Audacity: akta dig eftersom det kan vara farligt spionprogram

Granskningen av farliga appar som tydligen verkar ofarliga, men i verkligheten döljer en farlig sådan virus. Idag är turen till någon som har skrivit historia. Som aldrig har använt den fantastiska minst en gång Djärvhet! Ett av programmen öppen källa mest populära kan vara farligt spionprogram. Låt oss ta reda på vad som hände och varför det verkar ha varit titeln på farlig app.

Audacity: Ett stort slag för användare som kan vara i fara

Hårt slag för alla användare som trots de senaste årens försämring fortfarande använder Djärvhet. I själva verket verkar det som efter den sista uppdateringdetta program döljer en farlig insida spionprogram.

Det bör noteras att sedan två månader tillbaka hade Audacity förvärvats av Musegruppensåledes genomgår flera ändringar. Som kan förstås av vad som har sagts ovan, inte alltför populärt bland användare.

Huden har försämrats ganska mycket som resultat inte särskilt funktionell och något besvärligt. Det går inte heller att operera en ljudfiler utan att förstöra det för alltid. Faktum är att ändringarna som görs sparas på originalfil. Detta kräver därför en säkerhetskopieringannars adjö källa.

Missbruk av data – här är faran bakom denna app

Ringa upp Djärvhet app verkar vara lite djärv. Men nu, med de senaste förändringarna i Allmänna villkorIntegritetkan lätt katalogiseras bland dessa farlig.

Faktum är att det verkar misstänkt att företaget begär det tillåta att använda och dela data användare med tredje delen. Detta eftersom det inte är ett program eller app som behöver kopplingar till Externa källor att utföra sina funktioner.

I själva verket, enligt vad som deklarerades av Fosspost“Informationssidan på Integritet uppdaterad […] för Djärvhet innehåller ett brett utbud av datainsamling. Han förklarar till exempel att han kan leverera ev given användareauktoritet av förordningen där den finns”.

Kort sagt, vi kan inte riktigt vara lugna. Just i dessa dagar har det kommit nyheter om att användare Facebook är under attack pga 9 app som gömde en farlig Trojan.

Relaterade Artiklar

Back to top button