Bästa gratis brandväggsprogramvara för Windows 10 recension, ladda ner

Betydelsen av en brandvägg kan inte överskattas. Brandväggar(Brandväggar) är utan tvekan en av de viktigaste komponenterna i din dator (nätverk). Brandväggen kan blockera hot som din antivirus(Antivirus) kan hoppa över. Inte bara det, det kan förhindra hackare från att ta sig in på din dator! Den inbyggda Windows-brandväggen är fantastisk – och tillräckligt bra för den genomsnittliga hemanvändaren som behöver skydd och inte vill bry sig om att konfigurera den.

Vet du att du behöver en brandvägg så att din dator (nätverk) inte syns i Internet(Internet) för de onda. Det här är skurkarna som hittar datorportar och kommer åt din dator via en av dem. Deras taktik förändras ständigt, och följaktligen lägger brandväggsföretag till fler och fler säkerhetsfunktioner till sina brandväggar – firmware eller mjukvara.

Det räcker med att lämna standardvärdena för brandväggen Fönster och tillsammans med (Windows) med bra antivirusprogram får du tillräckligt med skydd för din dator med Windows . Men om du vill ha ett enkelt användargränssnitt som hjälper dig att installera Windows brandvägg(Windows-brandvägg), kan du markera Hantera Windows-brandvägg, Hantera Windows-brandvägg, TinyWall och Windows-brandväggsmeddelande.

Gratis mjukvara brandvägg(Brandvägg) för Windows 11/10

Men om du letar efter en tredjepartsbrandvägg för din dator finns det flera gratislösningar tillgängliga. Låt oss titta på några gratis brandväggar(gratis brandväggsprogram) för din Windows-dator.

 1. Comodo gratis brandvägg
 2. ZoneAlarm gratis brandvägg
 3. TinyWall
 4. Privat brandvägg.
 5. Sophos UTM Essential Network Gratis nätverksbrandvägg(Sophos UTM Essential Network Firewall gratis)
 6. Gratis brandvägg
 7. Sophos XG Firewall Home Edition

1]Comodo Free Firewall

Comodo Free Firewall är funktionsrik och enkel att använda nuförtiden. brandvägg blev mycket populär. Det lovar att dölja din dators portar från hackare och kommer också att blockera skadlig programvara från att skicka dina känsliga data genom Internet(Internet). Comodo Gratis brandvägg(Comodo Free Firewall) kommer att kontrollera alla aspekter av kommunikation mellan din dator och Internet(Internet). Detta förhindrar vanliga hackningsmetoder som portskanning. Brandvägg hänvisar till en lista med över två miljoner kända PC-applikationer. Om filen inte finns på denna “säkra lista”, brandvägg(Brandvägg) kommer omedelbart att varna dig om möjligheten av en skadlig programvara attack.

2]ZoneAlarm Free Firewall

ZoneAlarm gratis brandvägg var vid ett tillfälle den mest populära tredjepartsbrandväggen för Windows , men med tiden har en del haft känslan av att den blivit för uppsvälld. Det är dock fortfarande den mest nedladdade brandväggsprogramvaran i världen. Brandväggen är mycket enkel att konfigurera och den genomsnittliga användaren har bäst standardinställningarna. Det är mycket effektivt för att stoppa Internet(Internet) – attackerar ytterdörren och fångar till och med tjuvar på väg ut. Dess tvåvägsbrandvägg skyddar aktivt mot inkommande och utgående attacker, vilket gör dig osynlig för hackare. Många svär vid det än idag.(Det finns fortfarande många idag som bär det.)

3]Liten vägg

Det finns sätt att konfigurera Windows-brandväggen med hjälp av ett tredjepartsverktyg. TinyWall är fri programvara som ytterligare stärker den avancerade brandväggen Windows . Detta är en lättviktslösning med liten prestandapåverkan och låter dig arbeta utan några popup-fönster. Den installerar inga ytterligare drivrutiner eller kärnkomponenter. TinyWall kommer att ge dig Windows brandvägg(Windows-brandväggen) säker konfiguration och ger dig ett enkelt gränssnitt där du enkelt kan avgöra vad som har tillgång till nätverket och vad som inte har det. Det låter dig också enkelt förhindra andra program från att ändra eller skriva över brandväggsinställningar. Om du letar efter en mycket enkel och enkel lösning kan du överväga att använda den här brandväggen.

Läsa(Läs) : Closed Port vs Stealth Port – Diskuterar skillnaderna.

4]Privat brandvägg

PrivateFirewall är en proaktiv, skiktad skrivbords- och serversäkerhetslösning fönster. Den upptäcker blockering och karantänaktivitet associerad med känd skadlig programvara, hacks, nätfiske och andra typer av hot. Dess komponenter är paketinspektion, filtrering URL Adressskydd, loggningsskydd, processövervakning, modellering av program/systembeteende och upptäckt av anomali stoppar hackare, spionprogram, virus och andra former av skadlig programvara innan de kan orsaka skada. Detta är en nedladdning på 3,5 MB.

Mer brandväggsprogram:(Mer brandväggsprogram:)

 • Sophos UTM Essential Network Gratis nätverksbrandvägg
 • Gratis brandvägg
 • Hemversion av Sophos XG-brandväggen.

Använder du någon tredje parts brandvägg på din Windows , och i så fall vilken? Vilken brandvägg skulle du vilja rekommendera? Vi vill gärna höra det.

