Bästa gratis Connectify alternativa programvara för att dela Internet i Windows 10

Leva utan Internet(Internet) idag är mycket svårt eller nästan omöjligt. Internet(Internet) är det som gör dina smarta enheter smarta. Men bär alltid WiFi – en router är inte den mest effektiva lösningen.

Fast man kan ta med delning av internetanslutning(Internet Connection Sharing) och förvandla Windows PC till WiFi Hotspot, till en början föredrar många att använda Connectify , som dock inte längre är gratis. Så i det här inlägget ger vi dig gratis alternativ programvara. Connectify för delning (anslut)Internet(Internet).

Gratis alternativ programvara Connectify

I den här artikeln presenterar vi de 5 bästa gratisalternativen. Connectify för delning (anslut)Internet(Internet) på en PC med Windows 10 :

  1. Baidu WiFi-hotspot
  2. MyPublic WiFi
  3. Wi-Fi Hotspot Pro
  4. Hotspot OSToto
  5. Virtual Router Plus

Låt oss prata om dem i detalj.

1]Baidu WiFi-hotspot

Baidu WiFi Hotspot – det här är något värt att uppmärksamma. Det tar bort komplexiteten Connectify och eliminerar tråkigt användargränssnitt MyPublic WiFi som vi får se senare.

Du kan ladda ner, installera och använda programvaran för att förvandla din dator till Wi-Fi hotspot(Wifi Hotspot) -Fi genom att helt enkelt starta appen. Du måste se till att du inte är ansluten till Wi(Wifi)-Fi och måste använda en trådbunden kabel för att ansluta till Internet(Internet).

Baidu ett av de bästa alternativen Connectify om du inte vill offra farten. Det fungerar i Windows 10 8.1, 8 och 7.

2]MyPublic WiFi

Den första appen på vår lista är MyPublic WiFi . Detta är ett enkelt och effektivt verktyg som används för att förvandla din dator till en trådlös åtkomstpunkt. Dess främsta attraktion är dess enkla och användarvänliga användargränssnitt.

Detta bevisar det urgamla ordspråket ” gammal(Gammalt guld.” Det har bestått tidens tand genom att ge användare Windows ett enkelt sätt att skapa en wifi-hotspot.

Du kan ladda ner programvaran från deras officiella webbplats och sedan installera den för att dra nytta av dess funktionsuppsättning, som att spara data genom att begränsa användningen av vissa Internet-(Internet-)tjänster, spårning URL -adresser osv.

Den enda varningen med denna programvara är att eftersom den inte har uppdaterats, är grafikkvaliteten och säkerheten av viss oro.

3]Wi-Fi Hotspot Pro

Om du behöver ett pålitligt gratisalternativ Connectify då är denna applikation vad du behöver, eftersom denna applikation Microsoft . Om du är en användare Windows och du behöver inga onödiga funktioner då WiFi Hotspot Pro – ett bra alternativ.

Detta är ett säkert alternativ som kan laddas ner från Microsofts webbplats. När du har installerat applikationen måste du följa tre enkla steg för att installera Wi-Fi hotspot(Wifi Hotspot) -Fi . Den är kompatibel med Windows 10 8 och 7.

Det bästa med den här appen är dock att den är gratis, så installera den eftersom det inte finns något att ångra.

4]Hotspot OSToto

Trots att, typ MyPublic WiFi åtkomstpunkt OSToto(OSToto Hotspot) har inte uppdaterats på länge, det är fortfarande ett av de bästa Connectify-alternativen på marknaden.

Den har ett enkelt användargränssnitt och innehåller många funktioner förutom att förvandla din dator till Wi-Fi hotspot(Wifi Hotspot) -Fi . Kan skapa Wi-Fi hotspot(Wifi Hotspot) -Fi, tillämpa säkerhet WPA2 svartlista enheter och gör samma sak som du.

En av dess största fördelar jämfört med annan programvara är dess förmåga att automatisera avstängningsprocessen med en timer. Så du behöver inte ha datorn påslagen hela tiden för att använda wifi-hotspot(WiFi Hotspot) .

Den kan inte laddas ner från den officiella webbplatsen, men vi hittade en länk där du kan ladda ner applikationen (ladda ner applikationen).

5]Virtual Router Plus

Om du vill ha en enkel app för att förvandla din Windows-dator till en virtuell router då Virtual Router Plus – det är vad du behöver. Dess huvudsakliga funktion kommer att vara ett enkelt användargränssnitt och det kommer att kosta $0.

Du kan bara ladda ner (ladda ner) Virtual Router Plus och installera det på din dator. Kör nu appen och installera nätverksnamn (SSID), lösenord, allmän anslutning,(Nätverksnamn (SSID), lösenord, delad anslutning) och klicka sedan på ” Starta virtuell router plus(Starta Virtual Router Plus)” för att förvandla din dator till en trådlös hotspot. Den är kompatibel med de flesta operativsystem(Windows Operativsystem) Windows, som t.ex Windows 10 åtta, Server 2008 etc.

förvandla din dator till Wi-Fi hotspot(Wifi Hotspot) -Fi är en enkel uppgift och du behöver inte betala något för det. Med dessa alternativ Connectify du kan dela Internet(Internet) utan att betala en krona.

