Attackera Titan, det är fortfarande inte över!


När det är mer, finns det mer! Medan den andra delen av säsong 4 av Titanernas attack Normalt tänkt att avsluta animen, tillkännagavs det äntligen att en tredje del var på gång…

Och den kommer inte före 2023.

Attack på Titan : vi drar alltid mer i repet

Efter 28 avsnitt, animens fjärde säsong Titanernas attack, uppdelad i två delar, skulle officiellt sätta stopp för anpassningen av mangan med samma namn. Detta beslut hade överraskat anhängarna av pappersarbetet, eftersom showen tar mycket av sin tid och det var svårt att föreställa sig att serien skulle sluta ordentligt. Vissa hade också räknat med tillkännagivandet av en film för att avsluta handlingen, där totalt sett bara en sista kamp saknas. Ja.

MAPPA-studion (redan upptagen med annan anime) tillkännagav äntligen, parallellt med online-släppet av avsnittet som skulle bli det sista, att en del 3 skulle komma 2023. En liten teaser sattes i kö, medan avsnittet ” Mänsklighetens gryning » slutar logiskt som de andra med « Fortsättning följer… “. Vi ses om några månader för att få reda på det exakta datumet och antalet avsnitt.

Om samma ämne:
Attack on Titan kommer till Call of Duty Warzone och Vanguard mycket snart, bekräftat

Källa: Gizmodo

Relaterade Artiklar

Back to top button