Bästa Anime-bakgrundssidor för skrivbordet

Japansk animation (känd i Väster som (väst)anime(anime ) ) har utvecklats från ett nischintresse för nördar till massa hänsynslös(mainstream juggernaut) makt åtnjuts av människor över hela världen. Naturligtvis, om du kom till den här artikeln efter att ha sökt efter “anime wallpapers”, vet du redan hur många fantastiska animer det finns. Den täcker varje genre, varje smak och varje typ av berättelse du kan tänka dig.

Så var kan du anpassa din stationär dator(stationär dator) för att återspegla din kärlek till din favoritanime? Dessa är de fem bästa sajterna som gör det enkelt att hitta de bästa anime-bakgrunderna för din skrivbordet(stationär dator) .

Följer i fotspåren av de nu nedlagda 4Scrape och 4Walled, Wallhaven erbjuder en intuitiv tapetdatabas och sökverktyg(bakgrundsdatabas och sökverktyg) med en dedikerad sektion för anime-bakgrundsbilder och anständiga filter för att ta bort innehåll för vuxet eller borderline innehåll(vuxet eller borderline innehåll) .

Du kan ordna bakgrundsbilder efter popularitet, senaste eller slumpmässigt. Det finns komplexa filter för att söka efter bilder av en specifik behörigheter eller formulär(upplösning eller form). Nyckelord och taggar är gemenskapsdrivna, så det finns tillfällen då du hittar något osäkert att arbeta med som har blivit felmärkt. Den goda nyheten är att du kan fixa dessa taggar själv.

En annan mycket praktisk funktion är tillgänglig om du registrerar ett konto och loggar in. Sajten kommer ihåg vilka bakgrundsbilder du redan har sett och taggar dem.

Volym och sortimentAnime-bakgrundsbilderna (omfattning och räckvidd) på den här webbplatsen är häpnadsväckande, och du hittar till och med massor av relaterade nördiga bakgrundsbilder i avsnittet Allmänt. Detta är ett utmärkt första stopp för att snabbt montera en pålitlig samling av anime bakgrundsbilder(anime tapetsamling).

vägg här mycket tydligt siktar på Wallhaven-kronan, med ett gränssnitt och övergripande utseende som är väldigt lika vid första anblicken. När du faktiskt börjar använda sajten kommer du att inse att de faktiskt är ganska olika.

för det första(För det första), inget speciellt anime avsnitt(anime-sektion) även om det finns många anime-bakgrundsbilder på sajten. Vi hittade den enklaste lösningen för detta – sök bara på nyckelordet “anime” och du bör se i stort sett allt tillgängligt.

De filter som erbjuds är inte lika detaljerade som Wallhavens och det finns bara ett NSFW-omkopplare(NSFW-växel) snarare än en annan webbplatss 3-nivåsystem, men med lite extra ansträngning kan du begränsa listan till vad du behöver. hitta och skär bort allt brus.

En lite irriterande sak är att du måste logga in för att ladda upp bilder i full kvalitet, men när det väl är ordnat är det ganska enkelt.

minitokyo är en av de mest respekterade anime-tapetsajterna på webben och har funnits i många år. Allt som allt är detta en anime-sajt -popkultur(popkultursajt) men den är känd för sina tapeter och även skanningar anime och manga(anime och manga media) i mycket hög upplösning, som kan användas för att själva skapa tapeter eller tapeter.

Jämfört med sajter som WallHaven och Wallhere(WallHaven och Wallhere), minitokyo ser lite daterad ut. Du hittar också många av hans tapeter på andra sajter, men de har sitt ursprung här och några av de mer unika och mindre populära finns bara här. Skanningar är också ovärderliga, även om du bara vill använda dem som tapeter.

r/Animewallpaper är reddit community(Reddit community) som lägger ut en konstant ström kvalitetsanime(kvalitetsanime) – bakgrundsbilder. Du kan begära att specifika bakgrunder ska skapas av communityn genom att prata direkt med skaparen av den givna tapeten.

