Bästa gratis Discord-alternativ för Windows 10

Disharmoni är en välkänd röst- och textapplikation som används av ett stort antal professionella spelare och människor som behöver en tjänst VoIP . Men många människor letar efter ett alternativ Disharmoni på grund av bristen på bra end-to-end-kryptering och amatöranvändargränssnitt. I den här artikeln kan vi se några av de bästa gratisalternativen (0 kostnad). Oenighet för (disharmoni)Windows 10 .

Fri Discord alternativ(Discord Alternatives) för Windows 10

Här är några av de bästa gratis ersättningsapparna Disharmoni :

  1. Element
  2. Tox
  3. Skype
  4. steam chat
  5. Team Speak.

Låt oss lära känna dem i detalj.

1]Element

Om du är en person som gillar att skydda din integritet, kolla element eftersom det skyddar din integritet genom att tillhandahålla end-to-end-kryptering tillsammans med ett intelligent användargränssnitt som du inte kan hitta i Disharmoni .

Detta gör att du effektivt kan kommunicera med varje person i ekosystemet. Matrix.org tack vare protokollet matris och är det perfekta gratisalternativet Disharmoni.

Naturligtvis var den inte speciellt gjord för spel, men den fungerar utmärkt och kan användas i Windows Mac OS, linux , Android , iOS. Detta alternativ Disharmoni är gratis, men dess pro-plan börjar på $2/månad. Vi rekommenderar dock inte att du uppgraderar till pro-planen eftersom gratisversionen är mer än tillräckligt.

du kan använda element som en webbapplikation eller ladda ner den till din dator från deras officiella webbplats.

2]Tox

Tox – alternativ utan spel Disharmoni . Det är lätt att använda och ett bra verktyg om du inte har använt det Discord VoIP-tjänst(Discord VoIP) för speländamål.

Den har en sak som kan få dig att vilja använda den här appen och det är dess kryptering av militärklass. Det är säkrare än någon app på vår lista. Detta kommer dock med vissa kompromisser. Det viktigaste är det föråldrade användargränssnittet. Men om du kan förbise det, finns det några trevliga funktioner som videosamtal, textmeddelanden, skärmdelning, etc.

Du kan ladda ner Tox från deras officiella hemsida.

3]Skype

Skype är ett välkänt program, men de flesta vet inte att det också kan vara ett alternativ Disharmoni. Även om det inte är så funktionsrikt som Disharmoni den har några fantastiska minimala funktioner och inga jippon.

Det är inte lika optimerat för spel som det är för professionellt arbete. Eftersom det enbart fungerar med systemresurser kan det orsaka problem i spel. Denna applikation rekommenderas starkt för professionella ändamål eftersom den har några viktiga funktioner som skärmdelning och videochatt.

Detta är ett av de bästa gratisalternativen. Disharmoni tillgänglig för Windows , Android macOS och iOS.

Du kan ladda ner Skype från dess officiella webbplats.

4]Steam Chat

Ånga Chatt – en av de bästa Discord alternativ(Discord Alternative) som alla spelare bör kolla in en gång på jakt efter alternativ Disharmoni.

Detta anses vara detsamma som Disharmoni . Om du är en gamer bör du kolla in Steam Chat . Den har ett perfekt användargränssnitt och har alla klockor och visselpipor som spelälskare behöver.

Steam Chat är ett av de bästa gratisalternativen Disharmoni som kan nås i Windows macOS och linux . Programmet kan laddas ner från deras officiella hemsida.

5]Team Talk

Teamspeak , i allmänhet, kan betraktas som en exakt kopia av Discord, eftersom du kan hitta en liknande typ av användargränssnitt i båda. Den gör samtal med låg latens med en codec Opus.

När det gäller säkerhet och integritet är den i toppen av sitt spel tack vare AES-kryptering(AES-kryptering) . PÅ Teamspeak gruppkommunikation kan uppstå eftersom det låter dig ha en dedikerad server.

Du måste ladda ner TeamSpeak på din enhet för att komma åt den och det är en gratis app, men du måste spendera en krona när du konfigurerar en ny server. Detta är ett av de bästa gratisalternativen. Disharmoni som kan nås i Windows , Android Mac OS, linux samt iOS.

Det är gratis för Windows macOS och linux men du måste ta bort dollar från din plånbok om du vill komma åt den på Android(Android) och iOS. Men eftersom vi pratar om de bästa alternativen för Windows Hon finns på vår lista.

Du kan ladda ner gratis TeamSpeak från den officiella webbplatsen för Windows 10.

