Bästa barnfilmerna på Netflix

Det är inte lätt att göra filmer för barn. De måste vara noggrant skrivna, de måste bära en moral eller en läxa, det krävs ett inslag av söthet eller oskuld, men samtidigt måste de relatera till livet för ett vanligt barn eller tonåring. Om du letar efter de bästa barnfilmerna på Netflix kolla in den här artikeln.

De bästa barnfilmerna på Netflix

Netflix distribuerade många filmer för barn eftersom han visste storleken på marknaden. Snarare om du byter till “Barn”-kontot på Netflix listan är full av shower och serier Netflix original för barn. Här är en lista över de bästa barnfilmerna på Netflix :

 1. The Boss Baby: Back in Action
 2. Värsta häxan
 3. MewTwo slår tillbaka
 4. valpakademi
 5. Växthusakademin
 6. Alexa och Katie
 7. En rad olyckliga händelser
 8. Willoughby
 9. vår planet
 10. InBEST ligatorer.

1]Boss Baby: Back in Action

chef baby : Tillbaka I företag är en del av den populära spelserien Chef bebis. I den här filmen tar ett barn rollen Bossa baby(Boss Baby), kapitel babyföretag . Chef(Boss) – bebis försöker klara av sitt svåra familjeliv och affärer med sin äldre bror Tim(Tim) som visar sig vara hans medbrottsling. Tim(Tim) lämnar sin lillebror för att starta eget och det är där dramat börjar.

2]Värsta häxan

Värsta häxan

Kanske kommer folk att kalla honom ” Harry Potter(Harry Potter) för de fattiga”, men “De flesta dålig häxa”(Worst Witch) är en riktigt unik film med komedielement och uppenbarligen en kvinnlig huvudperson. Små Mildred Hubble(Mildred Hubble) lever ett blygsamt liv med sin mamma Juliet(Juliet) så länge som deras liv Maud Spellbody dyker inte upp(Maud Spellbody). Sedan Mildred(Mildred) kommer in Akademi(Academy) Cakla, en skola för häxor på toppen av Mt. Flickan visar sig dock vara en dålig student och hennes besvärjelser misslyckas för det mesta.

3]MewTwo slår tillbaka

MewTwo slår tillbaka

Mew(Mew) var fantastisk pokemon(Pokemon), och Dr Fuji(Dr Fuji) försökte skapa en klon av honom som heter MewTwo(MewTwo). Denna tunga plikt pokemon(Pokemon) borde vara oövervinnerlig, men experimentet förblir vilande i flera år tills MewTwo kommer inte att leva. MewTwo går berserk när han inser att det bara är en klon Mew och har ingen betydelse för professorn annat än det. MewTwo spränger laboratoriet och dödar alla forskare som är närvarande där. Vad kommer hända härnäst?

4]Valpakademin

valpakademi

Hundar har alltid varit människans bästa vän, men vi visste inte att de hade en träningsakademi för att lära sig att vara söt, gosig och lojal. Eller kanske inte, men jag önskar att det fanns. Detta är grunden för Pup Academy-konceptet. Filmen handlar om en skola där pälsdjur lär sig att bli människans bästa vänner. De belönas, firas och befordras när de utvecklar nödvändiga färdigheter.

5]Växthusakademin

Växthusakademin

På Greenhouse Academy(Greenhouse Academy) är en intressant handling, och händelserna går så snabbt att du definitivt inte kommer att bli uttråkad. Bröder och systrar Hailey(Hayley) och Alex Woods(Alex Woods) gå med Växthusakademin(Greenhouse Academy) efter deras mammas död. Det är känt att elitakademin utbildar framtida ledare, men det är inte så rosenrött på marken. När barnen kämpar med rivaliteter och uthärdar romantiska relationer förändras deras värld när de reder ut mysteriet bakom deras mammas död och en komplott för att förstöra världen.

6]Alexa och Kathy

Alexa och Katie

Alexa(Alexa) och Katie(Katie) – barnserie Netflix Originals. Två vänner Alexa(Alexa) och Katie(Katie) ser fram emot att njuta av de bästa åren i sina liv när de börjar gymnasiet. Men allt förändras när Alexa(Alexa) har diagnosen cancer. Detta förstärker vänskapen mellan de två vännerna när de förbereder sig för vad som komma skall.

