Bästa bank- och investeringsappar för Windows 10

Visdom i bank och investeringar är viktigt. Pengar(Pengar) multiplicera och arbeta för sig själva i det långa loppet. När du går i pension beror om du lever resten av ditt liv ekonomiskt säkert eller kämpar under den perioden till stor del på hur du investerat i ditt bästa.

Bank och investering(Investeringar) ansökningar för Windows 10

Om du letar efter en lista över de bästa finans, bank eller investeringar för Windows 10 tillgänglig i Microsoft Store(Microsoft Store), så här är de:

 1. Varningar och diagram över mina kampanjer
 2. Övre Fixer(Fixer), investerar i lösen och flip house
 3. Balans
 4. Sarah
 5. Växlingskurs
 6. Krediträknare
 7. QuantSense
 8. Insättningskalkylator Pro
 9. virtuell portföljförvaltare
 10. Bolånekalkylator +

Här är en lista över de bästa bank- och investeringsapparna för Windows 10 från Microsoft Store(Microsoft Store) för att hjälpa dig att planera smart.

1]Mina aktievarningar och diagram

Om du gillar aktiemarknadshandel kommer detta att vara den bästa gratisappen som finns tillgänglig för dig på marknaden. Det drivs inte av något aktiehandelsföretag och hjälper helt enkelt till att personifiera din aktiemarknadsdata. Applikationen är anpassad för nybörjare som vet lite om att använda börswebbplatser. Du kan använda den för att kontrollera trendande aktier och generera varningar. Läs mer om appen i Microsoft Store.

2] Övre(Fixer) fixare, investerar i lösen och flip house

Investering i Fixer top och flip house

Ingenting kan vara en bättre investering än fastigheter. Förutom att det fungerar som en garanti för din framtid, kan byte vid rätt tidpunkt ge stora vinster. Den här appen hjälper dig att lära dig hur du vänder hus, hittar fixare och hittar investeringsmöjligheter. Du kan ladda ner den från Microsoft Store (Microsoft Store) här.

3]Kontosaldo

Balans

Den kanske viktigaste delen av all ekonomisk planering är att hantera ditt kontosaldo. Medan varje bank erbjuder sina egna banksaldoappar, är dessa vanligtvis mobilappar snarare än stationära appar. Desktop-användare(Skrivbord) lita på webbplatser för detsamma. Dessutom kan du ha flera bankkonton. Applikationen kan hjälpa till med detta Kontobalans” . (Kontosaldo)Den är tillgänglig i Microsoft butik (Microsoft Store) här.

4]Saru

Sarah

Saru är en av de bästa apparna för att hantera intäkter och utgifter på samma gång. Du kan matcha alla dina bankkonton i en app. Det hjälper till att hålla reda på utgifter och visar allt i ett separat fönster så att du kan bedöma hur du ska spendera och hur du kan stävja överskottsutgifter. Saru lätt att använda och perfekt för hobbyister. Ladda ner appen från Microsoft Store (Microsoft Store) här.

5]Växelkurs

Växlingskurs

De som arbetar med utländska företag eller investerar i valutor vet vikten av att kontrollera förändringar i växelkurser. Priserna fortsätter att fluktuera snabbt och det är här appen kommer in i bilden. Växlingskurs “. (Valutakurs) Du kan ställa in frekvensen i appen för att uppdatera valutapriser och spåra flera valutor samtidigt. Applikationen låter dig visa upp till 12 valutor på en sida. Ladda ner den här appen från Microsoft Lagra och gör ditt jobb enklare.

6]Lånekalkylator

UWP lånekalkylator

Förutom att hantera din inkomst och ditt sparande är det viktigt att hantera din skuld. Felaktigt hanterad skuld kan störa alla dina investeringsplaner eftersom EMI(EMI) du betalar kommer att ackumuleras varje månad. Vad mer är, om din skuld är på ett kreditkort, kommer den inte att minska om du inte fortsätter att betala lite mer än minimibeloppet. Ansökan Lånekalkylator användbar för detsamma. Du kan beräkna dina månatliga betalningar och hantera flera lån från olika banker med samma app. Ta reda på mer om det på Microsoft Store här här) .

