Bästa gratis e-postsökverktyg för effektiv marknadsföring

E-post(E-post) är en viktig och effektiv kanal för att bygga starka relationer. Detta är ett produktivt sätt att utveckla affärer och öka effektiviteten. De flesta människor är dock ovilliga att ge ut sin personliga eller arbetsmässiga e-postadress bara för att undvika spam som kan spamma hela e-postsystemet.

De bästa gratisverktygen för e-postsökning

E-posta Scouting är ingen lätt uppgift. Som tur är, för att göra sökningen enklare, finns det flera appar och tillägg som hjälper dig att snabbt hitta vilken e-postadress som helst. I den här artikeln har vi sammanställt några av de bästa e-postsökprogramvaran som hjälper dig att växa din marknad och försäljning.

  1. Clearbit Connect
  2. Hitta det.e-posta
  3. norbert
  4. e-postjägare
  5. Skaffa prospekt.

E-post(E-post) är det populäraste sättet att kontakta människor. Det spelar en avgörande roll för att expandera ditt företag såväl som personliga gränser. Men om du vill kontakta en förlorad vän eller svåråtkomlig proffs kan du ha problem med att hitta deras e-postadresser.

Gratisversionerna av de flesta av dem låter dig bara uppträda 50 gratis sökningar per månad(50 sökningar gratis varje månad) .

1]Clearbit Connect

Clearbit Connect är ett gratis tillägg för gmail och Syn , som hjälper dig att få kontakt med människor direkt från din inkorg. Det här tillägget hjälper dig att söka efter företag, personer och e-postdetaljer. De är extremt lätta att använda. För att använda detta behöver du bara ange namnet på organisationen du försöker ansluta till och tillägget kommer omedelbart att visa lämpliga kontakter. Tillägget låter dig också söka på jobbtitel, namn, roll, plats, samt hitta information om deras sociala profiler och e-postadress. Clearbit Connect fungerar bra med Syn och gmail . För att komma igång, installera Clearbit och koppla mail. Skaffa denna förlängning här. (här.)

2]Hitta this.e-post

Hitta det.e-posta är ett gult e-postmeddelande. Det här enkla e-postsökarverktyget hjälper dig att hitta e-postadresserna till proffs i olika företag direkt från din webbläsare Krom . Verktyg Hitta det är det mest efterfrågade verktyget för rekrytering, försäljning, affärsutveckling, press och innehållsmarknadsföring(Content Marketing) för att hitta e-postadresser till proffs och kontakta dem. Verktygen låter dig söka 50 e-postadresser per månad gratis. Skaffa det här verktyget här.(här.)

3]Norbert

Norbert är ett användbart verktyg för e-postsökning som hjälper dig att snabbt hitta alla e-postadresser du har till hands. Det här är en praktisk miljö för personer som vill köra e-postkampanjer. Det här är ett utmärkt sökverktyg för företags e-post för att komma i kontakt med riktiga människor. norbert(Norbert) arbetar med Krom webbplatser och gmail och låter dig hitta femtio potentiella kunder gratis. Resultaten är korrekta och skalbara med hjälp av en uppdaterad kontaktdatabas B2B. Skaffa detta verktyg här. (här.) Den erbjuder bara 50 gratis leads.

4]E-post Hunter

Mejla Hunter är ett webbverktyg för att hitta e-postadresserna till alla som är viktiga för dig. För att hitta en e-postadress behöver du bara ange domännamnet i sökfliken. Tillägget kommer att visa en lista över alla personer som arbetar för det företaget, med deras e-postadresser som finns på webben. Mejla Hunter låter dig hitta 50 e-postsökfrågor per månad gratis. Skaffa denna förlängning här.(här.)

5]Skaffa prospekt

Skaffa Prospect är ett effektivt sätt att hitta e-postadressen till alla personer du vill kontakta henne. Den hämtar en lista med e-postadresser, anställds titel, företagsnamn, webbplats, URL -profiladress LinkedIn företagsstorlek, telefonnummer och mer baserat på de uppgifter du anger i sökrutan. Skaffa Prospect är ett lättanvänt verktyg med ett enkelt gränssnitt som håller reda på alla dina leads. Den grupperar systematiskt dina extraherade profiler i listor, integrerar dina leads i applikationer som t.ex LinkedIn , gmail etc., och exporterar kontakter till XLS-filer. Verktyget låter dig hitta 50 e-postadresser gratis i Internet(webb) och Krom . Skaffa denna förlängninghär här.)

