Avsluta semestern med ljudet av den anslutna JBL Boombox 2-högtalaren på rea

Tillbaka till skolan närmar sig men det finns fortfarande mycket bra dagar framför oss samt många möjligheter att ha det trevligt tillsammans med JBL Boombox 2 Bluetooth-högtalare.

JBL Boombox 2 © JBL

JBL Boombox 2 är, som namnet antyder, den andliga ättlingen till Ghetto-Blasters på 80-talet. Imponerande samtidigt som den förblir portabel, sänder den ljudet från din smartphone via Bluetooth med oproportionerlig kraft.

JBL Boombox 2 i korthet:

  • 24 timmars autonomi
  • Effekt på 160 watt RMS
  • IPX7 certifierad

JBL Boombox 2 finns till rea överallt för 399 €. Överallt? Nej, eftersom Amazon står emot höga priser och erbjuder dig att beställa denna Bluetooth-högtalare till ett pris av 359,99 €.

Hitta JBL Boombox 2 för 359,99 € på Amazon

Ett litet pris för JBL Boombox 2

Det är ett erbjudande som vi skulle vilja se oftare, speciellt för en produkt av denna kvalitet. JBL Boombox 2 Bluetooth-högtalare är verkligen tillgänglig med en sänkning på 40 € på sitt ursprungliga pris på 399,99 €. Du kan beställa den från Amazon för 359,99 €.

Det här är inte den lilla Bluetooth-högtalaren du tar till poolen för att lyssna på din favoritlåt som fräser i fjärran. Vi pratar här om en Ghetto-Blaster 2.0 som kan omge en hel villa på egen hand, och detta med bara din smartphone.

Festa överallt med JBL Boombox 2!

JBL Boombox 2 är en vacker baby på 48,5 x 20,1 x 25,7 cm för 5,9 kg. Lyckligtvis är den utrustad med ett handtag som gör att den enkelt kan transporteras överallt. Den fungerar på batteri och det tar 6,5 timmar att ladda den helt.

Du har då 24 timmars autonomi med ljud av mycket hög kvalitet. Den är verkligen utrustad med
2 x 40 W RMS-woofer och 2 x 40 W RMS-diskant. Du kan ansluta din smartphone till den via Bluetooth eller med en jackkabel för att njuta av festen.

Den är IPX7-certifierad och kan därför lätt hittas vid vattenkanten eller av misstag ramla ner i den. Och med JBL PartyBoost-funktionen kan du till och med koppla ihop flera för att tiodubbla ljudeffekten.

JBL Boombox 2 högtalare

Hitta JBL Boombox 2 för 359,99 € på Amazon

Jämför de bästa Bluetooth-högtalarna

Om du letar efter en bra Bluetooth-högtalare för att festa eller bara njuta av dina låtar på annat sätt än med hörlurar, är du bortskämd med valet. Och för att hitta rätt föreslår Clubic att du konsulterar dess jämförande guide till de bästa talarna för att läsa redaktionens olika åsikter och tester.

Relaterade Artiklar

Back to top button