Avancerade trådlösa hörlurar från Bowers & Wilkins PI7 till ett oöverträffat pris

Välj förstklassiga trådlösa hörlurar med PI7 från Bowers & Wilkins. De kombinerar en snygg design med ojämförlig ljudkvalitet, med naturligtvis en av de mest effektiva aktiva brusreduceringarna. Allt för 279,99 € hos Amazon, vit eller kolfinish.

Bowers & Wilkins PI7 © Bowers & Wilkins

Med sin PI7 följer Bowers & Wilkins i fotspåren av Sony och dess WF-1000XM4 genom att erbjuda en solid, snygg och högpresterande produkt.

Bowers & Wilkins PI7 i ett nötskal:

  • Total autonomi på 20 timmar
  • Frekvenssvar 10 – 20000 Hz
  • Lådan kan fungera som en transmission

Bowers & Wilkins IP7 är produkter som sällan är på reklam och de når nu sitt historiskt låga pris på Amazon: 279,99 €.

Hitta Bowers & Wilkins PI7 för 279,99 € på Amazon

Ett något reducerat pris för Bowers & Wilkins PI7

Bowers & Wilkins PI7 äkta trådlösa hörlurar säljs vanligtvis för runt 300 €. Idag gör Amazon en liten gest och erbjuder en sänkning på 20€ oavsett om det gäller den vita eller kolmodellen, för att göra dem lite mer tillgängliga.

De förblir dock till en hög kostnad, men detta är priset att betala för att dra nytta av varumärkets tekniska expertis och kunnande när det gäller ljud. Så du kan beställa dem på Amazon för 279,99 € istället för 299,99 €.

Enastående ljudkvalitet för Bowers & Wilkins PI7s

Bowers & Wilkins trådlösa hörlurar kommer med en mycket speciell laddningsbox. För det första, och detta är den klassiska funktionen för alla boxar, den gör att de kan laddas när de laddas ur, efter cirka 4,5 timmars lyssnande när ANC är aktiverat. De erbjuder 4 extra laddningscykler, det vill säga cirka 20 timmar totalt.

För det andra, och det är här den här lådan är intressant: du kan ansluta den med en jackplugg (medföljer) till en enhet som inte har en Bluetooth-anslutning (som en gammal vinyl skivspelare, etc.). Boxen blir då ett sätt att överföra ljud till dina hörlurar.

Med Bowers & Wilkins Headphones-appen kommer du att kunna styra många alternativ, inklusive ANC-aktivering, equalizer, etc. Musik och samtalskontroll sker med knapparna på öronkåporna. För volymen, å andra sidan, måste du gå igenom din smartphone.

Bowers & Wilkins PI7

Hitta Bowers & Wilkins PI7 för 279,99 € på Amazon

Få de bästa trådlösa hörlurarna

I sin jämförande guide till de bästa trådlösa hörlurarna har Clubic listat de mest intressanta modellerna för tillfället. Du kommer att kunna konsultera redaktionens tester och åsikter om dessa produkter och på så sätt få en uppfattning om de som lockar dig mest.

Relaterade Artiklar

Back to top button