Barilla lanserar Spotify-spellistor… för att laga din pasta med kirurgisk precision (och till musik)

Barilla

För alla dem som aldrig vet hur länge deras pasta behöver koka, har Barilla Italia satt ihop olika musikspellistor.

Således är det via Spotify möjligt att tillaga din pasta till musik, med kirurgisk precision, utan att ens behöva ställa in någon timer.

Läs också:
Vill du se dina Spotifylyssningar kritiseras av en skarp AI?

Pasta och sånger

Eftersom vi aldrig riktigt tar oss tid att läsa tillagningstiden som står på våra paket med penne, linguine och annan fusilli, har Barilla utvecklat Spellista Timer. Det här är en serie Spotify-spellistor som håller exakt den tid det tar att laga varje typ av pasta.

Dessa spellistor fungerar alltså som ” timer » (därav deras namn) och låna entydiga beteckningar på den berörda pastan. Du kan alltså njuta av en Mixtape Spaghetti (9 minuter), en Boom Bap Fusilli (11 minuter), eller till och med Simply Classics Linguine, som varar totalt i 10 minuter.

Barilla

Läs också:
Spotify låter föräldrar dela sina spellistor på Spotify Kids

Boom Bap Fusilli, Top Hits Spaghetti, Best Songs Penne…

Som du säkert har förstått består varje spellista av endast en handfull låtar, vars totala varaktighet är identisk med tillagningstiden för den typ av pasta som önskas. I Simply Classics Linguinetill exempel kommer dess pasta att tillagas till rytmen av The Smiths, Caterina Caselli, Lucio Battisti och The Beach Boys.

Ett kort mellanspel låter dig omedelbart veta att du är på väg att lyssna på den sista låten på spellistan, och att du därför måste förbereda dig för ceremonin för att rinna av pasta. För att undvika eventuell besvikelse är det givetvis lämpligt att inaktivera automatisk uppspelning innan du använder Barillas spellistor.

Barilla

Kort sagt, om du har Spotify-applikationen har du inte längre någon anledning att fortsätta servera överkokt pasta till dina gäster.

Källa: Barilla Italia

Relaterade Artiklar

Back to top button