Att sova gott rimmar med hälsa: här är 3 saker att absolut eliminera

Att sova gott rimmar med hälsa. Se till att ha rätt timmar sova det är viktigt att må bra och möta varje dag med rätt energi. Även om det är nödvändigt att garantera kroppen rätt vilotid, är kvalitet också viktigt.

Så för sov gott är väsentligt radera 3 saker som allvarligt äventyrar vår hälsa och äventyrar kvaliteten på våra timmars nattvila.

För att sova gott är det nödvändigt att säga adjö till 3 saker

Det verkar konstigt, men en grundläggande aspekt i vårt liv är sömn. Att sova gott är absolut nödvändigt och gör att du kan slutföra alla aktiviteter under en dag.

Det finns många faktorer som påverkar sömnen negativt. A dålig kost till exempel kommer det inte att tillåta kroppen att slappna av och dra nytta av de timmar som behövs för att ladda batterierna. Samma sak gäller för det påfrestning. Men få tänker på det, men också objektJag har ett starkt inflytande på kvaliteten på vår vila. Även vissa tillåter oss inte att sova gott. Här är 3 saker att bli av med för att säkerställa rätt sömntimmar, särskilt kvalitet.

Säg adjö till tekniken

Jo ja, tråkigt att säga, det första man ska bli av med för att sova gott är där teknologi. I den engelska tidningen Natur en studie publicerades nyligen som visar att blåljus av enheter påverkar produktionen av melatonin. Faktum är att detta förändrar sömn-vakna cykeln och håller vår hjärna alltid aktiv.

Dessutom också tv det påverkar starkt god sömn och leder till problem med att sova bra. Det skulle därför inte vara fel att göra en digital detox Så snart som möjligt.

Nej till oordning

En annan sak som påverkar sömnkvaliteten är oordning. Tvärtom, ett städat och väldoftande rum främjar inte bara avkoppling, utan ser till att de som bor där sover gott. Rådet är att möblera sovrummet på ett sätt grundläggande för att underlätta deras ordning.

För att sova gott måste du hålla dig borta från jobbet

Ett misstag som vissa ofta gör, särskilt i denna period som kännetecknas av smart arbete, är att ta jobbet på sängen. Inget kan vara mer fel med att kompromissa med sömnen. Inte bara det, utan också arkivera och förvara arbetsdokument i sovrummet skulle inte tillåta dig att sova gott. Faktum är att hålla dem i sikte skulle orsaka oroa Och påfrestning medvetslös.

Relaterade Artiklar

Back to top button