7]En serie olyckliga händelser

En rad olyckliga händelser

Violett(violett), Claus(Klause) och Soliga Baudelaire(Sunny Baudelaire) lider en tragisk förlust när deras hus går upp i lågor och deras föräldrar bränns i det. Även om de nu äger ett stort arv, är vägen dit inte lätt. Föräldralösa barn går till sin onda farbror Greve Olaf(greve Olaf), där de lär sig om sedan länge okända familjehemligheter. Kommer de att överleva denna prövning eller kommer det att bli den ena striden efter den andra?

8]Willoughby

De bästa barnfilmerna på Netflix

När vi avancerar från generation till generation, fortsätter klyftan mellan successiva generationer att öka. Barn(Barn) tror alltid att de är smartare än sina föräldrar, men strider mot deras ideologi. Samma(Liknande) de flesta och i familjen Willoughby(Willoughby), förutom här bestämmer sig barnen för att ta det ett steg längre genom att skicka sina föräldrar på semester och bestämmer sig för att bilda sin egen självförsörjande familj. Kommer detta koncept att fungera eller kommer de att misslyckas?

9]Vår planet

vår planet

“Vår planet”(Planet) – En film/dokumentär som alla barn borde se. Barn(Barn) är planetens framtid och de behöver veta vad planeten är. De måste veta om haven, oceanerna, bergen, fåglarna, djuren och allt som gör just denna jord som vi lever på. Det är då vi kan förvänta oss att de är sympatiska med sin omgivning och miljön i allmänhet. Hjälp dina barn genom att bjuda in dem att se denna underbara dokumentär.

10]InBESTigators

InBESTigators

Du måste ha hört talas om barnföretagare som driver sina startups från sina källare, men teamet med barn på InBESTigators gick ett steg längre. Historien är att tio år modi(Maudie) öppnar en utredningsbyrå i lägenheten, som hennes vänner går med Ezra(Ezra), Ava(ava) och Kyle(Kyle). Vad som följer är en rad brott, mysterier och prestationer som avslöjar dem. Kolla in denna fantastiska serie Netflix Originals på deras hemsida.

Läs mer(Läs nästa) : Bästa komedierna på Netflix (Bästa komedierna på Netflix) .

Det är inte lätt att regissera filmer för barn. De måste vara känsligt skrivna, bör ha en moral eller en lektion, ett inslag av söthet eller oskuld är ett måste, men de bör relatera till livet för det vanliga barnet eller tonåringen. Om du letar efter de bästa barnfilmerna på Netflixkolla den här artikeln.

Bästa barnfilmerna på Netflix

Netflix har distribuerat många filmer för barn eftersom de kände till marknadens omfattning. Snarare, om du byter till “Barn”-kontot på Netflix, är listan full av Netflix Original-program och serier för barn. Här är listan över de bästa barnfilmerna på Netflix:

 1. Boss Baby: Back In Business
 2. Värsta häxan
 3. MewTwo slår tillbaka
 4. Pup Academy
 5. Växthusakademin
 6. Alexa och Katie
 7. En serie olyckliga händelser
 8. The Willoughbys
 9. Vår planet
 10. InBESTigators.

1]Boss Baby: Back In Business

Boss Baby Tillbaka I Affären

Boss Baby: Back In Business är en del av den populära Boss baby-serien. I den här filmen antar ett barn karaktären av Boss Baby, chefen för Baby Corporation. Boss baby har försökt hantera sitt svåra familjeliv och affärer tillsammans med sin äldre bror Tim som fungerar som hans medbrottsling. Tim lämnar sin lillebror för att starta eget och det är där dramat börjar.

2]Den värsta häxan

Värsta häxan

Kanske kan folk kalla den för fattigmans Harry Potter men The Worst Witch är en helt unik film med inslag av komedi, och uppenbarligen med en kvinnlig huvudkaraktär. Lilla Mildred Hubble lever ett ödmjukt liv med sin mamma Juliet tills Maud Spellbody kommer in i deras liv. Mildred är sedan inskriven i Cackle’s Academy, en bergstoppskola för häxor. Flickan visar sig dock vara en dålig student, och hennes besvärjelser misslyckas för det mesta.