Till skillnad från specialiserade sajter som t.ex Wallhaven du har att göra med det bästa du kan göra med funktionalitet reddit webbplats(reddit webbplats) Community Anime Bakgrundsbilder(Anime Wallpapers community) har utvecklat sina egna konventioner för att hjälpa dig filtrera bort de tapeter du inte är intresserad av. Till exempel är varje inlägg taggat “Mobil” eller “Desktop”. Om du klickar på en av dessa taggar visas bara inlägg av vilken typ som helst.

Affischer försöker också lägga upp resolutioner Post titel(Post titel) . Du kan använda det allmänna fungera(sökfunktion) Reddit sök för att söka r/Animewallpaper efter specifika nyckelord och i allmänhet hitta det du vill ha på det sättet. Det är inte smidigt eller snabbt, men några av de bästa tapeterna hittar du här. Många av dem kommer att ta tid att ta sig till platser som WallHaven och Wallhere(WallHaven och Wallhere) annars kommer de bara att glömmas bort på det här reddit sida(Redit sida). Detta är en riktig skattkammare om du tar dig tid att utforska den.

Bakgrund Abyss lever upp till sitt namn genom att erbjuda en helt enorm samling tapeter. I skrivande stund saknade dess anime-undersektion 180 000 bakgrundsbilder. Du skulle förvänta dig att det skulle vara svårt att hitta det du behöver bland en sådan enorm samling bilder. Faktum är att i Bakgrund Abyss det finns en ganska bra filtrering och söksystem,(filter och söksystem) för att begränsa alternativen.

Du kan välja att bara visa bilder med en viss upplösning och till och med ändra bakgrundsbilden från sidnumrerad till oändlig rullning. Även om det kanske inte ser lika smidigt ut som nyare webbplatser på Internet, Bakgrund Abyss det finns allt du behöver.

Anime Bakgrund Desu(Anime Wallpaper Desu)

Förr i tiden, när anime inte blev så populärt, var det inte lätt att hitta bra tapeter. Fans var tvungna att besöka några ganska otäcka webbplatser då och då för att hitta bilderna de ville ha.

Dessa fem sajter anser vi vara de bästa för de flesta fans, men det finns verkligen en lång lista med bra sajter att lägga till i den här gruppen. Så dela dina favoritsajter i kommentarerna och berätta om dina favoritserier medan du är där.

Om du vill prova på att skapa dina egna tapeter, kolla in vår guide så kanske du en dag lägger till dina egna skapelser på ovanstående sajter.

Japansk animation (känd som i västerlandet) har gått från ett nischat, nördigt intresse till en mainstream juggernaut som uppskattas av människor över hela världen. Naturligtvis, om du har kommit till den här artikeln efter att ha sökt efter “anime wallpapers” vet du redan hur mycket bra anime som finns där ute. Den spänner över varje genre, varje smak och varje typ av berättelse du kan tänka dig.

Så vart kan du gå för att anpassa din stationära dator för att återspegla din kärlek till din favoritanime? Det här är fem av de bästa webbplatserna för att enkelt hitta de bästa anime-bakgrundsbilderna för din stationära dator.

Wallhaven följer i fotspåren av de numera nedlagda 4Scrape och 4Walled, och erbjuder en intuitiv tapetdatabas och sökverktyg med en dedikerad sektion för anime-bakgrundsbilder och anständiga filter för att ta bort vuxet eller borderline-innehåll.

Du kan ordna bakgrundsbilder efter popularitet, igenkänning eller i slumpmässig ordning. Det finns omfattande filter för att hitta bilder av en viss upplösning eller form också. Nyckelord och taggning är community-driven, så det finns tillfällen då du hittar något som inte är säkert för arbetet, som har blivit felmärkt. Den goda nyheten är att du kan korrigera dessa taggar själv.

En annan riktigt praktisk funktion är tillgänglig om du registrerar dig för ett konto och är inloggad. Sajten kommer ihåg vilka bakgrundsbilder du redan har sett och markerar dem.

Omfattningen och utbudet av anime-bakgrundsbilder på den här webbplatsen är häpnadsväckande och du hittar även massor av relaterade nördiga bakgrundsbilder under avsnittet “Allmänt”. Detta är ett bra första stopp för att snabbt sätta ihop en robust anime-tapetkollektion.

