Bästa gratis bildvärdsajter för att ladda upp och dela foton

Photobucket uppdaterade sina användarvillkor. Nu tar de betalt för tredje parts bildvärd eller hotlinking. Detta är dåliga nyheter för er som har använt Photobucket för att visa bilder i dina foruminlägg eller någon annanstans. Nu kommer du att se den här bilden istället för bilder.

Denna oanmälda ändring av villkoren har fått flera forum, anslagstavlor, sociala sajter etc. att visa bilder som denna, eftersom medlemmar som registrerar sig för att posta vanligtvis använder bildvärdsajter som t.ex. Photobucket , för att bädda in bilder. Istället skulle det vara trevligt om användarna ombads betala för eventuella framtida värdar eller hotlinking från tredje part, eftersom denna plötsliga policyändring har gjort några användbara trådar fula och värdelösa! Dessutom kommer det faktum att de nu ber om $$$ få många att leta efter alternativ. Om det var något rimligt, som $100, kanske många väljer att stanna.

De bästa gratis bildvärdarna

Här är några av de bästa gratis bildvärdsajterna där du kan ladda upp och dela bilder:

 1. Imgur
 2. Flickr
 3. 500 pixlar
 4. Tinypic
 5. Google Foton
 6. Vicks
 7. ImgBox
 8. Dropbox
 9. En skiva.

Vi kommer att diskutera några av dem nedan.

Gratis bildvärd

1]Bild

Alternativa gratis Photobucket-bildvärdar

När det gäller att hotlinka bilder utan att lämna spår, imgur.com kanske toppar listan. Egenhet Imgur är att du kan ladda upp bilder anonymt, dela dem med vem som helst och utan några begränsningar. Du kan ladda upp så många bilder som du vill och bädda in dem på vilken annan webbplats som helst som blogg, produktinformation, etc. Bara(Bara) kopiera bildens adress/URL och klistra in den i en tagg för att få bilden att visas på vilken webbsida som helst.

2]Flickr

Alternativa gratis Photobucket-bildvärdar

Flickr är mycket strikt när det gäller användning, men du kan fortfarande använda den här fotovärdplattformen som en tredjepartsvärd. Men om du tror att din inbäddade bild kommer att få en enorm mängd besök, inte(inte) använd denna webbplats som ditt nätverk för innehållsleverans. Utöver denna begränsning får du 1000 GB gratis lagringsutrymme med ett gratis konto Flickr .

3]500 pixlar

Alternativa gratis Photobucket-bildvärdar

Du kan ladda upp många bilder på 500px.com, men du måste vara medveten om begränsningarna. Enligt reglerna kan du bara ladda upp sju bilder var sjunde dag. Det betyder att om du vill ladda upp tio bilder per 500px-konto måste du vänta till dag 8. Webbplatsen låter dig lägga upp dina bilder på andra webbplatser, men skaffa URL:en(URL) – adressen till bilden är ganska knepig.

4]Minibild

Alternativa gratis Photobucket-bildvärdar

Om du inte vill att registreringsprocessen ska ske den Tinypic.com . Det tillåter användare att ladda upp videor såväl som bilder och bädda in dem på vilken annan webbplats som helst. Du kan få hela taggen med rätt URL -bildadress som du kan använda för att bädda in denna bild på önskad webbplats. Men om du skapar ett konto kan du spara alla uppladdade bilder på denna webbplats och använda dem senare.

5]Google Foton

Alternativa gratis Photobucket-bildvärdar

Om du vill ha förstklassig kontosäkerhet med hög prestanda bör du kolla in Google Foton(Google Photos) som används av tusentals människor från hela världen. Du kan få 15 GB lagringsutrymme gratis för att lagra bilder tagna DSLR . Om du har en kamera eller smartphone med en upplösning på 16 MP eller mindre kan du lagra ett obegränsat antal bilder och videor i Google Foton(Google Foton). Det bästa är att det inte finns några begränsningar för hotlinking. Du kan ladda upp bilder direkt från mobila enheter såväl som från din dator, få en personlig bildlänk och bädda in den på din webbplats, blogg, forum, sociala nätverk eller anslagstavla.

Det finns flera andra webbplatser för gratis bildvärd. Men om du behöver en pålitlig bildlagrings- och delningsplattform kan du lita på dessa fem alternativ. Photobucket.

Vad tror du? Några förslag eller kommentarer?(Vad tycker du? Några förslag eller kommentarer att göra?)

