Bästa gratis Adobe InDesign-alternativ för Windows PC

Adobe InDesign är det första namnet som kommer att tänka på om du arbetar med digitalt eller tryckt material, inklusive att skapa publikationer, affischer och tryckt material. Oavsett om du är en professionell grafisk designer eller produktionsdesigner, eller arbetar med bildrelaterade projekt, Adobe InDesign är den mest populära programvaran för desktop publishing och skrivning. Den används för att skapa verk som flygblad, affischer, broschyrer, tidskrifter, tidningar, böcker, presentationer och listan fortsätter. I den här artikeln har vi samlat några av de bästa gratisalternativen till adobe indesign(bästa gratis alternativa program till Adobe InDesign) som du kan använda för att få ditt arbete gjort på en Windows 10/8/7-dator.

Alternativ till Adobe InDesign(Adobe InDesign-alternativ) för Windows

Adobe Design kommer med ett brett utbud av fantastiska funktioner som hjälper dig att skapa unika projekt. Ändå, InDesign kostar dig en hög prenumerationsavgift, och det blir dyrt om du har en stram budget. Fastän Adobe InDesign är den mest populära programvaran när det kommer till desktop publishing-verktyg, kan användare välja gratis alternativ Adobe InDesign om du vill hålla nere kostnaderna.

scribus

Scribus är en publiceringsmjukvara med öppen källkod som är mest populär bland grafiska designers och produktkonstnärer. Denna programvara är ett av de bästa gratisalternativen Adobe InDesign som erbjuder ett enkelt användargränssnitt och innehåller alla funktioner som professionella designers behöver, såsom universella sidmallar, bitmappsformat, dekorfärger, färghantering ICC färger (ICC)CMYK och skapande PDF. Scribus stöder de flesta filtyper och märkningsspråk som t.ex latex och Lilypond . PÅ Scribus användare kan enkelt reparera skadade designfiler med hjälp av en textredigerare. Dessutom stödjer den PDFexport i format enligt industristandarder, samt specifikationer PDF/X-3Scribus kompatibel med Windows , linux och Mac OS .

vivadesigner

Vivadesigner är utan tvekan en av de lättanvända desktop publishing-applikationer som låter användare skapa arbete inklusive att skapa broschyrer, tidskrifter, flygblad, etc. Det kan användas både i webbläsaren och laddas ner direkt till skrivbordet. Den erbjuder ett brett utbud av mallar, designlayouter för skrivbord och webbläsare. Den stöder olika bildformat som t.ex EPS , BMP , TIFF , JPEG och fri tillgång till universella färgmodeller som t.ex RGB , HSV och CMYK . vivadesigner erbjuder både en gratisversion och en premiumversion. Den är kompatibel med Windows , linux ochMac OS

Lucidpress

Lucidpress är ett webbaserat publiceringsverktyg som erbjuder ett brett utbud av funktioner och verktyg för att skapa flygblad, affischer, broschyrer, tidskrifter, nyhetsbrev, böcker och presentationer. Det erbjuder ett enkelt dra och släpp-gränssnitt som är bäst för nybörjare. Lucidpress inkluderar att spåra historiken för dina projekt, så att du enkelt kan hålla reda på alla tidigare ändringar som gjorts i projekt. Förutom, Lucidpress ger en bekväm samarbetsplattform för grafiska designers. Detta webbpubliceringsverktyg använder AES-256 kryptering(AES-256) och helt skyddad för att skapa ditt designarbete. LucidPress tillgänglig i både gratis- och premiumversioner.

