Bästa gratis appar för att skriva poesi och citat för Windows 10

Poeten är det osynligas präst(Poeten är de osynligas präst)”, detta citat Wallace Stevens(Wallace Stevens) innehåller mycket. Men tiderna förändras, sociala medier är den verkliga affären, och vem vill inte ta en tugga av det. Så för att hantera de exponentiellt föränderliga tiderna och vara en poet på sociala medier behöver du några appar i din arsenal. Därför kommer vi i den här artikeln att se några av de bästa applikationerna för skriva poesi och citat (Skrivande)Windows 10 .

De bästa apparna för att skriva poesi(Bästa poesi) och citat(Citatskrivning) för PC

Det här är några av de bästa gratisapparna för skriva poesi och citat (Skrivande)Windows 10 som kommer att ge dina fantastiska tankar en vacker tavla som kommer att fylla dina miljontals följares hjärtan.

  1. Creator Ultimate Citat
  2. Text på foto
  3. RealWorldPaint
  4. Autodesk skissbok
  5. Videocitat och ordspråk

Låt oss prata om dem i detalj.

1]Creator Ultimate Quotes

Den första appen på vår lista, Citat Creator Ultimate är en av de enklaste applikationerna för att skapa offerter. Att använda det är ganska enkelt, eftersom när du öppnar applikationen ser du ett anteckningsblock och många olika mallar.

Start(Börja) skriv dina tankar där, skriv ditt namn (om det är ditt), välj någon av de kostnadsfria mallarna och klicka på ” Spara (Spara ) » för att ladda ner din skapelse. Du kan ändra din text så att den blir som du vill genom att ändra teckensnitt, färg, textstorlek etc. Om du har en annan bakgrund och vill aktivera den klickar du bara på Bakgrund > Galleri och välj ett av alternativen på ditt system.

Tänk på att det finns några blockerade mallar, så du kan betala en viss avgift för att komma åt dem.

Om du gillar appen, ladda ner den från microsoft.com.

2]Text på foto

Text på ett foto(Photo) är en två-i-ett-applikation som används för bildredigering och tillämpningar för citat och poesi. Men idag kommer vi att prata om hans skrivande sida av saken.

En av de bästa funktionerna i denna app är mängden klistermärken. Du kan använda dessa klistermärken för att visa känslorna som din recension speglar. Du kan göra detta för att minska skillnaden mellan avsikt och effekt så att det ser bra ut och får människor att ifrågasätta livet genom din poesi.

Du kan hämta programmet från microsoft.com.

3]Real World Paint

Vi vill inte skapa en kokong av fasta mönster omkring dig. Därför presenterar vi dig en liten ansökan för grafisk(Grafik) design där du kan skriva dina citat och dikter.

RealWordPaint är en grafisk designprogramvara med några textfunktioner för att komma in på vår lista. Den enda varningen med RealWorldPaint eller någon annan programvara för grafisk (grafik) design(Design) i allmänhet är att de inte är lika lätta att arbeta med som en dedikerad offertapplikation. Men om du har tillräckligt med teknisk kunskap, ladda ner appen från rw-designer.com(rw-designer.com) .

4]Autodesk SketchBook

Autodesk SketchBook är ett populärt rit- och målarprogram. Detta gör den till den perfekta offertappen om du inte gillar de begränsningar som ställs på dig av dedikerade offertappar.

Den har alla verktyg du behöver för att piffa upp din dikt, plus några extra krusiduller för att få ditt skrivande att sticka ut från mängden. Men du bör komma ihåg att även om det är mer intuitivt än appen för grafisk design(Graphic Designing), det kan fortfarande inte jämföras med användarvänligheten hos en dedikerad författare av dikter och citat.

Du kan få den här applikationen gratis från autodesk.com.(autodesk.com.)

5]Videocitat och talesätt

Sist men inte minst har vi Video citat och Ordspråk en annan app för dikter och citat för Windows 10 . Detta bevisar än en gång att specialiserad programvara för offertskrivning är lättare att använda, och det här verktyget är definitivt det.

Den har många olika bilder indelade i kategorier och de kan nås genom att klicka på ” Ändra bild»(Ändra bild) . Den har många andra enkla funktioner för att du ska kunna uttrycka din kreativitet. Du kan ladda ner den från microsoft.com.