3]MewTwo slår tillbaka

MewTwo slår tillbaka

Mew var en fantastisk Pokémon och Dr. Fuji har försökt skapa sin klon som heter MewTwo. Denna superkraftiga Pokémon är tänkt att vara oövervinnerlig, men experimentet förblir vilande i flera år tills MewTwo kommer till liv. MewTwo blir arg över att inse att det bara är en klon av Mew och inte har någon betydelse för professorn utöver det. MewTwo blåser av laboratoriet och dödar alla forskare som är närvarande där. Vad kommer hända härnäst?

4]Valpakademin

Pup Academy

Hundar har varit människans bästa vän för alltid, men vi visste inte att de hade en träningsakademi för att lära sig att vara söt, gosig och lojal. Eller så finns det kanske inte, men vi önskar att det fanns. Detta är grunden för Pup Academys koncept. Filmen involverar en skola för pälsdjur att lära sig att bli människans bästa vän. De är givande, markeras och befordras när och när de behärskar de nödvändiga färdigheterna.

5]Växthusakademin

Växthusakademin

Greenhouse Academy har en intressant tomt och saker går så fort att du säkert inte kommer att bli uttråkad. Syskonen Hayley och Alex Woods går med i Greenhouse Academy efter deras mammas död. Elitakademin är känd för att skapa framtida ledare, men saker och ting är inte lika ljusa på marken. När barnen kämpar mot rivalitet och upplever romantik förändras deras värld när de reder ut mysteriet med sin mammas död och en komplott för att förstöra världen.

6]Alexa och Katie

Alexa och Katie

Alexa and Katie är en Netflix Originals-serie för barn. De två vännerna Alexa och Katie ser fram emot att njuta av de bästa åren i sina liv när de går på gymnasiet. Men saker och ting förändras när Alexa får diagnosen cancer. Detta stärker vänskapen mellan de två vännerna och de förbereder sig för vad som komma skall.

7]En serie olyckliga händelser

En serie olyckliga händelser

Violet, Klause och Sunny Baudelaire går igenom en tragisk förlust när deras hus förtärs av eld och deras föräldrar förkolnas i det. Även om de äger ett omfattande arv nu, är vägen dit inte lätt. De föräldralösa barnen skickas till sin onde farbror greve Olaf där de får veta om långa okända familjehemligheter. Kommer de att överleva prövningen eller skulle det bli den ena striden efter den andra?

8]The Willoughbys

Bästa barnfilmerna på Netflix

När vi går framåt genom generationerna fortsätter generationsgapet mellan generationerna i följd att bli värre. Barn tror alltid att de är smartare än sina föräldrar samtidigt som de krockar med sin ideologi. Liknande är fallet i familjen Willoughby, förutom att här bestämmer sig barnen för att ta ett steg längre genom att skicka sina föräldrar på semester samtidigt som de bestämmer sig för att bilda en egen familj som är självförsörjande. Kommer detta koncept att fungera eller kommer de att misslyckas?

9]Vår planet

Vår planet

Our Planet är en film/dokumentär som alla barn borde se. Barn är planetens framtid och de behöver veta vad planeten handlar om. De borde veta om haven, haven, fåglarna, djuren och allt som gör just denna jord vi lever på. Det är då vi kunde förvänta oss av dem att sympatisera med sin omgivning och miljön i stort. Hjälp dina barn genom att föreslå dem att se denna vackra dokumentär.

10]InBESTigators

InBESTigators

Du måste ha hört talas om barnföretagare som driver sina startups från sina källare, men teamet med barn i The InBESTigators har tagit det ett steg längre. Historien är att tioåriga Maudie startar en utredningsbyrå från en lägenhet och hennes vänner Ezra, Ava och Kyle ansluter sig. Vad som följer är en rad brott, mysterier och prestationer som löser dem. Titta på denna fantastiska Netflix Originals-serie på deras hemsida.

Läs nästa: Bästa komedierna på Netflix.

Relaterade Artiklar

Back to top button