Råd(Tips) : Det här inlägget listar några gratis webbhotellsidor.

Photobucket har uppdaterat sina användarvillkor. De tar nu betalt för bildvärd eller hotlinking från tredje part. Det är dåliga nyheter för er som använde Photobucket för att visa bilder i era foruminlägg eller någon annanstans. Nu kommer du att se den här bilden istället för bilderna.

Denna oanmälda ändring av villkoren har fått flera forum, anslagstavlor, sociala sajter, etc., att visa bilder som denna, eftersom medlemmar som registrerar sig för att posta, vanligtvis använder bildvärdsajter som Photobucket för att bädda in bilder. Det skulle ha varit trevligt istället om användarna ombads betala för eventuella framtida tredjepartsvärdar eller hotlinking eftersom denna plötsliga policyändring har gjort att flera användbara trådar ser fula och värdelösa ut! Plus det faktum att de frågar $$$ nu kommer att få många att leta efter alternativ. Hade det varit något rimligt som säg $100, kanske många hade valt att stanna kvar.

Bästa gratis webbhotell för bilder

Här är några av de bästa webbplatserna för gratis bildvärd att ladda upp och dela bilder:

 1. Imgur
 2. Flickr
 3. 500 pixlar
 4. Tinypic
 5. Google Foton
 6. Wix
 7. ImgBox
 8. Dropbox
 9. OneDrive.

Vi kommer att diskutera några av dem nedan.

Gratis webbhotell för bilder

1]Bild

Photobucket alternativa gratis bildvärdsajter

När det kommer till bild hotlinking utan att lämna ett fotavtryck kan Imgur.com toppa listan. Specialiteten hos Imgur är att du kan ladda upp bilder anonymt, dela dem med vem som helst och utan några begränsningar. Du kan ladda upp så många bilder som du vill och bädda in dem på andra webbplatser som en blogg, produktinformation, etc. Kopiera bara bildens adress/URL och klistra in den i -taggen för att visa bilden på vilken webbsida som helst.

2]Flickr

Photobucket alternativa gratis bildvärdsajter

Flickr är mycket strikt när det gäller användningen, men du kan fortfarande använda denna fotovärdplattform som tredjepartsvärd. Men om du tror att din inbäddade bild är på väg att få en enorm mängd träffar, låt bli använd den här webbplatsen som ditt nätverk för innehållsleverans. Bortsett från den begränsningen får du 1000 GB gratis lagringsutrymme med det kostnadsfria Flickr-kontot.

3]500 pixlar

Photobucket alternativa gratis bildvärdsajter

Du kan ladda upp många bilder till 500px.com, men du måste känna till begränsningen. Enligt reglerna får du bara ladda upp sju bilder var sjunde dag. Det betyder att om du vill ladda upp tio bilder till ett 500px-konto måste du vänta till den 8:e dagen. Webbplatsen låter dig länka dina bilder på andra webbplatser – men det är ganska svårt att få tag i bildens webbadress.

4]Tinypic

Photobucket alternativa gratis bildvärdsajter

Om du inte vill ha någon registreringsprocess för att välja Tinypic.com. Det tillåter användare att ladda upp videor såväl som bilder och bädda in dem på vilken annan webbplats som helst. Du kan få hela -taggen med en korrekt bild-URL som du kan använda för att bädda in den bilden på din önskade webbplats. Men om du skapar ett konto kan du spara alla dina uppladdade bilder på denna webbplats och använda dem senare.

5]Google Foton

Photobucket alternativa gratis bildvärdsajter

När du behöver förstklassig kontosäkerhet med avancerad prestanda, bör du kolla in Google Photos, som används av tusentals människor från hela världen. Du kan få gratis 15 GB lagringsutrymme för att lagra bilder tagna med DSLR. Om du har en kamera eller smartphone, 16 mp eller mindre, kan du lagra obegränsat med bilder och videor på Google Foto. Det bästa är att det inte finns någon begränsning för hotlinking. Du kan ladda upp bilder direkt från mobila enheter såväl som din dator, få den personliga bildlänken och bädda in den på din webbplats, blogg, forum, sociala webbplats eller anslagstavla.

Det finns flera andra webbplatser för gratis bildvärd. Men om du behöver en pålitlig plattform för att lagra och dela bilder kan du lita på dessa fem Photobucket-alternativ.

dricks: Det här inlägget listar några gratis webbhotellsidor.

Relaterade Artiklar

Back to top button