Åtgärda svart eller tom skärm och flash-videor som inte spelas

Du(Ser) en tom eller svart skärm när du försöker spela upp en video från Youtube eller flash-innehåll MacOS X ? Vid sökning onlinelösningar(lösning online) Jag stötte på flera felsökningssteg, men ingen av lösningarna verkade fixa felen tom videospelare. (tom videospelare) Men efter lite extra felsökning hittade jag en lösning som använder några grundläggande felsökningssteg.

Ett problem med video- eller flashspel,(video- eller flashspel) fungerar inte i webbläsare som t.ex safari , Firefox eller Google Chrome(Firefox eller Google Chrome) MacOS X främst på grund av en kombination av inställningar och kompatibilitetsproblem med Adobe Flash Player , programvara som låter dig spela dessa webbvideor. Genom att följa dessa felsökningssteg bör du kunna tvinga fram blixten video och spel(video och spel) arbeta vidare Mac-dator(Mac-dator).

anteckna det Youtube inte mer använder blixt(använd blixt), så ingen annan borde ha det här problemet. Det finns dock många andra webbplatser som fortfarande är beroende av flash, så stegen nedan kan hjälpa till att lösa problem på dessa webbplatser.

ett. Avinstallera och installera om Adobe Flash Player(Avinstallera och installera om Adobe Flash Player) (Se till att du installerar den senaste versionen)

Det kanske avgör problem med flash-video(problem med flashvideo) , eller kanske inte, men värt ett försök. Start(Börja) genom att gå till den officiella Adobe-webbplatsen och ladda ner programmet borttagning av flash-spelare(Player uninstaller) för OS(OS X) X. Kör avinstallationsprogrammet och avinstallera helt enkelt Flash spelare från din Mac och starta om datorn.

När din dator startar upp och du är inloggad, gå till webbplats adobe.com(Adobe.com) för att ladda ner den senaste versionen Flash spelare . Installera om(Installera om) och kontrollera om videorna fungerar Youtube.

2. Aktivera Flash i Chrome/Safari.

Krom klicka på de tre prickarna uppe till höger hörn och tryck(höger och klicka) inställningar(Inställningar) ” . Scrolla ner och klicka på ” Dessutom(Avancerat) » för att utöka den. I kapitel “Sekretess och säkerhet(Sekretess och säkerhet) » klicka “Innehållsinställningar(Innehållsinställningar) ” .

Scrolla ner till Blixt och växla sedan kontrollen så att det står ” Fråga först (rekommenderas)(Fråga först (rekommenderas)) » .

Om du redan har installerat Blixt för safari men det fungerar fortfarande inte, du kanske måste aktivera insticksprogrammet först. För att göra detta, öppna safari och klicka sedan safari högst upp och klicka inställningar(Inställningar) » .

Klicka på fliken Webb webbplatser(Webbplatser) “, och längst ner i den vänstra panelen bör det finnas en sektion ” Plugins”. (Plugins)Se till(Se till att) kryssrutan är markerad Adobe Flash Player. Om det inte finns där, se till att gå till webben Adobe Flash webbplats(Adobe Flash-webbplats) och ladda ner den senaste versionen först Blixt .

Som standard måste du aktivera det för varje webbplats separat(webbplatsbas) . Du kan se en lista över webbplatser som den är aktiverad för, och längst ner kan du välja om du vill Blixt aktiverat eller inaktiverat för alla andra webbplatser.

3. Återställ Safari(Återställ Safari) , Firefox , Chrome och rensa cache(Chrome och rensa cache)

Om en Flash spelare fungerar fortfarande inte korrekt, försök rensa webbläsarens cacheminne, avsluta webbläsaren och starta om den. Vissa personer har rapporterat att videor kommer att fungera korrekt efter att ha rensat cacheminnet.

Krom du kan klicka på de tre prickarna och sedan klicka på ” Ytterligare verktyg(Fler verktyg)” och välj ” Rensa surfhistoriken(Rensa surfhistoriken)” . Var noga med att markera rutan ” Cachade bilder och filer”,(Cachade bilder och filer) och klicka sedan på knappen ” Radera data(Radera data)”.

4. Slå på Javascript och stäng av din popup-blockerare.(Javascript och inaktivera popup-blockerare)

För ett stort antal Flash-innehåll(Flash-innehåll) krävs javascript så om du har ett tillägg som blockerar lanseringen javascript , måste du stänga av den. Du måste också gå till din webbläsarinställningar och se till att javascript ingår.

Du kan också prova att inaktivera pop-up-blockerare(popup-blockerare) för den specifika webbplats du har problem med. Det rekommenderas inte att helt inaktivera pop-up-blockerare(popup-blockerare) eftersom det kommer att göra din dator mindre säker.

5. Inaktivera hårdvara(Flash hårdvara) Flash acceleration.

Att vara på en tom skärm youtube video(YouTube-video) som inte fungerar korrekt, Högerklicka(högerklicka) på området där videon normalt visas för att öppna snabbmenyn Flash spelare. (Flash Player sammanhang) Välj parameter(Inställningar) “Inställningar” i menyn. Ta bort(Avmarkera) kryssruta ” Aktivera hårdvaruacceleration(Aktivera hårdvaruacceleration)” och klicka på knappen ” stänga(Stänga) ” .

Om du inte ser sammanhanget innehållsmenyn(innehållsmenyn) högerklicka , besök bara denna Adobes hjälpsida (Adobes hjälpsida) och högerklicka flash logotyp(Flash-logotyp). Om du inte ser flash logotyp(Flash logotyp), detta betyder att Blixt installerat felaktigt.

Stäng din webbläsare helt, starta om och kontrollera igen Flash-innehåll(Flash-innehåll) för att se om det spelar.

