Att få fodralet att kyla ner din dator låter fantastiskt… men lite dyrt också

Regner Kylsystem INDIVIDUELL © Regner

Kommer från de tyska Regner-gjuterierna, detta dator väska utlovar några av de bästa vattenkylningarna … till ett rejält pris.

Kylsystemet INDIVIDUAL har en unik design, särskilt med två massiva radiatorer inbäddade i sidopanelerna. Hur mycket ska du betala för att hålla din dator sval som i ett kylskåp? 1 899 euro, ändå!

tysk kvalitet

Det är väldigt enkelt, det finns för närvarande inget fodral som liknar denna nya produkt från den tyska tillverkaren Regner. Dess två sidopaneler är verkligen täckta av två enorma radiatorer som erbjuder en av de bästa vattenkylningarna på marknaden.

Som om det inte vore nog, tre är Quiet-fans! 140 mm Silent Wings är också integrerade för att bättre avleda luften i fodralet (det går givetvis att lägga till fler vid behov). Och det är här det här fallet finner sin unika karaktär. Radiatorer fungerar inte på samma sätt som sina traditionella motsvarigheter.

Dessa är verkligen där för att ge semi-passiv kylning, medan luftflödet tillhandahålls av fläktarna som finns i chassit. En operation som är vanligare vid kylning av servrar.

Var och en sitt eget rum

Inuti denna låda signerad Regner finns en design i dubbelrum som gör det möjligt att bättre optimera systemet av rör avsedda för vattenkylning. En kammare rymmer moderkortet, processorn, RAM och M.2 SSD, medan den andra kommer att ha utrymme tilldelat för grafikkort och 2,5″ SSD-fack.


Detta kommer att möjliggöra optimal kylning av de olika delarna av PC:n, där varje radiator upptar de två sidopanelerna som är avsedda för ett specifikt rum.

PC-hölje som kapats för vattenkylning kräver, kylsystemet INDIVIDUELL kommer att åtföljas av de nödvändiga rören för att installera en sådan konfiguration, med en EKWB EK-Loop DDC 4.2 PWM-pump inkluderad. Blocket och tanken måste dock köpas separat.

Förutom aldrig tidigare skådad kylning har detta fodral från Regner en särskilt… cool design. Den innehåller också kompletta anslutningsmöjligheter, inklusive på den övre framdelen den klassiska strömknappen, en USB Type-A-port, en USB Type-C-port och jack-uttag.

Alla dessa vackra saker har dock ett pris som absolut inte alla är redo att betala. Regner Cooling System INDIVIDUAL erbjuds verkligen till det orimliga priset på 1 899 euro, vilket gör det utan tvekan till ett av de dyraste PC-fodral som någonsin marknadsförts.

Du kan hitta alla detaljer om detta unika fodral på mer än ett sätt via dess dedikerade sida på den officiella Regner Cooling System-webbplatsen, citerad i källan nedan.

Om samma ämne:
Fractal Design avslöjar sina välkända Torrent Compact och Torrent Nano-fodral

Källa: Regner kylsystem

Relaterade Artiklar

Back to top button