Bakerförsäljning: Lenovo Yoga 7-pekskärmsdatorn förlorar 400 € idag!

Bland de olika och varierande kampanjerna som finns på Boulanger, fångade den på Lenovo Yoga 7 2-i-1 hybriddator vår uppmärksamhet.

lenovo-yoga

För närvarande på Boulanger drar Lenovo Yoga 7 nytta av en 400 €-reduktion, en utmärkt kompromiss för denna bärbara dator som kan användas som en pekplatta och vice versa.

Se alla reaerbjudanden

Lenovo Yoga 7 i ett nötskal:

  • Intel Core i7-processor
  • 16 GB RAM
  • Autonomi på 14h

Om du letade efter Lenovo Yoga 7 under lågtrafik, skulle det ha kostat dig 1 299 € på Boulanger. Men där med rean kan du beställa den för endast 899€.

Hitta Lenovo Yoga 7 för 899 € på Boulanger

En hybriddator som kan bli en surfplatta av Lenovo

Det är ett jäkla erbjudande som Boulanger erbjuder här: 400 € rabatt på en 2-i-1 PC signerad Lenovo, med ett gediget tekniskt blad. Om du är en användare som letar efter en mångsidig, nomadisk produkt med en stabil 14 timmars batteritid.

Och om du har en bagare nära dig kan du hämta den inom en timme efter att du lagt din beställning. Givetvis förutsatt att produkten finns tillgänglig. Annars kan du ha den hemma inom några dagar.

Mycket kraft för en hybriddator

Man kan felaktigt tro att Lenovo Yoga 7 med sin status som hybriddator inte skulle veta vart den skulle vända sig. Men det är ett missförstånd av tillverkaren som kunde ge honom de nödvändiga elementen för att säkerställa att han var försäkrad inom båda områdena.

Den börjar med en 15,6″ skärm, pekskärm så klart som visar Full HD. Och den kan rotera upp till 360° för att bli en riktig surfplatta. Eller, som bilden nedan, använd tangentbordet som stöd.

Den är utrustad med en Intel Core i7 1165G7-processor med en basfrekvens på 2,8GHz som kan höjas till 4,7GHz. Den erbjuder också sin iGPU för att säkerställa grafikdelen: en Intel Iris Xe Graphics. Alla körs med 16 GB RAM.

För lagring har du rätt till en 512 GB M.2 SSD som Windows 11 är installerad på. Den aviserade autonomin är 14 timmar. Och anslutningen består av en USB 3.2 Gen 1-port, två Thunderbolt-portar och ett mikrofon-/hörlursuttag.

Lenovo Yoga 7 © Lenovo

Hitta Lenovo Yoga 7 för 899 € på Boulanger

Upptäck och jämför de bästa hybriddatorerna

Om du är intresserad av hybriddatorer kan du upptäcka modellerna som testats av Clubic i den jämförande guiden tillägnad detta ämne. Så du kommer att kunna se vad som görs bäst för tillfället och eventuellt välja den ena eller den andra av modellerna.

banner_sale

Vårt urval av de bästa försäljningserbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet under försäljningen för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button