6. Kontrollera YouTubes HTML 5-inställningar.

YouTube stöds nu fullt ut HTML 5 och om du använder en ganska ny version av din webbläsare bör alla funktioner också stödjas fullt ut.

Om du går till den här webbadressen, https://www.youtube.com/html5 , bör du se kryssrutor för alla olika funktioner HTML5. Om något inte är markerat här så är din webbläsare väldigt gammal och behöver uppdateras.

Hoppas det här inlägget hjälper dig att felsöka tomma videospelare och inte fungerar Flash-applikationer(Flash-appar) in OS(OS X) X. Om du har några andra felsökningsförslag får du gärna lämna en kommentar. Njut av!

Får du en tom eller svart skärm när du försöker spela upp YouTube-videor eller flash-innehåll i Mac OS X? När jag sökte efter en lösning online, har jag stött på några felsökningssteg, men ingen lösning verkade fixa de tomma videospelarens fel. Men efter att ha gjort lite extra felsökning hittade jag en lösning, som använder några grundläggande felsökningssteg.

Problemet med video- eller flashspel som inte fungerar i webbläsare som Safari, Firefox eller Google Chrome i Mac OS X kretsar främst kring en kombination av inställningar och kompatibilitetsproblem med Adobe Flash Player, programvaran som gör att dessa webbaserade videor kan spelas. Med hjälp av följande felsökningssteg bör du kunna få flash-video och spel att fungera på en Mac-dator.

Observera att YouTube verkligen inte använder flash längre, så ingen borde egentligen ha det här problemet längre. Det finns dock många andra webbplatser som fortfarande är beroende av flash, så stegen nedan kan hjälpa till att lösa problem på dessa webbplatser.

1. Avinstallera och installera om Adobe Flash Player (se till att du installerar den senaste versionen)

Detta kan lösa problemet med flash-video och kanske inte, men det är värt ett försök. Börja med att hoppa till den officiella Adobe-webbplatsen och ladda ner avinstallationsprogrammet för Flash Player för OS X. Starta avinstallationsprogrammet och avinstallera helt enkelt Flash Player från din Mac och starta om datorn.

När din dator startar säkerhetskopierat och du är inloggad fortsätter du till Adobe.com för att ladda ner den senaste versionen av Flash Player. Installera om och kontrollera om YouTube-videor fungerar.

2. Aktivera Flash i Chrome/Safari

I Chrome klickar du på de tre prickarna uppe till höger och klickar på inställningar. Scrolla ner och klicka på Avancerad att utöka den. Under Sekretess och säkerhetKlicka på Innehållsinställningar.

Scrolla ner till Blixt och växla sedan kontrollen så att den säger Fråga först (rekommenderas).

Om du redan har installerat Flash för Safari, men det fortfarande inte fungerar, kanske du måste aktivera plugin-programmet först. För att göra detta, öppna Safari och klicka sedan på Safari längst upp och klicka på Inställningar.

Klicka på Webbplatser fliken och det borde finnas ett avsnitt som heter plugin-program längst ner på den vänstra panelen. Se till att Adobe Flash Player är kontrollerad. Om det inte finns med där, se till att gå till Adobe Flash-webbplatsen och ladda ner den senaste versionen av Flash först.

Som standard måste du aktivera det på en sida för sida. Du kan se listan över webbplatser som den är aktiverad för och längst ner kan du välja om Flash ska aktiveras eller inaktiveras för alla andra webbplatser.

3. Återställ Safari, Firefox, Chrome och Rensa cache

Om Flash Player fortfarande inte fungerar korrekt, kanske du vill försöka rensa webbläsarens cache, avsluta webbläsaren och starta om. Vissa personer har rapporterat att videor kommer att fungera korrekt när de töms cacheminnet.

I Chrome kan du klicka på de tre prickarna och sedan klicka på Fler verktyg och välj Rensa surfhistoriken. Se till att kontrollera Cachade bilder och filer och klicka sedan på radera data knapp.

4. Aktivera Javascript och inaktivera popup-blockerare

Mycket Flash-innehåll kräver Javascript, så om du har ett tillägg som blockerar Javascript från att köras måste du inaktivera det. Du måste också gå in i webbläsarinställningarna och se till att Javascript är aktiverat.

Du kan också prova att inaktivera popup-blockeraren för den specifika webbplatsen du har problem på. Det är inte en bra idé att inaktivera popup-blockeraren helt eftersom det kommer att göra din dator mindre säker.

5. Inaktivera Flash-maskinvaruacceleration.

På skärmen för den tomma YouTube-videon som inte fungerar korrekt, Högerklicka området där videon normalt skulle visas för att visa Flash Players snabbmeny. Välj inställningar alternativ från menyn. Avmarkera alternativet Aktivera hårdvaruacceleration och klicka på stänga knapp.

Om du inte ser högerklicksinnehållsmenyn, besök helt enkelt den här Adobes hjälpsida och högerklicka på Flash-logotypen. Om du inte ser Flash-logotypen betyder det att Flash inte är korrekt installerat.

Stäng webbläsaren helt, starta om och testa Flash-innehållet igen för att se om det spelar.

6. Kontrollera HTML 5 YouTube-inställningar

YouTube stöder nu HTML 5 fullt ut och så länge du kör en ganska ny version av din webbläsare bör alla funktioner också stödjas fullt ut.

Om du går till den här webbadressen, https://www.youtube.com/html5, bör du se bockmarkeringar för alla olika HTML 5-funktioner. Om något inte är markerat här betyder det att din webbläsare är mycket gammal och behöver uppdateras.

Förhoppningsvis kommer det här inlägget att hjälpa dig att felsöka tomma videospelare och icke-fungerande Flash-appar i OS X. Om du har några andra felsökningsrekommendationer får du gärna lämna en kommentar. Njut av!