Axie infinity för nybörjare

Vad är den oändliga axeln?

Detta är’ ett samlarspel för husdjur som heter Axies med vilken du kan tjäna pengar medan du spelar, avlar och handlar med andra spelare genom en blockchain-baserad marknad. Varje Axie är en fungibel NFT digital token med unika egenskaper med miljontals genetiska kombinationer.

Denna nya spelmodell kallas “spela för att vinna”. Något anmärkningsvärt med Axie Infinity är att du kan hitta spelare i alla åldrar, inklusive morföräldrar som aldrig har använt blockkedjeteknik tidigare.

En av de saker jag gillade med spelet är att det stöds av Ubisoft, AAVE, Binance, Samsung, Delphi digital, Kyber Network, Maker och Upbit.

Hur man tjänar pengar i Axie infinity

Axie infinity-spelare tjänar inte bara pengar för att spendera tid. Annars finns det också olika sätt som vi listar nedan:

  • Tävla i spelare mot spelare (PVP)-strider för att vinna leaderboard-priser.
  • Samla sällsynta axlar som Mystic och Origins.
  • Höj och sälj axlar på marknaden.
  • Hjälp andra människor genom att erbjuda dem ett stipendium eller Sholar som består av att låna ut dem 3 axlar genom att dela intäkterna enligt de fastställda villkoren.
  • Min “Smooth love posion” SLP kryptovaluta som du sedan kan sälja på börser som Binance eller unswap för fiat-pengar.

Vad behöver jag för att spela Axie Infinity

För att börja spela axie infinity, du måste köpa minst 3 axlarsom du behöver köpa enligt följande:

  • Direkt på axie infinity-sidan med ett kredit- eller betalkort genom Ronin plånboksbetalningsgateway. Om du inte vet hur, ta en titt på guiden om hur du skapar din Ronin-plånbok.
  • Köp Ethereum genom en börs som Binance och överför Ethereum genom metamasken till Ronin. Om du fortfarande inte har ditt metamaskkonto förklarar vi här hur du skapar metamaskplånboken.

Steg för steg guide

Relaterade Artiklar

Back to top button