Bästa fotbollsapparna för Windows 10

När det gäller andra sporter kunde jag välja ett land eller flera av dem, men fotboll(Fotboll) förblir ett undantag. Andan i spelet hyllas över hela världen, och huvudturneringen är FIFA. Förutom turneringar på nationell nivå har de också premier leagues.

De bästa fotbollsapparna för Windows 11/10

Även om alla inte kan spela fotboll på planen föredrar de flesta att titta på den, och många spelar bara online. Här är en lista över de 5 bästa fotbollsspelen för Windows:

1]Fotbollsligan

En av anledningarna till att jag älskar spelet Football Soccer League , är en fantastisk grafik. När vi väljer ett spel i butiken Microsoft , det är tänkt att vara för en PC utan spel. Därför förväntar vi oss att det är lätt. Om det har realistisk grafik är det ett stort plus för ett gratis-att-spela PC-spel. Football Soccer League låter användare välja sina egna karaktärer FIFA för spelet. (FIFA)Den finns i butiken Microsoft är här.(Microsoft)

2]Super Party Sport: Fotboll

Super Party Sport: Fotboll

super fest sporter: Fotboll mer som ett tecknat spel än en vanlig fotbollsapp. Huvudspelaren står på olika nivåer och strävar mot målet. Hans motståndare är i vägen och de kan flytta för att blockera skottet. Bollen kan laddas och om den är tillräckligt kraftfull kan den slå ner en motståndare. Använd alla möjliga takter för att göra mål. Ladda ner(Ladda ner) spel från butiken Microsoft är här.(Microsoft)

3]Tecknad fotbollscup

tecknad fotbollscup

Återupplev dina barndomsminnen genom att spela Tecknad fotbollscup med alla dina favoritseriefigurer. Kanske det bästa spelet för små barn och du kan inte tänka på. För att spelet ska vara roligt och lekfullt måste spelaren välja en karaktär och skapa sitt eget lag och sedan göra mål, förbi motståndarna. Även om grafiken är 2D är spelet lätt och snabbt. Vi kunde välja landslag (seriefigurer) och spela därefter. Få spelet gratis i butiken Microsoft är här.(Microsoft)

4]Ultra-FMU Football Management

Football Management Ultra-FMU

Fotboll Management Ultra-FMU – det här är inte precis fotbollsspel, utan ledning av fotbollslag och ligor. Spelet är unikt och intressant och utmanande. Detta inkluderar att sätta upp ditt fotbollslag och Premier League, kolla på stadion, hantera backstagepersonal, etc. Även om vi inte spelar fotboll i det här spelet, hjälper spelarträning och val av plats att avgöra vinnaren. Spelet finns i butiken (butiken)Microsoft .

5] Zombie Fart Halloween fotboll(Halloween Zombie Farting Football)

Halloween Zombie Fart Fotboll

Denna lista skulle vara ofullständig om jag inte inkluderade Halloween Zombie Farting Fotboll , den galnaste fotbollsmatchen på marknaden. Målet med spelet är inte att göra mål, utan att slå och döda zombie(Zombies) . Det är riktigt roligt när man slåss mot de odöda. Detta underbara spel finns i butiken Microsoft här här) .

Låt oss veta(Låt oss veta) din favorit!

För andra sporter kan jag ha riktat mig mot ett land eller några av dem, men fotboll är fortfarande ett undantag. Spelets anda hyllas över hela världen, med FIFA som huvudturneringen. Förutom turneringar på nationell nivå har de också premier league.

Bästa fotbollsapparna för Windows 11/10

Även om alla inte kan spela fotboll på planen, föredrar de flesta att titta på det, och många skulle helt enkelt spela det online. Här är en lista över topp 5 fotbollsspel för Windows:

1]Fotbollsligan

Bästa fotbollsapparna för Windows 10

En anledning till att jag älskar spelet Football Soccer League är dess fantastiska grafik. När vi väljer ett spel från Microsoft Store, är ett antagande att det är för en icke-spelande PC. Därför förväntar vi oss att det är lätt. Om det har realistisk grafik är det ett stort plus för ett gratis PC-spel. Football Soccer League låter användare välja sina egna FIFA-karaktärer att spela med. Den är tillgänglig från Microsoft Store här.

2]Super Party Sport: Fotboll

Super Party Sport: Fotboll

Mer av ett tecknat spel, Super Party Sports: Football är inte en vanlig fotbollsapp. Huvudspelaren står på olika nivåer och måste rikta ett mål. Hans motståndare står i vägen och de kan flytta för att komma i vägen för skjutningen. Fotbollen kan laddas, och om den är tillräckligt kraftfull kan den kanske skjuta ner sin rival. Använd alla möjliga takter för att göra mål. Ladda ner spelet från Microsoft Store här.

3]Tecknad fotbollscup

Tecknad fotbollscup

Återuppväcka dina barndomsminnen genom att spela Cartoon Football Cup med alla dina favoritkaraktärer. Det kanske inte finns något bättre spel för yngre barn. För att hålla det roligt och lekfullt måste spelaren välja en karaktär och göra sitt lag och sedan skjuta mål samtidigt som han går förbi motståndarna. Även om grafiken är 2D, är spelet lätt och snabbt. Vi kunde välja landslag (av Toon-karaktärer) och spela därefter. Hämta spelet gratis från Microsoft Store här.

4]Football Management Ultra-FMU

Football Management Ultra-FMU

Football Management Ultra-FMU handlar inte precis om fotbollsspel, utan det handlar om att hantera fotbollslag och ligor. Ett i sitt slag, spelet är intressant och utmanande. Det innebär att bygga ditt fotbollslag och Premier League, kontrollera stadion, hantera personal i bakrummet, etc. Även om vi inte spelar fotboll i det här spelet, hjälper träning av spelare och beslut om faciliteterna att avgöra vinnaren. Spelet finns tillgängligt i Microsoft Store.

5]Halloween Zombie Farting Football

Halloween Zombie Farting Fotboll

Den här listan skulle mycket väl ha varit ofullständig om jag inte hade tagit med Halloween Zombie Farting Football, det galnaste fotbollsspelet på marknaden. Målet med spelet är inte att göra mål utan att slå och döda zombies. Det är riktigt roligt när man smäller bort de odöda. Detta fantastiska spel är tillgängligt i Microsoft Store här.

du

Relaterade Artiklar

Back to top button