Bästa Bluetooth-hörlurar för PC Windows 10

Att jogga eller resa medan du lyssnar på musik med trådbundna hörlurar kan vara knepigt. Tråden trasslar ihop sig eller konstant spänning orsakar problem. I det här fallet kommer trådlösa hörlurar först och främst till undsättning. Bluetooth hörlurar.(Blåtand)

Bäst(Bästa Bluetooth) Bluetooth-hörlurar för Windows 10

Dock hörlurar Bluetooth är ökänt för sin latens. (Bluetooth) Ljudsignalen är vanligtvis dålig om du har telefonen i fickan eller bakom en barriär. Alltså om kvaliteten på trådlöst Blåtand – hörlurar bedöms efter hur bra de är i dessa parametrar. Förutom latens och ljudkvalitet, köpare på Amazon uppskattat trådlöst Blåtand -hörlurar vad gäller hållbarhet på fodralet, enkel anslutning, kvalitet på dynan (mjuk eller hård) etc.

Efter att ha läst recensionerna har vi sammanställt en lista över de 10 bästa hörlurarna Bluetooth för (Blåtand)Windows 10 på Amazon:

  1. Sony brusreducerande hörlurar WH1000XM3(Sony brusreducerande hörlurar WH1000XM3)
  2. COWIN SE7 Active Noise Cancelling Bluetooth-hörlurar(COWIN SE7 Active Noise Cancelling Bluetooth-hörlurar)
  3. (Jabra Evolve 75) Trådlöst Bluetooth-headset (UC Stereo trådlöst Bluetooth-headset)Jabra Evolve 75 UC
  4. (Bose QuietComfort 35) Trådlösa Bluetooth-hörlurar (II trådlösa Bluetooth-hörlurar)Bose QuietComfort 35 II
  5. Skullcandy Crusher Trådlösa Over-Ear hörlurar(Skullcandy Crusher Wireless Over-Ear hörlurar)

Låt oss titta på dem.

ett] Sony brusreducerande hörlurar WH1000XM3(Sony brusreducerande hörlurar WH1000XM3)

Sony erbjuder ett brett utbud av trådbundna och trådlösa hörlurar och de flesta av dem är bra. Ändå, WH1000XM3 – min favorit. Anledningen är att den synkroniserar med de flesta enheter Blåtand , medan många andra hörlurar på listan inte gör det. Denna modell har en inbyggd Alexa , så du behöver inte ta ut telefonen varje gång för att byta musik. Intelligent brusreduceringsteknik kan vara till stor hjälp. En annan bra funktion med enheten är att den är hopfällbar så att du enkelt kan lägga den i handväskan. Sony brusreducerande hörlurar WH1000XM3(Sony Noise Canceling Headphones WH1000XM3) kan köpas på Amazon här här) .

2] COWIN SE7 Active Noise Cancelling Bluetooth-hörlurar(COWIN SE7 Active Noise Cancelling Bluetooth-hörlurar)

COWIN SE7 Active Noise Cancelling Bluetooth-hörlurar

bluetooth hörlurar COWIN SE7 med Active Noise Cancelling är en kombination av teknologier. (COWIN SE7 Active Noise Cancelling Bluetooth) professionell aktiv brusreducering(Professionell aktiv brusreducering) ( ANC ) för att dämpa omgivande brus. Enheten använder AptX Hi-Fi-teknik,(AptX Hi-Fi Technology) tack vare vilken den har låg latens och bra ljudkvalitet. COWIN SE7 använder teknik bluetooth 5.0 som gör att du kan ta emot signaler Blåtand på ett avstånd på upp till 15 m. De 50 timmars uppspelningstiden för dessa hörlurar är ett bevis på att deras batteri är fantastiskt. Läs mer om enheten på Amazon läste (Amazon) här.

3]Bluetooth trådlöst stereoheadset Jabra Evolve 75 UC(UC Stereo trådlöst Bluetooth-headset)

Jabra Evolve 75 UC trådlöst Bluetooth-headset

Trådlös Bluetooth – headset (UC Stereo trådlöst Bluetooth-headset)Jabra Evolve 75 UC är varken rimligt eller användarvänligt till sin design. Men det är på den här listan helt enkelt på grund av den fantastiska ljudkvaliteten den erbjuder. Detta headset är bäst för dem som deltar i professionella samtal. Hans mikrofon är korrekt, och Blåtand kan fånga upp signaler på ett avstånd av upp till 30 meter. Batteriet räcker i 30 timmar. Denna produkt är tillgänglig på Amazon här här) .

fyra] Trådlösa Bluetooth-hörlurar (II trådlösa Bluetooth-hörlurar)Bose QuietComfort 35 II(Bose QuietComfort 35)

Bose QuietComfort 35 II trådlösa Bluetooth-hörlurar

Trådlösa Bluetooth-hörlurar Bose QuietComfort 35 II(II Wireless Bluetooth Headphones) är utan tvekan de bästa trådlösa Blåtand – hörlurar i listan. Alexa integrerade i denna produkt, men förutom att de är smarta är dessa hörlurar kända för sin utmärkta ljudkvalitet och oklanderliga brusreducerande mikrofon. Enheten är ganska bekväm att bära. Han använder appen Bose Connect för periodiska firmwareuppdateringar. Läs mer om hörlurar på Amazon läste (Amazon) här.

