Bärbar solcellspanel: kommer det att rädda oss från energikrisen?

De kära räkningar det börjar bli mycket oroande för italienska medborgare, som letar efter snabba lösningar för att lätta på den ekonomiska bördan. Lyckligtvis kommer något nytt för dem som kan göra hela skillnaden i världen. Faktum är att de snart kommer att kunna dra nytta av Jackery Solar Generator 1000 Proa bärbar solcellspanel med extraordinära förmågor.

Det finns möjlighet att förbeställa den helt nya enheten till en ganska hög kostnad, men det kan vara en riktig frälsning mot den nuvarande energikrisen.

Bärbar solcellspanel: så här fungerar det

Generatorn kan ladda upp sig själv 1,8 timmar och ger upp till 1 000 laddningscykler. Den är extremt tyst och kan hålla i 365 dagar på en batterinivå lika med 80 %. Det enda felet är vikten, ca 11 kg, och storleken. Det går dock fortfarande att ta med den på våra semester till exempel.

Som tidigare nämnts, kostnaderna är inte exakt inneslutna. Faktum är att allt skulle kosta ca 4 000 euromen om vi utvärderar de svåra tider vi befinner oss i idag, de långsiktiga besparingarna det kan göra stor skillnad. Faktum är att denna bärbara solcellspanel tillåter oss att själva producera ren energi för 10 års användning.

De Ordförande för italienska meteorologiska föreningenLuca Mercalli, skrev på sin Facebook-sida:

Relaterade Artiklar

Back to top button