Det är allt.(Det är allt.)

E-post är en viktig och effektiv kanal för att bygga en stark relation. Det är ett produktivt sätt att främja affärer och öka effektiviteten. Men de flesta människor är inte villiga att avslöja sin personliga eller affärsmässiga e-postadress till alla bara för att undvika oönskad skräppost som kan spamma över hela e-postsystemet.

Bästa gratis verktyg för e-postsökare

E-postscouting är ingen lätt uppgift. Lyckligtvis, för att göra din sökning enklare, finns det flera appar och tillägg som hjälper dig att hitta någons e-postadress till hands. I den här artikeln samlar vi ihop några av de bästa e-postsökprogramvaran som hjälper dig i processen att växa din marknad och försäljning.

  1. Clearbit Connect
  2. Hitta det.e-posta
  3. Norbert
  4. Mejla Hunter
  5. GetProspect.

E-post är det mest eftertraktade sättet att nå ut till människor. Det spelar en viktig roll att expandera din verksamhet såväl som personliga gränser. Men om du vill nå ut till en förlorad vän eller en svår att nå professionell person, kan du ha stött på problem med att leta efter deras e-postadresser.

Gratisversionerna av de flesta av dessa tillåter endast dig 50 sökningar gratis varje månad.

1]Clearbit Connect

Clearbit Connect är ett gratis tillägg för Gmail och Outlook som hjälper dig att komma i kontakt med människor direkt från din inkorg. Det här tillägget hjälper dig att söka efter företag, personer och e-postdetaljer. De är extremt enkla att använda. För att använda detta behöver du bara skriva namnet på organisationen som du försöker ansluta, och tillägget visar omedelbart de relaterade kontakterna. Tillägget låter dig också söka på jobbtitel, namn, roll, plats och hitta detaljer om deras sociala profiler och e-postadress. Clearbit Connect fungerar bra med Outlook och Gmail. För att komma igång, installera Clearbit och anslut din e-post. Skaffa denna förlängning här.

2]Findthat.e-post

Findthat.email är en gul sida i ett e-postmeddelande. De här enkla verktygen för att hitta e-post hjälper dig att hitta e-postadressen till proffs i alla företag direkt från din Chrome-webbläsare. Findthat-verktyget är det mest eftertraktade verktyget för rekrytering, försäljning, affärsutveckling, press och innehållsmarknadsföring för att hitta e-postadresser till proffsen och nå ut till dem. Verktygen låter dig söka efter 50 e-postadresser per månad gratis. Skaffa detta verktyg här.

3]Norbert

Norbert är ett användbart verktyg för att hitta e-post som hjälper dig att hitta någons e-postadress inom nolltid till hands. Det är ett bra medium för människor som vill göra e-postuppsökande och kampanjer. Det är ett utmärkt verktyg för att söka företags e-post för att nå riktiga människor. Norbert fungerar för Chrome, webben samt Gmail och låter dig hitta femtio potentiella kunder gratis. Resultaten är korrekta och byggda för skala med en uppdaterad databas med B2B-kontakter. Skaffa detta verktyg här. Den erbjuder endast 50 gratis leads.

4]E-post Hunter

Email Hunter är ett webbaserat verktyg för att hitta e-postadressen till alla som är viktiga för dig. Allt du behöver göra för att hitta e-postadressen är att skriva in domännamnet i sökfliken. Tillägget kommer att visa listan över alla personer som arbetar i det företaget med deras e-postadresser som finns på webben. E-postjägaren låter dig hitta 50 e-postsökningar gratis per månad. Skaffa denna förlängning här.

5]GetProspect

Get Prospect är ett effektivt sätt att hitta e-postmeddelandet till alla personer som du vill nå det. Det extraherar listan med e-postmeddelanden, anställd position, företagsnamn, webbplats, LinkedIn-profil URL, företagsstorlek, telefonnummer och mycket mer baserat på indata du ger i sökrutan. Get Prospect är ett lättanvänt verktyg som erbjuder ett enkelt gränssnitt som håller reda på alla dina potentiella kunder. Det grupperar systematiskt dina extraherade profiler i listor, integrerar dina potentiella kunder med appar som LinkedIn, Gmail, etc. och exportera kontakterna till XLS-filer. Verktyget låter dig hitta 50 e-postadresser gratis på din webb och Chrome. Skaffa denna förlängning här.

Relaterade Artiklar

Back to top button