7]Quantsens

QuantSense

När jag först använde QuantSense , jag blev förvånad över att en så avancerad applikation är tillgänglig gratis. Appen hjälper till att hantera diagram och tabeller över alla affärer, vilket gör det lättare att hantera din affär. Ark kan importeras eller exporteras från själva programvaran. Programvara använder Metatrader 4 och kan laddas ner från butikenMicrosoft .

8]Insättningskalkylator Pro

Insättningskalkylator Pro

programvara Insättningskalkylator Pro är en grundläggande applikation där du kan fylla i kredit- och debetposter, samt visa saldot. Även om alla banker tillhandahåller dessa funktioner, är bara ett fåtal tillgängliga som skrivbordsapplikationer. Dessutom ansökan Insättningskalkylator Pro användbart för dem som behöver hantera saldot på flera bankkonton. Du kan också skapa utgiftsaviseringar så att du inte missar en fakturabetalning. Applikationen finns i butiken (butik)Microsoft .

9]Virtual Portfolio Manager

virtuell portföljförvaltare

Om du letar efter en komplett mjukvarulösning för att hantera alla dina finansiella portföljer, försök Virtual Portfolio Manager . Programvaran har alternativ för att organisera tillgångar, jämföra valutor, hantera investeringar med mera. Även om det är en mycket enkel applikation, Virtual Portfolio Manager kan hjälpa dig med den mest komplexa portföljförvaltningen. Applikationen kan laddas ner från Microsoft Store (Microsoft Store) här.

10]Bolånekalkylator +

Bolånekalkylator +

Underlåtenhet att betala bolån resulterar inte bara i böter utan påverkar också din kreditvärdering och ditt rykte på marknaden. Du kan också förlora den intecknade egendomen vid flera avslag. Ansökan Bolånekalkylator + kan hjälpa till att beräkna räntebeloppet och hantera återbetalningsschemat. Du kan använda den för att ordna flera bolån samtidigt. Applikationen finns i butiken (butik)Microsoft .

Ta nu en titt på dessa bästa gratis Windows 10-appar och spel i Microsoft Store.
(Ta nu en titt på dessa bästa gratis Windows 10-appar och spel i Microsoft Store.)

Visdom med bank och investeringar är viktigt. Pengar förökar sig och fungerar för sig själva i längden. När du går i pension, var du skulle leva resten av ditt liv med ekonomisk trygghet eller kämpa dig igenom perioden beror mycket på hur du investerat i ditt bästa.

Bank- och investeringsappar för Windows 10

Om du letar efter listan över bästa finans-, bank- eller investeringar för Windows 10 tillgängliga på Microsoft Store, så är de här:

 1. Mina aktievarningar och diagram
 2. Fixer övre, avskärmning investera och flip hus
 3. Kontobalans
 4. Saru
 5. Växlingskurs
 6. Lånekalkylator
 7. QuantSense
 8. Insättningskalkylator Pro
 9. Virtual Portfolio Manager
 10. Bolånekalkylator +

Här är en lista över de bästa bank- och investeringsapparna för Windows 10 från Microsoft Store som kan hjälpa dig att planera klokt.

1]Mina aktier varningar och diagram

Bank- och investeringsappar för Windows 10

Om du gillar aktiemarknadshandel skulle detta vara den bästa gratisappen som finns tillgänglig för dig på marknaden. Det hanteras inte av något aktiehandelsbolag och hjälper helt enkelt till att personifiera dina börsdata. Appen är anpassad för nybörjare med liten kunskap om att använda börswebbplatser. Du kan använda den för att kontrollera trendaktier och skapa varningar. Läs mer om appen på Microsoft Store.

2]Fixer övre, avskärmning investera och flip hus

Fixer övre avskärmning investera och flip hus

Ingenting kan vara en investering bättre än egendom. Förutom det faktum att det fungerar som säkerhet för din framtid, kan det ge stor avkastning om du vänder den vid rätt tidpunkt. Den här appen hjälper dig att lära dig att vända hus, hitta överdelar och hitta investeringsmöjligheter för avskärmning. Du kan ladda ner den från Microsoft Store här.

