Avira lanserar sin egen lösenordshanterare för Password Manager

Det finns många onlinetjänster eller webbsidor som idag kräver att vi registrerar oss för åtkomst. Detta innebär att vi för närvarande har många konton på olika webbplatser och att om vi inte använder dem ofta, när vi går till ett, kanske vi inte kommer ihåg användarnamnet eller lösenordet som vi har valt vid den tidpunkten för att identifiera oss. Att undvika vi befinner dig i den här situationen finns det flera applikationer som fungerar som en lösenordshanteraren och det utöver spara åtkomstdata för vart och ett av våra konton för oss hjälper de oss också att göra dem så säkra som möjligt.

I denna mening har den populära säkerhetsleverantören som framför allt är känd för sitt antivirus, Avira, precis lanserat en ny applikation som heter Avira lösenordshanterare som ansluter sig till sortimentet lösenordshanterare som vi har idag. Aviras goda rykte för säkerhet kan vara en viktig detalj för många användare att uppmuntras att använda denna lösenordshanterare, i hopp om att det kommer att vara ett användbart och säkert verktyg.

Avira Password Manager är tillgängligt för Windows, Mac, iOS och Android och är kompatibel med Google Chrome och Mozilla Firefox eller de webbläsare säkerhetsföretaget. För att lägga till Avira Password Manager i vår webbläsare, till exempel Google Chrome, är det första vi måste göra att gå till den officiella Aviras webbplats på från samma länk och lägg till tillägget.

För att göra detta måste vi registrera dig och skapa ett konto hos Avira . Du kommer att be oss att ange en e-postadress och ett lösenord. När registreringsprocessen är klar kommer Avira Password Manager att vara aktiv i webbläsaren och ikonen med Avira-logotypen visas i tilläggsfältet. Genom att klicka på det kommer vi att se hur ett fönster visas där vi kan indikera om vi vill logga in automatiskt, om vi vill att det ska fråga oss innan vi sparar åtkomstdata för något konto, för autofyll e-postadress, föreslå vi starka lösenord och gå till allmänna inställningar eller konfiguration av Avira Password Manager.

Tillåter dig att importera ord av pass sparat till från andra chefer ord lösenord som t.ex LastPass, KeePass, RoboForm, Dashlane eller 1Password via att generera en CSV-fil så att vi inte behöver göra det manuellt. Från Avira-kontot kan vi hantera enheterna från vilka vi har det aktiva verktyget, även om det verkar som att det med gratisversionen bara kommer att vara möjligt att använda det på en enhet.

Relaterade Artiklar

Back to top button