Wallhere siktar mycket tydligt på Wallhavens krona, med ett gränssnitt och övergripande utseende som är väldigt lika vid första anblicken. När du faktiskt börjar använda webbplatsen kommer du att inse att de faktiskt är ganska olika.

Först och främst finns det ingen dedikerad anime-sektion, även om det finns gott om anime-bakgrundsbilder på webbplatsen. Vi har hittat den enklaste lösningen för detta är att helt enkelt söka efter nyckelordet “anime” och du bör se nästan allt som är tillgängligt.

Filtren som erbjuds är inte riktigt lika detaljerade som Wallhavens och det finns bara en enda NSFW-switch, snarare än trenivåsystemet på den andra webbplatsen, men med lite extra ansträngning borde du kunna begränsa saker till vad du är letar efter och stänger av allt brus.

En lätt irriterande sak är att du måste vara inloggad för att ladda ner bilder i full kvalitet, men när det väl är ordnat är det ganska enkelt.

Minitokyo är en av de mest ärevördiga anime-tapetsajterna på webben och har funnits i evigheter. Det är en anime-popkultursajt i allmänhet, men är känd för sina bakgrundsbilder samt mycket högupplösta skanningar av anime- och mangamedia som kan användas för att skapa bakgrundsbilder eller som bakgrundsbilder själva.

Jämfört med sajter som WallHaven och Wallhere känns Minitokyo lite föråldrat. Du hittar också många av dess tapeter på andra webbplatser, men det är här de kommer från och några av de mer unika och mindre vanliga kommer bara att hittas här. Skanningarna är också ovärderliga, även om du bara vill använda dem som bakgrundsbilder direkt.

r/Animewallpaper är en Reddit-gemenskap som lägger ut en konstant ström av anime-bakgrundsbilder av hög kvalitet. Du kan begära att specifika bakgrunder ska skapas av communityn, chatta direkt med tillverkaren av en given bakgrund.

Till skillnad från dedikerade sajter, som Wallhaven, har du att göra med det bästa som kan göras med Reddit-sajtens funktionalitet, Anime Wallpapers-communityt har listat ut sina egna konventioner för att hjälpa dig filtrera bort bakgrundsbilder som du inte är intresserad av. Till exempel är varje inlägg taggat med “Mobil” eller “Desktop”. Om du klickar på en av dessa taggar visas bara inlägg av båda typerna.

Affischer är också flitiga med att sätta resolutionerna i inläggets rubrik. Du kan använda Reddits allmänna sökfunktion för att söka r/Animewallpaper efter specifika nyckelord och generellt hitta vad du vill på det sättet. Det är inte smidigt eller snabbt, men några av de bästa tapeterna finns här. Många av dessa kommer att ta ett tag att ta sig till platser som WallHaven och Wallhere eller helt enkelt glömmas bort på denna Reddit-sida. Det är en riktig skattkammare om du tar dig tid att utforska den.

Tapet Abyss lever upp till sitt namn, med en helt enorm kollektion av tapeter som erbjuds. Dess anime-undersektion saknade bara 180 000 bakgrundsbilder i skrivande stund. Du kanske förväntar dig att det skulle vara svårt att hitta det du behöver med en så enorm samling bilder. Faktum är att Wallpaper Abyss har ett ganska bra filter- och söksystem som hjälper till att begränsa alternativen.

Du kan välja att bara se bilder med en specifik upplösning och till och med ändra visningen av bakgrundsbilder från paginerad till oändlig rullning. Även om det kanske inte ser lika snyggt ut som de nyare sajterna på webben, har Wallpaper Abyss det där det gäller.

Anime Bakgrund Desu

Förr i tiden, innan anime var ett sådant mainstreamintresse, var det inte alls lätt att hitta bra tapeter. Fansen var ibland tvungna att besöka några ganska osmakliga webbplatser för att hitta de bilder de ville ha.

Dessa fem sajter är de som vi anser vara bäst för majoriteten av fansen, men det finns verkligen en lång lista med bra sajter att lägga till i den här gruppen. Så dela med dig av dina egna favoritsajter i kommentarerna och berätta om dina favoritserier medan du håller på.

Om du vill prova på att göra din egen tapet, kolla in vår guide och kanske lägger du till dina egna skapelser på ovanstående sajter en dag.

Relaterade Artiklar

Back to top button