Duk

Canva är det mest populära grafiska designverktyget för både nybörjare och icke-designer. Canva ger sina användare ett lättanvänt gränssnitt att välja mellan en mängd olika visuella designelement, typsnitt, grafik och dokumentmallar. Användare kan skapa övertygande infografik för sina kunder med ett enkelt dra och släpp användargränssnitt. Canva hjälper(Canva) användaren att skapa och spara en webbversion av en designprodukt. Det är en plattform som erbjuder många ikoner och adders. Grafisk designverktyg Canva tillgänglig för fri användning för att skapa grafiska mönster för ditt arbete. Även om de flesta funktioner och designmallar är tillgängliga gratis, kan användare fortfarande köpa premiumfunktioner.

SpringPublisher

SpringPublisher är en gratis programvara för desktop publishing som används för att skapa flygblad, affischer, broschyrer, tidskrifter, nyhetsbrev, böcker och presentationer. Jämfört med Adobe InDesign SpringPublisher enkel(SpringPublisher) i bruk vs. InDesign och perfekt för nybörjardesigners. SpringPublisher kan användas för att skapa enkla mönster, lägga till texter, koder, inklusive vektorformer, och arbeta med layouter och lager. SpringPublisher kan också användas för att redigera bilder med det stora utbudet av tillgängliga mallar. Gratisversionen låter dig spara designen med en maximal upplösning på 180 DPI.utgång. Den utvecklas inte längre och användare kan inte längre komma åt premiumversionen. Ändå, SpringPubliher fungerar fortfarande som det bästa alternativet design om funktionerna som är tillgängliga i gratisversionen räcker för att skapa ditt designprojekt.

Microsoft Office Publisher

Microsoft Office Publisher är ett publiceringsverktyg som drivs av InDesign för att skapa presentationer, flygblad, broschyrer, affischer, nyhetsbrev, kalendrar, visitkort, tidningslayouter, flygblad etc. Det finns som en paketerad version av applikationen som ingår i dyrare utgåvor Microsoft Office , och finns även som en separat version av applikationen. Verktyget är tillgängligt exklusivt i Windows och Mac OS . Även om det inte är gratis som sådant eftersom de flesta av oss använder det Microsoft Office jag inkluderade det i den här listan.

Låt oss veta vilken du föredrar.(Meddela oss vilken du föredrar.)

Adobe InDesign är det första namnet som kommer att tänka på om du arbetar med digitalt eller print som innebär att skapa publikationer, affischer och tryckta medier. Oavsett om du är en professionell grafisk designer eller produktionskonstnär eller om du arbetar med bildrelaterade projekt, är Adobe InDesign den mest populära programvaran för desktop publishing och sättning. Det används för att skapa verk som flygblad, affischer, broschyrer, tidskrifter, tidningar, böcker, presentationer, och listan fortsätter. I den här artikeln avrundar vi några av de bästa gratis alternativa program till Adobe InDesign som kan användas för att få ditt arbete gjort på din Windows 10/8/7-dator.

Adobe InDesign-alternativ för Windows

Adobe Indesign kommer med ett brett utbud av fantastiska funktioner som hjälper till att skapa distinkta mönster. Men InDesign kostar dig en hög prenumerationsavgift, och det kommer att bli dyrt om du är bunden till en stram budget. Medan Adobe InDesign är den mest dominerade programvaran när det gäller desktop publishing-verktyg, kan användare välja gratis alternativ till Adobe InDesign om du vill hålla kostnaderna nere.

Scribus

Adobe InDesign-alternativ

Scribus är en publiceringsmjukvara med öppen källkod och är den mest populära bland grafisk designer och produktkonstnärer. Denna programvara är ett av de bästa gratisalternativen till Adobe InDesign som erbjuder ett enkelt användargränssnitt och inkluderar alla funktioner som krävs av professionella designers som mångsidiga sidmallar, bitmappsformat, dekorfärger, ICC-färghantering, CMYK-färger och PDF-skapande. Scribus stöder de flesta typer av filer och märkningsspråk som Latex och Lilypond. I Scribus kan användare enkelt återställa skadade designfiler med hjälp av textredigerare. Dessutom stöder den PDF-export med formatet enligt industriella standarder och även PDF/X-3-specifikationer. Scribus är kompatibel med Windows, Linux och MacOS.