Igår läste vi om skillnaden mellan hårdvarubrandväggar och mjukvarubrandväggar. Om några dagar visar vi dig hur du testar din brandvägg gratis och tar reda på hur väl den skyddar din dator.

Gå hit om du letar efter gratis Internet Security Suite (gratis programvara för Internet Security Suite) för din Windows-dator.(Gå hit om du letar efter gratis programvara för Internet Security Suite för din Windows-dator.)

Vikten av en brandvägg kan inte betonas mer. Brandväggar är utan tvekan en av de viktigaste komponenterna i din dator (nätverk). En brandvägg kan blockera hot som ditt antivirus kan missa. Inte bara det, det kan förhindra hackare från att ta sig in på din dator! Den inbyggda Windows-brandväggen är fantastisk – och precis tillräckligt bra för den vanliga hemanvändaren som vill ha skydd och som inte vill bry sig om att installera den.

Du vet att du behöver en brandvägg så att din dator (nätverket) inte är synlig på Internet för skurkarna. Dessa är skurkar som hittar datorportar och kommer åt din dator via en av dem. Deras taktik fortsätter att förändras och därför lägger brandväggsdesignföretagen mer och mer säkerhet till sina brandväggar – firmware eller mjukvara.

Att lämna standardvärdena för din Windows-brandvägg borde räcka, och tillsammans med ett bra antivirusprogram, ge dig gott om skydd för din Windows-dator. Men om du vill ha ett enkelt användargränssnitt som hjälper dig att konfigurera Windows-brandväggen kan du kolla in Windows-brandväggskontroll, Windows-brandväggskontroll, TinyWall och Windows Firewall Notifier.

Gratis brandväggsprogram för Windows 11/10

Men om du letar efter en tredjepartsbrandvägg för din dator finns det flera gratislösningar tillgängliga. Låt oss kolla in några gratis brandväggsprogram för din Windows-dator.

 1. Comodo gratis brandvägg
 2. ZoneAlarm gratis brandvägg
 3. TinyWall
 4. Privat brandvägg.
 5. Sophos UTM Essential Network Firewall gratis
 6. Gratis brandvägg
 7. Sophos XG Firewall Home Edition

1]Comodo Free Firewall

Gratis brandväggsprogram för Windows 10

Nuförtiden har den funktionsrika och lättanvända Comodo Free Firewall blivit mycket populär. Den lovar att smyga din dators portar mot hackare och kommer också att blockera skadlig programvara från att överföra dina konfidentiella data över Internet. Comodo Free Firewall kommer att övervaka alla aspekter av kommunikation mellan din dator och Internet. Detta förhindrar vanliga hackningsmetoder som portskanning. Brandväggen refererar till en lista på över två miljoner kända PC-vänliga applikationer. Om en fil inte finns på den här “säkra listan”, varnar brandväggen dig omedelbart om möjligheten att attackera skadlig programvara.

2]ZoneAlarm Free Firewall

ZoneAlarm Free Firewall var vid en tredjedel tidpunkt den mest populära partiets brandvägg för Windows – men med tiden började vissa få en känsla av att den hade blivit för uppsvälld. Det är fortfarande världens mest nedladdade brandväggsprogram. Brandväggen är mycket enkel att konfigurera och för en genomsnittlig användare är dess inställningar bäst att lämna som standard. Det är mycket effektivt för att stoppa internetattacker vid ytterdörren och fångar till och med tjuvar på väg ut. Dess 2-vägs brandvägg skyddar proaktivt mot inkommande och utgående attacker samtidigt som du blir osynlig för hackare.

3]TinyWall

Det finns sätt att konfigurera Windows-brandväggen med hjälp av något tredjepartsverktyg. TinyWall är gratisprogram som ytterligare hårdnar den avancerade brandväggen i Windows. Det är en lättviktslösning med försumbar prestandapåverkan och låter dig arbeta utan att ge ut några som helst popup-fönster. Inga ytterligare drivrutiner eller kärnkomponenter är installerade med den. TinyWall ger din Windows-brandvägg en säker konfiguration och ger dig ett enkelt gränssnitt där du enkelt kan definiera vad som har nätverksåtkomst och vad inte. Det låter dig också enkelt förhindra andra program från att ändra eller skriva över dina brandväggsinställningar. Om du letar efter en mycket grundläggande och enkel lösning, kanske du vill överväga att använda den här brandväggen.

läsa: Closed Port vs Stealth Port – Skillnaden diskuteras.

4]Privat brandvägg

PrivateFirewall är en proaktiv försvarslösning i flera lager för Windows-datorer och -servrar. Den upptäcker blockeringar och karantänaktivitet som är karakteristisk för känd skadlig programvara, hacking, nätfiske och andra hottyper. Dess paketinspektion, URL-filtrering, antilogger, processövervakning och applikations-/systembeteendemodellering och avvikelsedetektering stoppar hackare, spionprogram, virus och andra former av skadlig programvara innan de kan orsaka skada. Det är en nedladdning på 3,5 MB.

Mer brandväggsprogram:

 • Sophos UTM Essential Network Firewall gratis
 • Gratis brandvägg
 • Sophos XG Firewall Home Edition.

Använder du någon brandvägg från tredje part på din Windows, och i så fall vilken? Vilken brandvägg skulle du vilja rekommendera? Vi vill gärna höra detta.

Igår läste vi om skillnaden mellan hårdvarubrandväggar och mjukvarubrandväggar. Om några dagar kommer vi att visa dig sätt att testa din brandväggsprogram gratis, och ta reda på hur väl den skyddar din dator.

Relaterade Artiklar

Back to top button