Avira lanserar sin nya säkerhetssvit för Mac

Avira för Mac

Avira är mycket stolta över att tillkännage lanseringen av sin säkerhetssvit för Mac.

Och det är tillgängligt gratis (men med alternativ premie betalas).

Läs också:
Skyddar ett gratis antivirus mig verkligen?

Avira vill (även) skydda din Mac

Tyska Avira tillkännager idag lanseringen av sin säkerhetslösning för Mac. En allt-i-ett-lösning (i gratis och betalversion) som uppenbarligen lovar internetanvändaren att surfa helt i sinnesro.

En Avira Security för Mac som har designats om och utvecklats helt och hållet med Apple-teknik, för oklanderlig kompatibilitet och löftet om att inte tynga ner systemet. 2021 förpliktar, erbjuder sviten också möjligheten att använda ett ljust läge eller ett mörkt läge.

MacBook Pro 13 M1

Genom att använda Apples teknologistack blir produkten en kraftfull, snabb och kompatibel säkerhetsapplikation för framtida versioner av operativsystemet, som fungerar perfekt på macOS förklarar Andrey Belkin, utvecklare på Avira Mac Consumer Suites-avdelningen.

Den senare är också ansvarig för att bekräfta att de flesta komponenterna i applikationen redan fungerar på Apple M1-chips, inbyggt.

Avira Free Security Suite
för Mac är helt gratis och innehåller ingen reklam. För de som vill dra nytta av premiumtjänster (radering av spårare, filrensning, VPN, etc.), kommer det att bli nödvändigt att prenumerera på Avira Prime, för 99,95 euro/år.

Att ladda ned :

  • Avira gratis antivirus för Windows
  • Avira Free Security Suite för Windows
  • Avira Prime för Windows

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button