Jag hoppas att detta hjälpte till att hitta det bästa gratisalternativet Oenighet för (disharmoni)Windows 10.

Disharmoni är en välkänd röst- och textapp som används av en stor skara professionella spelare och människor som vill ha en VoIP-tjänst. Men många människor letar efter alternativ för en Discord på grund av bristen på bra end-to-end-kryptering och amatör-UI. I den här artikeln kan vi se några av de bästa gratis (0 kostnader) Discord-alternativen för Windows 10.

Gratis Discord-alternativ för Windows 10

Här är några av de bästa gratisapparna för att ersätta Discord:

  1. element
  2. Tox
  3. Skype
  4. Steam Chat
  5. Teamspeak.

Låt oss lära känna dem i detalj.

1]Element

Bästa gratis Discord-alternativen för Windows 10

Om du är en person som gillar att skydda sin integritet, kolla in Element eftersom det skyddar din integritet genom att tillhandahålla end-to-end-kryptering tillsammans med ett smart användargränssnitt som du inte kan hitta på Discord.

Det låter dig ha effektiv kommunikation med varje enskild person på Matrix.org-ekosystemet tack vare Matrix-protokollet och är ett perfekt gratis Discord-alternativ.

Visst, det var inte medvetet gjord för spel men det fungerar bra och kan användas på Windows, macOS, Linux, Android, iOS. Detta Discord-alternativ är gratis men dess pro-plan börjar med $2 i månaden. Vi kommer dock inte att rekommendera att du väljer proplanen eftersom gratisversionen är mer än tillräckligt.

Du kan använda Element som en webbapplikation eller ladda ner den på din dator från deras officiella webbplats.

2]Tox

Tox är ett icke-spelande alternativ till Discord. Det är enkelt att använda och ett bra verktyg om du inte var Discord VoIP-tjänst för speländamål.

Den har en sak som kan tvinga dig att använda den här applikationen, det är dess kryptering på militär nivå. Det är säkrare än någon applikation på vår lista. Det kommer dock med några kompromisser. Den viktigaste är ett föråldrat användargränssnitt. Men om du kan titta förbi det finns det några trevliga funktioner som videosamtal, text, skärmdelning, etc.

Du kan ladda ner Tox från deras officiella hemsida.

3]Skype

Skype är ett välkänt program men vad de flesta inte vet är att det också kan vara ett Discord-alternativ. Även om den inte är lika funktionsrik som Discord, har den några fantastiska minimala funktioner och kommer utan jippon.

Det är inte lika optimerat för spel som det är för professionellt arbete. Eftersom det bara fungerar på systemresurser kan det orsaka hinder i spelandet. Det är en starkt rekommenderad app för professionella ändamål eftersom den har några viktiga funktioner som skärmdelning och videochatt.

Det är ett av de bästa gratis Discord-alternativen som är tillgängliga på Windows, Android, macOS och iOS.

Du kan ladda ner Skype från dess officiella webbplats.

4]Steam Chat

Steam Chat är ett av de bästa Discord-alternativen som alla spelare bör kolla en gång i sina Discord-alternativs sökning.

Det anses vara detsamma som Discord. Om du är en spelare måste du kolla Steam Chat. Den har ett perfekt gränssnitt och har alla klockor och visselpipor som en spelentusiast vill ha.

Steam-chatt är ett av de bästa gratis Discord-alternativen som kan nås på Windows, macOS och Linux. Du kan ladda ner programvaran från deras officiella webbplats.

5]Teamspeak

Teamspeak, i allmänhet, kan betraktas som Discords karbonkopia eftersom du kan hitta en liknande typ av användargränssnitt i båda. Den kör samtal med låg latens med hjälp av Opus codec.

När det gäller skydd och integritet är det på topp på grund av AES-kryptering. I Teamspeak kan multipel gruppkommunikation ske eftersom det låter dig ha en dedikerad server.

Du måste ladda ner TeamSpeak på din enhet för att komma åt den och det är en gratis app men kräver att du spenderar en krona när du ställer in en helt ny server. Det är ett sådant bästa gratis Discord-alternativ som kan nås på Windows, Android, macOS, Linux, såväl som iOS.

Det är kostnadsfritt på Windows, macOS och Linux men du måste ta bort dollar från din plånbok om du vill komma åt det på Android och iOS. Men eftersom vi pratar om de bästa alternativen för Windows gör det vår lista.

Du kan ladda ner TeamSpeak från dess officiella webbplats gratis på Windows 10.

Förhoppningsvis har detta hjälpt till att hitta det bästa gratis Discord-alternativet för Windows 10

Relaterade Artiklar

Back to top button