Även om de ännu inte släppts säljs iPhone 14 Pro-kloner redan i Kina

iPhone 14 Pro © © Volodymyr Lenard

Med närmande av Apple Keynote som kommer att äga rum den 7 september,iPhone 14 Pro verkar ha fallit i händerna på vissa användare. Nä, inte precis…

Förra veckan fick vi veta att iPhone 14 kunde ha en ny färg. Även om detta kommer att avslöjas för allmänheten inom en handfull dagar, går idag kloner av iPhone 14 Pro runt i det vilda.

Förfalskade iPhone 14 Pro redan i omlopp

Imitationer är vanliga i den högteknologiska industrin. Och uppenbarligen är smartphones inget undantag från regeln, snarare tvärtom. Nytt bevis idag med dessa bleka kopior av nästa iPhone.

Som sajten säger MacRumors, kloner av iPhone 14 Pro har redan börjat dyka upp på den kinesiska marknaden. De senare försöker sedan återskapa de särdrag som borde skilja enheten från sina föregångare, nämligen dess relativt imponerande ultravidvinkel samt de “piller” och “hål”-formade utskärningarna istället för skåran som finns på iPhone 13. Proffs. Nästan lyckade kopior eftersom de till och med går så långt att de återger tillbehören, de självhäftande flikarna och streckkoderna. Ett guldsmedsverk, säger du? Tja faktiskt, inte riktigt.


Faktum är att dessa “reproduktioner” inte är så utförda som de verkar. Dessa avslöjar verkligen några designbrister som inte har undgått de mest informerade ögonen. Speciellt kan vi observera att enheterna är särskilt långsamma förutom att de bara bär bakre sensorer… dummy.

Slutligen, notera att dessa förfalskningar (som verkligen marknadsförs) är utrustade med en modifierad version av Android som imiterar gränssnittet ombord på iOS 16. En nästan perfekt illusion vid första anblicken och som återigen materialiserar farorna med förfalskningar från Kina. Även om den slutliga designen av iPhone 14 Pro ännu inte har avslöjats av Apple, kan dessa kopior tyvärr vilseleda vissa konsumenter.

Källa: MacRumors

Relaterade Artiklar

Back to top button