3]Kontosaldo

Kontobalans

Den kanske viktigaste delen av all ekonomisk planering är att hantera ditt kontosaldo. Även om varje bank erbjuder sina egna appar för att övervaka banksaldo, är de vanligtvis mobilappar och inte stationära appar. Desktopanvändare förlitar sig på webbplatser för detsamma. Ännu mer kan du ha konton i flera banker. Det är här appen Kontosaldo kan vara till hjälp. Den är tillgänglig på Microsoft Store här.

4]Saru

Saru

Saru är bland de bästa apparna för att hantera inkomster och utgifter samtidigt. Du kan mappa alla dina bankkonton i samma app. Det hjälper till att beräkna utgifterna och visar allt i ett separat fönster, så att du kan bedöma hur du ska spendera och hur du kan stävja överskottsutgifterna. Saru är lätt att använda och perfekt för amatörer. Ladda ner appen från Microsoft Store här.

5]Växelkurs

Växlingskurs

De som arbetar med utländska företag eller investerar i valuta vet vikten av att övervaka förändringar av valutakurserna. Kurserna fortsätter att fluktuera snabbt och det är här appen Exchange Rate kommer in i bilden. Du kan ställa in en frekvens i appen för att uppdatera valutapriserna och övervaka flera valutor samtidigt. Appen tillåter att lista upp till 12 valutor på samma sida. Skaffa den här appen från Microsoft Store och gör ditt arbete enklare.

6]Lånekalkylator

Lånekalkylator UWP

Förutom att hantera inkomster och spara är det viktigt att hantera din skuld. Felhanterade skulder kan hämma alla dina investeringsplaner eftersom de EMI:er du betalar skulle förvärras varje månad. Ännu mer, om din skuld finns på kreditkortet, minskar den inte om du inte fortsätter att betala lite mer än minimibeloppet. Appen Loan Calculator är användbar för detsamma. Du kan uppskatta dina månatliga betalningar och hantera flera lån från olika banker med samma app. Läs mer om det på Microsoft Store här.

7]QuantSense

QuantSense

När jag först använde QuantSense blev jag förvånad över att en så avancerad app var tillgänglig utan kostnad. Appen hjälper till att hantera grafer och ark för alla affärer, vilket gör hanteringen av affären enklare. Arken kan importeras eller exporteras från själva programvaran. Programvaran använder Meta Trader 4 och kan laddas ner från Microsoft Store.

8]Insättningskalkylator Pro

Insättningskalkylator Pro

Programvaran Deposit Calculator Pro är en grundläggande app där du kan fylla i kredit- och debetposter och den kan lista ut saldot. Medan alla banker tillhandahåller sådana alternativ är få tillgängliga som stationära appar. Dessutom är appen Deposit Calculator Pro användbar för dem som behöver hantera saldot på flera bankkonton. Du kan också skapa varningar för kommande utgifter så att du inte missar dina fakturabetalningar. Appen finns tillgänglig på Microsoft Store.

9]Virtual Portfolio Manager

Virtual Portfolio Manager

Om du letar efter en komplett lösningsprogramvara för att hantera alla dina finansiella portföljer, prova Virtual Portfolio Manager. Programvaran har alternativ för att organisera tillgångar, jämföra valutor, hantera investeringar etc. Även om det är en mycket enkel app, kan Virtual Portfolio Manager hjälpa dig med den tuffaste portföljhanteringen. Appen kan laddas ner från Microsoft Store här.

10]Bolånekalkylator +

Bolånekalkylator +

Saknas på amorteringar av bolån resulterar inte bara i böter utan påverkar din kreditvärdering och ditt rykte på marknaden. Du kan också förlora den intecknade egendomen vid flera misslyckanden. Bolånekalkylatorn +-appen kan hjälpa till att beräkna räntebeloppen och hantera återbetalningsschemat. Du kan använda den för att organisera flera bolån samtidigt. Appen finns tillgänglig på Microsoft Store.

Relaterade Artiklar

Back to top button