vivadesigner

Vivadesigner är utan tvekan en av de lättanvända appar för desktoppublicering som låter användare skapa arbete som involverar att skapa broschyrer, tidskrifter, flygblad, etc. Den kan användas som båda appar i webbläsaren eller kan laddas ner direkt till ditt skrivbord. Den erbjuder ett brett utbud av mallar, designlayouter för skrivbord och webbläsare. Den stöder en mängd olika bildformat som EPS, BMP, TIFF, JPEG och fri tillgång till mångsidiga färgmodeller som RGB, HSV och CMYK. Vivadesigner erbjuder både gratisversionen och premiumversionen. Den är kompatibel med Windows, Linux och MacOS

Lucidpress

Lucidpress är ett webbaserat publiceringsverktyg som erbjuder ett brett utbud av funktioner och verktyg för att skapa flygblad, affischer, broschyrer, tidskrifter, nyhetsbrev, böcker och presentationer. Det erbjuder ett enkelt dra och släpp-gränssnitt som är bäst lämpat för nybörjare. Lucidpress inkluderar historikspårning för dina mönster som gör att du enkelt kan hålla reda på alla tidigare ändringar som gjorts i mönster. Dessutom tillhandahåller Lucidpress en användarvänlig plattform för samarbete mellan de grafiska formgivarna. Detta webbaserade publiceringsverktyg använder AES-256-kryptering, och det är helt säkrat för att skapa ditt designarbete. LucidPress finns i både gratis- och premiumversioner.

Canva

Canva är det mest populära grafiska designverktyget för nybörjare och icke-designers. Canva tillhandahåller ett lättanvänt gränssnitt för sina användare att välja mellan en mängd olika designbilder, typsnitt, grafik och dokumentmallar. Användarna kan skapa en iögonfallande infografik för sina kunder med enkelt dra och släpp användargränssnitt. Canva hjälper sin användare att skapa och spara en webbklar version av en designprodukt. Det är en plattform som erbjuder en mängd olika ikoner och adders. Canvas grafiska designverktyg är tillgängligt att använda gratis för att skapa grafisk design för ditt arbete. Medan de flesta funktioner och designmallar är tillgängliga gratis, kan användare fortfarande köpa premiumfunktionerna.

SpringPublisher

SpringPublisher är en gratis programvara för desktop publishing som används för att skapa flygblad, affischer, broschyrer, tidskrifter, nyhetsbrev, böcker och presentationer. Jämfört med Adobe InDesign är SpringPublisher lätt att använda jämfört med InDesign och är utmärkt för nybörjardesigners. SpringPublisher kan användas för att skapa enkla mönster, lägga till texter, koder, inklusive vektorformer samt arbeta med layouter och lager. SpringPublisher kan också användas för att redigera bilderna med det breda utbudet av tillgängliga mallar. Den kostnadsfria versionen låter dig spara designen till maximalt 180 DPI-utgång. Den utvecklas inte längre och användare kan inte längre få tillgång till premiumversionen. SpringPubliher fungerar dock fortfarande som det bästa alternativet till Indesign om funktionerna i gratisversionen är tillräckliga för att skapa ditt designprojekt.

Microsoft Office Publisher

Microsoft Office Publisher är ett publiceringsverktyg som hanteras av InDesign för att skapa presentationer, flygblad, broschyrer, affischer, nyhetsbrev, kalender, visitkort, tidningslayouter, broschyrer och så vidare. Den är tillgänglig i den medföljande appversionen som ingår i de avancerade utgåvorna av Microsoft Office och är också tillgänglig som en fristående appversion. Verktyget är exklusivt tillgängligt i Windows och MacOS. Även om det inte är gratis som sådant, eftersom de flesta av oss använder Microsoft Office, har jag tagit med det i den här listan.

Relaterade Artiklar

Back to top button