5] Skullcandy Crusher Trådlösa Over-Ear hörlurar(Skullcandy Crusher Wireless Over-Ear hörlurar)

Skullcandy Crusher Trådlösa Over-Ear hörlurar

Medan jag kollade in de bästa märkena märkte jag Skullcandy Crusher trådlösa on-ear hörlurar(Skullcandy Crusher Wireless Over-Ear hörlurar) . Märket är inte särskilt populärt, men det har många bra recensioner på Amazon . Även om produkten är billigare har användarna betygsatt den bättre än hörlurar från märken som t.ex Sony , bose etc. Ett par hörlurar har en snabb laddningshastighet. En laddning på 10 minuter räcker för 3 timmars användning. Den totala batteritiden är 40 timmar. Du kan betrakta det som ditt första seriösa par hörlurar. Läs mer om det på Amazon här här) .

Vad är din favorit?

Att jogga eller resa medan du lyssnar på musik med trådbundna hörlurar kan vara tufft. Tråden trasslar ihop sig eller det ständiga draget orsakar problem. I det här fallet kommer trådlösa hörlurar, främst Bluetooth-hörlurar att användas.

Bästa Bluetooth-hörlurar för Windows 10

Bluetooth-hörlurar är dock ökända för latens. Ljudsignalen brukar vara dålig om du har telefonen i fickan eller bakom en barriär. Således bedöms kvaliteten på en trådlös Bluetooth-hörlur efter hur bra den står sig på dessa parametrar. Förutom latens och ljudkvalitet har köpare på Amazon betygsatt trådlösa Bluetooth-hörlurar på parametrar som ramens hållbarhet, enkel anslutning, kuddkvalitet (mjuk eller hård), etc.

Efter att ha läst igenom recensionerna har vi sammanställt listan över de 10 bästa Bluetooth-hörlurarna för Windows 10 på Amazon:

  1. Sony brusreducerande hörlurar WH1000XM3
  2. COWIN SE7 Active Noise Cancelling Bluetooth-hörlurar
  3. Jabra Evolve 75 UC Stereo trådlöst Bluetooth-headset
  4. Bose QuietComfort 35 II trådlösa Bluetooth-hörlurar
  5. Skullcandy Crusher Trådlös Over-Ear hörlurar

Låt oss ta en titt på dem.

1]Sony brusreducerande hörlurar WH1000XM3

Sony brusreducerande hörlurar WH1000XM3

Sony erbjuder ett brett utbud av trådbundna och trådlösa hörlurar och de flesta är bra. Däremot är WH1000XM3 min favorit. Anledningen är att den synkroniserar med de flesta Bluetooth-enheter, medan många andra hörlurar i listan inte gör det. Denna modell har inbyggd Alexa så att du inte behöver dra ut din telefon varje gång för att byta musik. Den smarta brusreduceringstekniken kan vara till stor hjälp. En annan bra funktion med enheten är att den är hopfällbar, så att du enkelt kan passa in den i din handväska. Sony Noise Cancelling Headphones WH1000XM3 kan köpas från Amazon här.

2]COWIN SE7 Active Noise Cancelling Bluetooth-hörlurar

COWIN SE7 Active Noise Cancelling Bluetooth-hörlurar

COWIN SE7 Active Noise Cancelling Bluetooth-hörlurar är en blandning av teknologier. Hörlurarna använder Professional Active Noise Cancelling (ANC)-teknik för att dämpa brus från omgivningen. Enheten använder AptX Hi-Fi Technology på grund av vilken den har låg latens och ljudkvaliteten är bra. COWIN SE7 använder Bluetooth 5.0-teknik och som tillåter mottagning av Bluetooth-signaler upp till 15m. De här hörlurarnas 50 timmars speltid är ett bevis på att dess batteri är fantastiskt. Läs mer om enheten på Amazon här.

3]Jabra Evolve 75 UC Stereo trådlöst Bluetooth-headset

Jabra Evolve 75 UC Stereo trådlöst Bluetooth-headset

Jabra Evolve 75 UC Stereo trådlöst Bluetooth-headset är varken rimligt eller är designen bekväm. Men det är på den här listan helt enkelt på grund av den fantastiska ljudkvaliteten den erbjuder. Detta headset är bäst för dem som deltar i professionella samtal. Dess mikrofon är exakt och Bluetooth kan fånga upp signaler upp till 30 meter bort. Batteriet kan hålla i 30 timmar. Denna produkt är tillgänglig på Amazon här.

4]Bose QuietComfort 35 II trådlösa Bluetooth-hörlurar

Bose QuietComfort 35 II trådlösa Bluetooth-hörlurar

Bose QuietComfort 35 II trådlösa Bluetooth-hörlurar är helt klart de bästa trådlösa Bluetooth-hörlurarna på listan. Alexa är integrerad i den här produkten, men förutom att de är smarta är de här hörlurarna kända för sin bästa överlägsna ljudkvalitet och en felfri mikrofon för brusavvisning. Enheten är ganska bekväm att bära. Den använder Bose Connect-appen för att uppdatera sin fasta programvara då och då. Läs mer om hörlurarna på Amazon här.

5]Skullcandy Crusher Trådlös Over-Ear hörlurar

Skullcandy Crusher Trådlös Over-Ear hörlurar

Medan jag kollade igenom de bästa märkena lade jag märke till Skullcandy Crusher Wireless Over-Ear Headphone. Varumärket är inte riktigt populärt, men det har många fantastiska recensioner på Amazon. Även om produkten är billigare, har användare betygsatt den bättre än hörlurar från märken som Sony, Bose, etc. Hörlursparet har en snabb laddningshastighet. 10 minuters laddning räcker för att den ska fungera i 3 timmar. Den totala batteritiden är 40 timmar. Du kan betrakta det som ditt första seriösa par hörlurar. Läs mer om det på Amazon här.

Vilken är din favorit?

Relaterade Artiklar

Back to top button