Åtgärda Snapchat-meddelanden skickar inte fel

Under åren sedan starten, snapchat ändrade reglerna för sms. Dess snygga filter, i kombination med möjligheten att skicka försvinnande meddelanden, är bland de få funktioner som gör appen attraktiv för nya användare. Medan appen presterade exceptionellt bra på många fronter, var dess meddelandeprestanda lite skakig.

prat(Chatter) bland användarbasen indikerar problem när du skickar meddelanden till snapchat med felmeddelandet ” Misslyckades att skicka.” Var god försök igen(Kunde inte skicka. Försök igen) ‘ dyker upp för många användare. Detta lilla hinder kan vara irriterande när meddelanden skickas till plattform, försvinna(plattformen försvinner) efter några sekunder, vilket förstör hela konversationens kontext. Om du är ett offer för detta fel, här är allt du kan göra för att fixa Snapchat-meddelanden som inte skickas till din smartphone (fixa Snapchat-meddelanden kommer inte att skicka problem på din smartphone).

Fixa Snapchat-meddelanden skickar inte fel

Fixa Snapchat-meddelandet kommer inte att fungera skicka in ett fel(Skicka fel)

Metod 1: Kontrollera din internetanslutning(Metod 1: Kontrollera din internetanslutning)

Felaktig service (felaktig service)snapchat fick användarna att fråga: Varför? Skickar inte min Snapchat-app meddelanden? (Varför skickar inte min Snapchat-app meddelanden?) Svara denna fråga kan förmodligen spåras tillbaka till en problematisk internetuppkoppling. (Svaret på denna fråga kan förmodligen spåras tillbaka till en problematisk internetuppkoppling.) Därför, innan(före ) använd snygga felsökningsmetoder för att fixa meddelanden snapchat som inte skickas, se till att du har en bra Internet anslutning(Internet anslutning) .

1. Avsluta Snapchat-appen och rensa snapchat(rensa Snapchat) eller klicka på ” Rensa alla(Rensa alla )” på fliken nyligen använda appar.

Avsluta Snapchat-appen och ta bort den från fönstret för senaste appar.

2. In meddelandefältet(meddelandepanel) hitta parametern ” Läge(Flygplansläge) flyg” och sätt på den(aktivera det) i några sekunder.

Hitta alternativet Flygplansläge och slå på det i några sekunder.

3. Inaktivera läge(Inaktivera flygplansläget) flyg och återanslut till en betrodd internettjänst(internettjänst). Detta borde hjälpa dig (Detta borde hjälpa dig)fixa Snapchat-meddelanden som inte skickar fel.(fixa Snapchat-meddelanden kommer inte att skicka fel.)

Metod 2: Avsluta appen(Metod 2: Logga ut från applikationen)

Att starta om en app eller produkt är en långvarig lösning på tekniska problem. Även om detta inte ger några garantier, att logga ut och logga in igen kan hjälpa ditt konto att återansluta till Snapchat-servern. (att logga ut och logga in igen kan hjälpa ditt konto att återansluta till Snapchat-servern.) Du kan också kontrollera här(här) om Snapchat-servern är nere.

1. Öppna appen snapchat och i övre vänstra hörnan(vänster hörn) tryck på din avatar(Avatar).

Öppna Snapchat-appen och tryck på din avatar i det övre vänstra hörnet.

2. I din profil klickar du på ” Inställningar”(Inställning) ( kugghjulsikonen(kugghjulsikon) ) in övre högra hörnet(högra hörnet) .

På din profil klickar du på inställningsknappen i det övre högra hörnet.

3. In Inställningsmeny(Inställningsmeny) “gå längst ner och hitta alternativet” Gå ut(logga ut)”.

I inställningsmenyn går du längst ner och hittar alternativet

4. Ett popup-fönster kommer att visas som frågar om du vill spara inloggningsuppgifter(Spara inloggningsinformation) . Beroende på dina krav kan du välja ” Ja(Ja eller ” Inte(Nej)”.

välj

5. Den sista visas ett popup-fönster som ber dig bekräfta din åtgärd. (popup-ruta) I det här fältet klickar du på ” Gå ut(logga ut)”.

