Bang & Olufsen Beosound Emerge, en trådlös högtalare som passar i ditt bibliotek

Bang & Olufsen kommer fram

Bang & Olufsen presenterar Beosound Emerge, en ny gravid kompakt, med den falska luften av en gammal bok.

Bang & Olufsen förpliktar, vi stannar här på en högtalare ” tillverkad av lyxiga material », och visas därför till ett mycket högt pris.

Läs också:
Bang & Olufsen Beoplay Portal-headset för Xbox tillgängligt i slutet av april, till priset av en Xbox Series X

En ny Emerge-högtalare från Bang & Olufsen

Medan gruppen precis har formaliserat ett nytt headset för den nya Xbox-serien, lyfter nu Bang & Olufsen på slöjan för en ny kompakt högtalare: Beosound Emerge.

Detta är en ny kompakt Wi-Fi-högtalare, vars mål är att smälta in i vilken inredning som helst. En mycket tunn högtalare, som en bok (6,7 cm bred) som verkar ha skurits för att förvaras i ett bibliotek, mellan integralen av Victor Hugo och den av Leonardo är ett geni.

Bang & Olufsen kommer fram

Trots sin kompakthet utlovar Beosound Emerge-högtalaren ljud värd namnet, med 180°-återgivning.

På konstitutionssidan förklarar Bang & Olufsen att ” oavsett dess orientering, sänder 4″ bashögtalaren rundstrålande låga frekvenser, medan den kompakta 1,45″ drivrutinen dedikerad till mellanfrekvenser och 0,6″ diskanthögtalaren är placerade överst på höljet för maximal effekt “.

Bang & Olufsen kommer fram

Ett system som heter Active Room Compensation tar hänsyn till rummet när den akustiska optimeringen av högtalarens ljud utförs. Användargränssnittet är placerat ovanpå högtalaren, och Beosound Emerge innehåller den nu oumbärliga Google Assistant.

Läs också:
Sony lanserar HT-S40R, en soundbar ackompanjerad av en subwoofer och surroundhögtalare

Pris och tillgänglighet

Denna nya Bang & Olufsen Beosould Emerge-högtalare finns nu tillgänglig på märkets officiella hemsida, till ett pris av 749 euro i Gold Tobe/Light Oak-finish. I svart antracitversionen visas högtalaren till 599 euro.

Källa: TrustedReviews

Relaterade Artiklar

Back to top button