Det är allt!

Läs mer: (Läs nästa: )Gratis fotoredigeringsprogram för Windows 10 (gratis fotoredigeringsprogram för Windows 10)

“”, det här citatet av kapslar in mycket i sig. Men tiderna förändras, sociala medier är en riktig sak, och vem vill inte ha en bit av det. Så för att klara av den exponentiellt föränderliga tiden och vara en poet på sociala medier behöver du några applikationer i din arsenal. Därför kommer vi i den här artikeln att se några av de bästa apparna för att skriva poesi och citat för Windows 10.

Bästa apparna för att skriva poesi och citat för PC

Det här är några av de bästa gratisapparna för att skriva poesi och citat för Windows 10 för att ge dina underbara tankar ett vackert blad för att genomsyra dina miljontals följares hjärtan.

  1. Citat Creator Ultimate
  2. Text på foto
  3. RealWorldPaint
  4. Autodesk skissbok
  5. Videocitat och ordspråk

Låt oss prata om dem i detalj.

1]Citat Creator Ultimate

Bästa apparna för att skriva poesi och citat för Windows 10

Den första applikationen på vår lista, Quote Creator Ultimate är en av de enklaste applikationerna för att skapa offerter. Att använda det är ganska enkelt eftersom när du öppnar applikationen kommer du att se ett skrivblock och en massa olika mallar.

Börja skriva dina tankar där, skriv ditt namn (om det är ditt eget), välj någon av de kostnadsfria mallarna och klicka Spara för att ladda ner din skapelse. Du kan ändra din text så att den blir som du vill genom att ändra teckensnitt, färg, textstorlek, etc. Om du har en annan bakgrund och du vill inkludera den, klicka bara och välj en från ditt system.

En sak att tänka på är att det finns några låsta mallar, så du kanske vill betala några avgifter för att komma åt dem.

Om du gillar programmet, ladda ner det från microsoft.com.

2]Text på foto

Text on Photo är en två-i-ett-app som används för att redigera bilder och app för citat och diktskrivning. Men idag ska vi prata om dess skrivande sida.

En av de bästa sakerna med den här appen är dess uppsjö av klistermärken. Du kan använda dessa klistermärken för att visa känslorna som din uppskrivning speglar. Du kan göra detta för att minska skillnaden mellan avsikt och effekt, så det kommer att se bra ut och få människor att ifrågasätta livet genom dina dikter.

Du kan hämta programmet från microsoft.com.

3]Real World Paint

Vi vill inte skapa en kokong av fasta mallar runt dig. Därför presenterar vi en litenskalig grafisk designapp att skriva dina citat och dikter på.

RealWordPaint är en grafisk designprogramvara med vissa textfunktioner som gör att den kan komma till vår lista. Den enda varningen med RealWorldPaint eller någon annan grafisk design, generellt sett är programvaran att de inte är lika lätta att använda som en dedikerad offertapp. Men om du har tillräckligt med teknisk kunskap, gå vidare och ladda ner applikationen från rw-designer.com.

4]Autodesk SketchBook

Autodesk SketchBook är en populär programvara för att rita och måla. Detta gör det till en perfekt offertapp om du inte gillar begränsningar som läggs på dig av specialiserade offertappar.

Den har alla verktyg du behöver för att dekorera din dikt och sedan några extra krusiduller för att få ditt skrivande att sticka ut från mängden. Men du måste komma ihåg att även om den är mer intuitiv än en grafisk designapp, kan den fortfarande inte matcha användarvänligheten hos en dedikerad dikt- och citatförfattare.

Du kan få den här appen gratis från autodesk.com.

5]Videocitat och talesätt

Sist men inte minst har vi Video Quote and Saying, en annan dikt- och citatapplikation för Windows 10. Det bevisar återigen att dedikerad programvara för citatskrivning är lättare att använda och det här verktyget är definitivt.

Den har en rad olika bilder, indelade efter kategorier, och kan nås genom att klicka på knappen. Den har många andra enkla funktioner för att visa din kreativitet. Du kan ladda ner den från microsoft.com.

Läs nästa: Gratis fotoredigeringsprogram för Windows 10

Relaterade Artiklar

Back to top button