Ett sista popup-fönster visas som ber dig att bekräfta din åtgärd.  Klicka på

6. Efter att ha loggat ut kan du logga in igen och kontrollera om problemet är löst.(När du har loggat ut kan du logga in igen och kontrollera om problemet är löst.)

Läs också:(Läs även:) Hur man spelar in utan att hålla knapp(knapp) in snapchat ?

Metod 3: Rensa cache och data från inställningarna(Metod 3: Rensa cache och data från inställningarna)

Ofta cache(cachelagring) – minne saktar ner programmet och hindrar det från att fungera. rengöring cache och data(cache och data) applikation kan påskynda sitt arbete och lösa många allvarliga problem. Även om du kan rensa snapchat cache(Snapchat-cache) från appen, att använda inställningsappen på din smartphone ger de bästa resultaten.

1. Öppna programmet ” inställningar(Inställningar) » på din smartphone och tryck(smartphone och tryck) meny ” Ansökningar och aviseringar(Appar och aviseringar) » eller “Ansökningar”(‘Appar’) .

Ansökningar och aviseringar

2. Klicka på ” Visa alla appar(Se alla appar)” eller ” Alla applikationer(Alla appar)”.

Klicka på alternativet

3. Detta är en lista över alla applikationer på din smartphone(Detta kommer att lista alla applikationer på din smartphone) . Navigera(Navigera) och sök Ansökningsinformation(appinfo) för snapchat .

Navigera och hitta appinformationen för Snapchat.

fyra. Informationssidan för applikationen är olika för varje smartphone, men inställningarna är desamma(Appens infosida är olika för varje smartphone, men inställningarna är liknande) . Hitta och tryck på ” Lagring och cache(Lagring och cache).

Hitta och tryck på alternativet Lagring och cache.

5. När öppnas den information(lagringsinformation) om applagring, klicka på ” rensa cache(Rensa cache)” och ” Rensa förråd(Rensa lagring)” respektive.

klicka på

6. Starta nu om snapchat app(Snapchat-applikation) och ange dina inloggningsuppgifter.

Kan du se om någon har blockerat dig på Snapchat?(Kan du säga om någon blockerade dig på Snapchat?)

Det har förekommit fall där oförmågan att skicka meddelanden till snapchat fick användare att undra om de var blockerade. Om så är fallet, kommer du troligen inte ens att kunna se den personens avatar, än mindre kunna skicka en bild till dem. Så istället för att dra förhastade slutsatser kan du vänta och prova att felsöka appen för att fixa meddelandena. snapchat som inte skickas.

Utvalda:(Rekommenderad:)

  • Åtgärda trasiga aviseringar(Åtgärda Snapchat-aviseringar)
  • Hur man lämnar personlig historia(Privat Story) in snapchat ?
  • Hur visa Instagram-foton i full storlek(Visa Instagram-foton i full storlek)
  • Hur man återhämtar sig raderade foton(Raderade foton) av facebook messenger

Nästa gång du stöter på problem med att skicka ett meddelande till snapchat se till att prova ovanstående lösningar för korrigeringar för att Snapchat-meddelanden inte skickas(fixa Snapchat-meddelanden skickas inte) . Om du fortfarande inte gör framsteg är det säkert att anta att det finns problem med Snapchat-server(Snapchat-server) och allt du behöver göra är att vänta.

Under åren sedan starten har Snapchat förändrat spelet med sms. Dess trendiga filter tillsammans med möjligheten att skicka meddelanden som försvinner är bland några funktioner som gör appen attraktiv för nya användare. Även om appen har presterat exceptionellt bra på många fronter, har dess prestanda i avdelningen för att skicka meddelanden varit lite vinglig.

Chatter bland användarbasen indikerar problem när du skickar meddelanden på Snapchat, med ett felmeddelande som säger ‘kunde inte skicka. Var god försök igen‘ dyker upp för många användare. Detta lilla hinder kan vara irriterande, eftersom meddelanden som skickas på plattformen försvinner efter några sekunder, vilket eliminerar hela konversationskontexten. Om du har blivit utsatt för det här felet, här är allt du kan göra för att

Åtgärda Snapchat-meddelanden skickas inte

Åtgärda Snapchat-meddelanden skickas inte

Metod 1: Kontrollera din internetanslutning

Den felaktiga tjänsten på Snapchat har fått användare att ifrågasätta, “Varför skickar inte min Snapchat-app meddelanden?” Därför kommer inte att skickas att använda snygga felsökningsmetoder för att fixa Snapchat-meddelanden, se till att du har en bra internetanslutning.

