Attribut Changer: gratis programvara för att ändra fil- och mappattribut

Attributbytare – Kraftfull gratis programvara för att ändra fil- och mappattribut, datum, tid och till och med komprimering NTFS. Exif Information(Exif) för datum och tid lagrade i digitala bilder, lätt att ändra med Attributbytare .

Programvara för modifiering av filattribut

Attributbytare är ett kraftfullt tillägg Utforskaren i Windows och ett filhanteringsverktyg utformat för att fungera i omgångar. (Windows Utforskaren) På detta sätt kan du aktivera filter för att inkludera eller exkludera objekt baserat på flera kriterier. Filer eller mappar kan filtreras efter attribut, datum, tid, storlek eller jokertecken för namn, såväl som intervall som definieras för datum, tid och storlekskriterier.

Huvud funktioner Attribut Changer inkluderar (Attributbytare)massiv(en masse) ändra attribut för filer och mappar inuti . Mer avancerade funktioner inkluderar relativ och partiell ändring av datum/tidsstämpel.

Realtidsövervakning och rapportering är också tillgänglig. Filter tillgängliga filer och mappar för att inkludera/utesluta filsystemobjekt baserat på olika kriterier.(Fil)

Den integreras perfekt i Windows skal(Windows Shell) och är tillgänglig genom att högerklicka på filer, mappar och enheter. Den har ett lättanvänt grafiskt användargränssnitt med många coola funktioner.

Attributbytare arbetar med Windows 10/8/7 , såväl som i 32-bitars och 64-bitarsversioner! Gå och hämta det med den hemsida.(hemsida.)(hemsida.)

Se Hur man lägger till ett filattributalternativ till snabbmenyn.(Se hur du kan lägga till alternativet Filattribut till snabbmenyn.)

Attributbytare är en kraftfull gratis programvara för att ändra fil- och mappattribut, datum, tid och till och med NTFS-komprimering. Exif datum och tid information lagrad i digitala bilder ändras enkelt med Attribute Changer.

File Attribut Changer

Programvaran File Attribute Changer

Attribute Changer är ett kraftfullt Windows Explorer-tillägg och ett filhanteringsverktyg som är designat för att fungera i batch-läge. Det är därför möjligt att aktivera filter för att inkludera eller exkludera objekt baserat på flera kriterier. Filer eller mappar kan filtreras efter jokertecken för attribut, datum, tid, storlek eller namn, och intervallen definierade för datum, tid och storleksrelaterade kriterier.

De grundläggande funktionerna i Attribute Changer inkluderar att ändra fil- och mappattribut inom, . Mer avancerade funktioner inkluderar relativa och partiella ändringar av datum/tidsstämpel.

Realtidsövervakning och rapportering är också tillgänglig. Fil- och mappfilter är tillgängliga för att inkludera/exkludera filsystemobjekt baserat på olika kriterier.

Den integreras perfekt i Windows-skalet och är tillgänglig med ett högerklick på filer, mappar och enheter. Den har ett lättanvänt grafiskt användargränssnitt med massor av spännande funktioner.

Attributbytare fungerar på Windows 10/8/7, 32-bitars och 64-bitars också! Gå och hämta det från dess hemsida.

Relaterade Artiklar

Back to top button