas kan tecknade serier användas för att skapa memes och korta serier. Den bästa gratis tecknade programvaran och verktygen som finns tillgängliga online är följande:

 1. Befunky – Tecknad bild
 2. tecknad serie
 3. tecknat foto
 4. Lunapic fotoredigerare
 5. Kusotecknad film
 6. tecknad bild.

1]Befunky – Foto till tecknad film

Befunky är ett populärt märke av gratislösningar som satsbyte, vattenmärkning, foto till tecknad film, etc. Dess foto till tecknad filmverktyg är en omfattande fotoredigerare som låter dig lägga till effekter till en bild, inklusive att göra den tecknad. Efter animering kan många drag, text, grafik etc läggas till bilden.Om du avbryter sessionen kan du dessutom öppna den igen från samma sida även om du inte är inloggad. Använd detta underbara verktyg här (här) .

2]Tecknad film

Hur man ritar sig själv online gratis

tecknat är ett av de bästa foto-till-tecknade konverteringsverktygen för nybörjare. Om du inte är bra på att redigera, eller kanske du inte vill anstränga dig så mycket och bara behöver programvaran för att fungera bra för dig, prova att använda webbplatsen tecknat . Medan ett av problemen är att webbplatsen visar många annonser, med tanke på att tjänsten är helt gratis, tror jag att avbrottet kan ignoreras. Mer information om detta finns på den officiella hemsidan här.

3]Tecknade bilder

ToonyPhoto

Till skillnad från de flesta av de tecknade verktygen på den här listan, tonyphotos ger konstnären mer frihet. Du får lov att karikera dig själv genom att skissera ditt foto, vilket kan vara tråkigt men ger dig mycket mer kreativitet när du skapar konst. Allt du behöver göra är att ladda upp din bild och skissera den och använda en mängd olika stencil- och tecknade verktyg. Du kan använda programvaran direkt från webbplatsen här.

4]Lunapic fotoredigerare

Lunapeak

Lunapic Det är i grunden en fotoredigerare. Det faktum att det är gratis och innehåller färre annonser gör det till ett värdigt alternativ på marknaden. Om du är för lat för att redigera ditt foto, använd bara en av de fördefinierade effekterna för att ändra fotostilen eller göra den tecknad, eller så kan du ta dig tid och använda din egen kreativitet för att skapa din egen tecknade bild. Läs mer på hans hemsida här.

Läsa(Läs) : Lägg till en seriefigur till muspekaren

5]Kusotecknad film

KusoCartoon

Kusotecknad film är en annan tecknad fotoredigerare för dig som vill göra en tecknad serie om sig själv med minimal ansträngning. Allt du behöver göra är att ladda upp din bild och välja en av de tre tecknade serietyperna. Klicka sedan på knappen för att konvertera foto till tecknad film. ta reda på(Läs mer) på hans hemsida här.

6]Bild till tecknad film

tecknad själv online gratis

Den här webbplatsen hjälper användare att förvandla alla ansiktsbilder till 15 tecknade avatarer och roliga uttryckssymboler. Och det unika är att det går att kombinera med olika klänningar, kroppsställningar, bakgrunder beroende på kön. Det betyder att du alltid kan få personliga tecknade bilder.

PS : Ta en titt på XnSketch samt denna gratis pennanimering och tecknad programvara.

Gläd dig, ha kul!

När saker och ting har blivit vanligt, tappar de allmänhetens intresse. Detsamma gäller för selfies, resebilder osv. För att skapa något bortom klichén och bjuda in fler likes till din profil, kan du skapa en tecknad serie av dig själv.

Gratis foto till tecknad onlineverktyg och programvara

Nej, du skulle inte behöva ringa hem en serietecknare och få honom att göra jobbet åt dig. En gratis och enkel Windows-programvara kan vara till hjälp. Teckningarna kan vidare användas för att skapa memes och korta serier om du vill. Den bästa gratis programvaran och verktygen för foto till tecknade filmer som finns tillgängliga online är följande:

 1. Befunky
 2. tecknat
 3. tonyphotos
 4. Lunapic fotoredigerare
 5. Kusotecknad film
 6. Bild Till Tecknad.

1]Befunky – Foto till tecknad film

Gratis foto till tecknad onlineverktyg och programvara

Befunky är ett populärt varumärke för gratislösningar som batchbyte, tillägg av vattenstämpel, foto till tecknad film, etc. Dess “foto till tecknad”-verktyg är en omfattande fotoredigerare som låter dig lägga till effekter till din bild inklusive tecknad film. En hel del korrigeringar, text, grafik etc kan läggas till bilden efter att den har tecknats. Ännu mer, om du avslutar en session kan du öppna den igen från exakt samma sida även om du inte var inloggad. Kolla in detta fantastiska verktyg här.

2]Tecknade

Hur man tecknar sig själv online gratis

Cartoonize är ett av de bästa foto-till-tecknade verktygen för nybörjare. Om du inte är bra på att redigera eller kanske inte vill anstränga dig och bara behöver programvaran för att göra ett bra jobb åt dig, prova att använda webbplatsen Cartoonize. Medan ett problem är att webbplatsen visar många annonser, med tanke på att tjänsten är helt gratis, antar jag att avbrottet kan ignoreras. Läs mer om det på dess officiella hemsida här.

3]Toonyphotos

ToonyPhotos

Till skillnad från de flesta foto till tecknade verktyg i den här listan, ger Toonyphotos mycket frihet till konstnären. Du får skapa en tecknad serie av dig själv genom att skissera din bild, vilket kan vara tråkigt men ger mycket mer kreativitet när du skapar konst. Allt du behöver göra är att ladda upp din bild och skissera den och använda olika verktyg för att skapa din stencil och tecknade serie. Du kan använda programvaran direkt från webbplatsen här.

4]Lunapic fotoredigerare

Lunapic

Lunapic är i grunden en fotoredigerare. Det faktum att det är gratis och kommer med mindre annonser gör det till ett värdigt alternativ på marknaden. Om du är för lat för att redigera bilden, använd helt enkelt en av dess fördefinierade effekter för att ändra stilen på fotot eller teckna det, eller så kan du ta dig tid och använda din egen kreativitet för att skapa din tecknade serie. Läs mer på dess hemsida här.

läsa: Lägg till en seriefigur till din muspekare

5]Kusotecknad film

KusoCartoon

Kusocartoon är ett annat foto till tecknad filmredigerare för dem som vill lägga minimalt med att skapa en tecknad serie av sig själva. Allt du behöver göra är att ladda upp din bild och välja bland de tre tecknade serierna. Tryck sedan på knappen för att konvertera ditt foto till en tecknad film. Läs mer på dess hemsida här.

6]Bild till tecknad film

tecknad själv online gratis

Den här webbplatsen hjälper användare att förvandla alla ansiktsbilder till 15 tecknade avatarer och roliga emojis. Och det som är unikt är att det kan matcha olika klänningar, kroppsställningar, bakgrunder efter könsval. Det betyder att du alltid kan få personliga tecknade bilder.

PS: Ta en titt på XnSketch och denna gratis Pencil Animation och Cartoon Software.

ha så kul!

Relaterade Artiklar

Back to top button