1. Avsluta Snapchat-appen och rensa Snapchat eller tryck på Rensa alla från fliken nyligen använda applikationer.

Avsluta Snapchat-appen och rensa den från det nyligen använda programfönstret.

2. I meddelandepanelen hittar du Flygplansläge alternativ och aktivera det i några sekunder.

hitta alternativet Flygplansläge och aktivera det i några sekunder.

3. Inaktivera flygplansläget och återanslut till en stark internettjänst.

Metod 2: Logga ut från programmet

Att starta om en applikation eller en produkt är en urgammal lösning för tekniska problem. Även om det inte ger någon garanti, kan du också kontrollera här om Snapchat-servern är nere.

1. Öppna snapchat applikation och i det övre vänstra hörnet, tryck på din Avatar.

Öppna Snapchat-applikationen och tryck på din avatar i det övre vänstra hörnet.

2. På din profil, tryck på Miljö knappen (kugghjulsikonen) i det övre högra hörnet.

På din profil, tryck på inställningsknappen i det övre högra hörnet.

3. I menyn Inställningar, navigera till botten och hitta alternativet med titeln ‘logga ut‘.

I inställningsmenyn, navigera till botten och hitta alternativet med titeln

4. En popup-ruta kommer att visas som frågar om du vill Spara inloggningsinformation. Baserat på dina krav kan du välja antingen ‘Ja‘eller’Nej‘.

välj antingen 'Ja' eller 'Nej'.

5. En sista popup-ruta kommer att visas och ber dig bekräfta din åtgärd. På den här rutan, tryck på’logga ut‘.

En sista popup-ruta kommer att visas och ber dig bekräfta din åtgärd.  På den här rutan trycker du på

6.

Läs också: Hur man spelar in utan att hålla knappen i Snapchat?

Metod 3: Rensa cache och data från Inställningar

Många gånger tenderar cachelagring att sakta ner en app och hämma dess funktion. Att rensa cacheminnet och data för en applikation kan påskynda det och lösa många stora problem. Även om du kan rensa Snapchat-cachen från appen, ger det bästa resultatet att använda inställningsprogrammet från din smartphone.

1. Öppna inställningar app på din smartphone och tryck på menyn med titeln ‘Appar och aviseringar‘ eller “Appar”.

Appar och aviseringar

2. Klicka påSe alla appar‘eller’Alla appar‘ alternativ.

Klicka på alternativet

3. . Navigera och hitta, appinformationen för snapchat.

Navigera och hitta appinformationen för Snapchat.

fyra. . Hitta och tryck på alternativet med titeln ‘Lagring och cache‘.

Hitta och tryck på alternativet

5. När lagringsinformationen för appen öppnas trycker du på ‘rensa cache‘ och ‘rensa förråd‘ respektive.

tryck på

6. Starta nu om Snapchat-applikationen och ange dina inloggningsuppgifter.

Kan du se om någon blockerade dig på Snapchat?

Det finns tillfällen där oförmågan att skicka meddelanden på Snapchat har tvingat användare att undra om de har blivit blockerade. Om så är fallet, är chansen stor att du inte ens kommer att kunna se den personens avatar, än mindre att ha möjligheten att skicka dem en snap. Därför, snarare än att dra slutsatser, kan du vänta och prova att felsöka appen för att fixa Snapchat-meddelanden som inte skickas.

Rekommenderad:

Nästa gång du möter problem när du delar ett meddelande på Snapchat, var noga med att prova de ovan nämnda lösningarna för att fixa Snapchat-meddelanden skickas inte. Om du fortfarande inte upplever någon framgång, skulle det vara säkert att anta att det finns problem med Snapchat-servern, och allt du kan göra är att vänta.