RÅD(TIPS) : Det finns några fler gratis WiFi Hotspot-programvara -Fi som du kanske vill ta en titt på.

Att leva utan internet idag är väldigt svårt eller man kan säga nästan omöjligt. Internet är det som gör dina smarta enheter “smarta”. Men att ha en WiFi-router med dig hela tiden är inte den mest effektiva lösningen.

Även om du kan aktivera Internetanslutningsdelning och förvandla Windows PC till WiFi Hotspot, föredrar många att använda Connectify, som dock inte längre är gratis. Och så i det här inlägget erbjuder vi dig lite gratis Connectify alternativ programvara för att dela Internet.

Gratis Connectify alternativ programvara

I den här artikeln presenterar vi 5 av de bästa gratis Connectify-alternativen för att dela Internet i Windows 10 PC:

  1. Baidu WiFi Hotspot
  2. MyPublic WiFi
  3. WiFi Hotspot Pro
  4. OSToto Hotspot
  5. Virtual Router Plus

Låt oss prata om dem i detalj.

1]Baidu WiFi Hotspot

Gratis Connectify alternativ programvara

Baidu Wifi Hotspot är något du bör titta på. Det tar bort komplexiteten i Connectify och eliminerar det tråkiga användargränssnittet för MyPublicWiFi som vi kommer att se senare.

Du kan ladda ner, installera och använda programvaran för att förvandla din dator till en Wifi Hotspot genom att bara starta programmet. Du måste se till att du inte är ansluten till Wifi och bör använda en trådkabel för att ansluta till Internet.

Baidu är ett av de bästa Connectify-alternativen om du inte vill kompromissa med hastigheten. Detta fungerar på Windows 10, 8.1, 8 och 7.

2]MyPublic WiFi

Den första appen på vår lista är MyPublicWiFi. Det är ett enkelt och effektivt verktyg som används för att förvandla din dator till en trådlös åtkomstpunkt. Dess främsta attraktion är dess enkla och lättanvända användargränssnitt.

Det bevisar att det urgamla talesättet “Old is Gold” har rätt. Det har bestått tidens tand genom att ge Windows-användare ett enkelt sätt att skapa en WiFi-hotspot.

Du kan ladda ner programvaran från deras officiella webbplats och sedan installera den för att använda dess utbud av funktioner som att spara bandbredd genom att förbjuda användningen av vissa internettjänster, spårning av URL-sidor, etc.

Den enda varningen med den här programvaran är att eftersom den inte har uppdaterats är den grafiska kvaliteten och säkerheten lite av en oro.

3]WiFi Hotspot Pro

Om du vill ha ett pålitligt gratis Connectify-alternativ är det här programmet vad du behöver eftersom det är en Microsoft-app. Om du är en Windows-användare och du inte behöver någon gimmickfunktion är Wifi Hotspot Pro ett bra alternativ.

Det är ett säkert alternativ som kan laddas ner från Microsofts webbplats. När du har installerat applikationen måste du följa tre enkla steg för att konfigurera Wifi Hotspot. Den är kompatibel med Windows 10, 8 och 7.

Det bästa med den här appen är dock att den är gratis, så installera den här applikationen eftersom det inte finns något att ångra.

4]OSToto Hotspot

Även om OSToto Hotspot, precis som MyPublicWiFi, inte har uppdaterats på länge, är det fortfarande ett av de bästa Connectify-alternativen på marknaden.

Den har ett enkelt användargränssnitt och innehåller massor av funktioner förutom att förvandla din dator till en Wifi Hotspot. Man kan skapa Wifi Hotspot, tillämpa WPA2-säkerhet, backlista enheter och kan göra allt du gör.

En av de största fördelarna den har jämfört med annan programvara är dess förmåga att automatisera avstängningsprocessen med hjälp av en timer. På så sätt behöver du inte alltid ha datorn påslagen för att kunna använda WiFi Hotspot.

Det går inte att ladda ner från den officiella webbplatsen men vi har hittat en länk där du kan ladda ner applikationen.

5]Virtual Router Plus

Om du vill ha en enkel applikation för att förvandla din Windows-dator till en virtuell router så är Virtual Router Plus vad du behöver. Dess huvudsakliga funktion skulle vara ett enkelt användargränssnitt och det kommer på $0.

Du kan bara ladda ner Virtual Router Plus och installera den på din dator. Starta nu applikationen och ställ in en Nätverksnamn (SSID), lösenord, delad anslutning, och klicka sedan Starta Virtual Router Plus för att omvandla din dator till en trådlös åtkomstpunkt. Det är kompatibelt med de flesta Windows-operativsystem som Windows 10, 8, Server 2008, etc.

Att förvandla din dator till en Wifi Hotspot är en enkel uppgift och du behöver inte betala något extra för att göra det. Med hjälp av dessa Connectify-alternativ kan man dela internet utan att betala en krona.

DRICKS: Det finns några andra gratis WiFi Hotspot-program som du kanske vill ta en titt på.

Relaterade Artiklar

Back to top button