Audacity 2.2.0, en komplett ansiktslyftning för denna ljudredigerare

Denna ansökan hade inte fått några större förändringar eller nyheter på länge. Men under hela helgen har utvecklarna av Djärvhet har överraskat oss med lanseringen av en ny uppdatering för detta verktyg, den nya versionen 2.2.0, en version som kommer till oss med intressanta förändringar, nyheter och förbättringar som vi kommer att se nedan.

Vad är nytt för nya Audacity 2.2.0

Utan tvekan är en av de viktigaste nyheterna i Audacity 2.2.0 ankomsten av de nya teman: Klassisk, ljus, mörk och hög kontrast . Tack vare dessa fyra teman kommer användare att kunna anpassa gränssnittet som vi gillar mest, med “Ljus” nu som standardtema.

Efter utseendeändringarna har verktygsfälten i detta program också uppdaterats och förbättrats. Från och med nu, ytterligare två verktygsfält (dold som standard) har lagts till med nya funktioner och kommandon, så att de andra menyerna, förutom att vara kortare, är mycket bättre organiserade.

Andra lika användbarhetsfokuserade förändringar som följde med nya Audacity 2.2.0 är till exempel en mycket mer komplett hjälp som nu har en ny knapp i flera sektioner av gränssnittet för att hjälpa användare, antalet kortkommandon (även om användaren kan anpassa dem från programmets inställningar) och nya kommandon har inkluderats för att flytta runt i “klippen” som är inlästa i programmet, och möjlighet till normalisera mp3-volymen .

Slutligen innehåller denna nya version nu två nya sätt att visa programmets ljudvåg och dessutom är den helt kompatibel med dem ljudfiler MIDDAG och Allegro, på Windows som standard och på Linux- och macOS-system med ytterligare programvara som behövs av vårt system. .

Om vi ​​vill se i detalj listan över ändringar och nyheter, hon kan hittas på följande länk .

Hur man laddar ner Audacity 2.2.0

Denna nya version är nu tillgänglig för alla användare, och vi kan ladda ner den helt gratis från sin hemsida . Om vi ​​googlar det måste vi vara försiktiga eftersom andra inofficiella nedladdningssidor har placerats ovanför projektwebbplatsen som i allmänhet distribuerar adware eller falska versioner av denna programvara, det måste därför vara tydligt att projektets officiella webbplats är “http ://www.audacityteam.org” och att nedladdningen görs från servrarna till “fosshub”.

Som vi kan se finns det ett liv långt bortom proprietär och betald mjukvara, även när det vi letar efter är ett professionellt ljudredigeringsverktyg som tillåter oss professionella resultat, som Audacity följer.

Vad tycker du om nyheterna om den här nya versionen av Audacity?

Relaterade Artiklar

Back to top button