Avancerade trådlösa hörlurar: JBL Live 300TWS är nere i pris hos Amazon

JBL LIVE 300TWS

Vill du köpa trådlösa hörlurar till rabatterat pris? Med anledning av en snabbrea gör Amazon en 36% minskning på köpet av JBL Live 300TWS.

JBL Live 300TWS med två ord:

  • Maximal autonomi på 20 timmar
  • IPX5 vattentät klassificering
  • Lättvikt

Se JBL Live 300TWS-erbjudandet för 94,99 € på Amazon

JBL Live 300TWS för mindre än 95 euro på Amazon

De goda planerna förknippade med högteknologiområdet tar ingen paus under denna sommarperiod.

Således erbjuder den franska Amazon-plattformen JBL Live 300TWS för mindre än 95 euro som en del av en flashförsäljning. Visas till det rekommenderade priset på 149 euro, paret trådlösa hörlurar ser priset sjunka till exakt 94,99 euro.

För information är det bara de svartvita modellerna av trådlösa hörlurar som berörs av blixtrean som avslutas denna söndag den 8 augusti 2021. Hemleverans eller leverans till en reläpunkt är gratis. Slutligen är det bara medlemmar i Amazons Prime-tjänst som kan betala för produkten i omgångar utan kostnad.

Musik under större delen av dagen

JBL Live 300TWS är trådlösa hörlurar av typen in-ear som har egenskapen att vara diskreta och lätta. Tillbehören visar mått på 10 x 4,6 x 16 cm och en vikt på endast 66 gram.

När det gäller dess huvudsakliga egenskaper har paret hörlurar Bluetooth; vilket gör att den kan paras ihop med en smartphone, surfplatta eller någon annan enhet utrustad med trådlös teknik. JBL Live 300TWS är också kompatibla med röstassistenter som Google Assistant och Alexa.

Framtida köpare av hörlurarna kommer att dra nytta av 6 timmars autonomi på en enda laddning och 14 timmars extra lyssning tack vare den medföljande laddningsboxen. För information återvinns en timmes lyssning på en laddningstid på 10 minuter.

Slutligen kommer hörlurarna med 6 öronsnäckor (storlek S, M och L), 8 fenförlängningar (storlekar XS, S, M OCH L) och en laddningskabel.

Se JBL Live 300TWS-erbjudandet för 94,99 € på Amazon

Jämförelse av de bästa trådlösa hörlurarna

JBL Live 300TWS kan anses vara bra trådlösa hörlurar baserat på deras huvudegenskaper.

För att ta reda på mer om alternativen till JBL Live 300TWS, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa trådlösa hörlurarna 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button