Åtgärda OneNote-inloggningsproblem i Windows 10

Microsoft OneNote fungerar med ett konto Microsoft. Eftersom det synkar med OneDrive du kan ha problem med att logga in i (logga in)Windows 11/10 . Utan ingång(Logga in) du kommer inte att kunna spara ändringar i molnet och filer OneNote finns i (en anteckning)OneDrive , kommer inte att vara tillgänglig. I det här inlägget kommer vi att titta på olika lösningar för att hjälpa dig att bestämma dig Problem(Problem) med inloggning En anteckning(OneNote Sign) till Windows 11/10 .

Varför är det problem med att logga in En anteckning ?

Detta kan hända av en mängd olika anledningar, men oftast beror det på OneDrive kan inte slutföra kontrollen och hänger någonstans. Följ den föreslagna lösningen för att lösa problemet.

(OneNoteSign)Problem(Problem) med inloggning En anteckning i Windows 11/10

Innan vi börjar, se till att du kan komma åt ditt konto Microsoft i webbläsaren. (Microsoft)Du kan logga in på OneDrive och se till att du inte har problem med lösenordet.

 • Logga in igen med ett konto Microsoft
 • Återställ OneNote-appen från Inställningar
 • Skapa en ny kopia av OneNote
 • Återställ eller återställ Office.

Sista erbjudandet när det inte finns något annat val.

ett] Logga in(Skriv under) igen med ett konto Microsoft

Öppna En anteckning och klicka på profilikonen i den övre raden med ditt namn. Klicka sedan “Gå ut”(Logga ut) . Stäng applikationen, starta om och logga in igen. Om det fanns ett problem med den tidigare inloggningen bör detta lösa det.

Läsa(Läs). Hur rensar man OneNote-cachen (hur man rensar OneNote-cachen)?

2]Återställ OneNote-appen från Inställningar

Återställ OneNote

Gå till Inställningar Windows 10 Inställningar > Appar . Hitta OneNote(Leta upp OneNote) i applikationslistan och välj den. Klick(Klicka) länk ” Ytterligare(Avancerade) Alternativ” och klicka sedan på knapparna “Återställ” och “Återställ” en efter en.

3]Skapa en ny kopia av OneNote

Om inget annat fungerar och felet bara uppstår för en specifik anteckningsbok, skulle jag föreslå att du skapar en ny, kopierar allt från den berörda anteckningsboken och klistrar in den nya. Om den nya synkroniseras utan problem är problemet löst.

4]Återställ eller återställ kontoret

Microsoft Office reparation

Microsoft Office erbjuder en inbyggd felsökare som kan åtgärda kända problem med alla produkter Microsoft Office.

 • Använd Windows + X och tryck på ” Ansökningar(Appar) och funktioner(Funktioner)” i popup-menyn.
 • Hitta och sedan Välj(Välj Microsoft) Microsoft office från listan.
 • Klick(Klick) ” Extra tillval(Avancerade alternativ)” och hitta avsnittet ” Återställa”.(Återställa)
 • Klicka sedan på ” Återupprätta(Reparera) » för att starta processen.

Ett annat sätt att uppnå detta är att gå till Klassisk kontrollpanel > Program och Komponenter(Funktioner) . Hitta Microsoft Office(Leta upp Microsoft Office), välj det och klicka “Förändra”(Förändra) . Här kommer du att ha två alternativ – Snabbåterställning och Onlineåterställning. Prova dem. Det senare tar längre tid och du bör prova det om snabb återhämtning(Quick Repair) fungerar inte.

Relaterad(Relaterat) : Felsök OneNote-problem, fel och problem) .

Jag hoppas att det här inlägget var lätt att förstå och hjälpte dig att bestämma dig Problem(Problem) med inloggning En anteckning(OneNote Sign) till Windows 11/10 .

Microsoft OneNote fungerar med ett Microsoft-konto. Eftersom det synkroniseras med OneDrive kan det finnas ett problem där du får inloggningsproblem på Windows 11/10. Utan en inloggning kommer du inte att kunna spara ändringarna i molnet, och OneNote-filer som finns på OneDrive kommer inte att vara tillgängliga. I det här inlägget tittar vi på olika lösningar som hjälper dig att fixa OneNote-inloggningsproblem på Windows 11/10.

Varför uppstår inloggningsproblem med OneNote?

Det kan finnas en uppsjö av anledningar till att det händer, men för det mesta beror det på att OneDrive inte kan slutföra verifieringen och har fastnat någonstans. Följ den föreslagna lösningen för att åtgärda problemet.

OneNote-inloggningsproblem på Windows 11/10

Innan vi börjar, se till att du kan komma åt ditt Microsoft-konto i en webbläsare. Du kan logga in på OneDrive och se till att det inte finns några problem med lösenordet.

 • Logga in med ett Microsoft-konto igen
 • Återställ OneNote-appen från Inställningar
 • Skapa en ny kopia av OneNote
 • Återställ eller reparera kontor.

Det sista förslaget är när det inte finns något annat val.

1]Logga in med ett Microsoft-konto igen

OneNote-inloggningsproblem

Öppna OneNote och klicka sedan på profilikonen på den översta raden som har ditt namn. Klicka sedan på Logga ut. Stäng programmet, starta om och logga in igen. Om den tidigare inloggningen hade ett problem bör detta hjälpa till att lösa det.

läsa: Hur rensar man OneNote-cachen?

2]Återställ OneNote-appen från Inställningar

Återställ OneNote

Gå till Windows 10 Inställningar > Appar. Leta upp OneNote från applistan och välj den. Klicka på länken Avancerade alternativ och klicka sedan på Reparera och Återställ knapparna efter varandra.

3]Skapa en ny kopia av OneNote

Om inget annat fungerar, och felet bara uppstår för en specifik anteckningsbok, skulle jag föreslå att du skapar en ny, kopierar allt från den berörda anteckningsboken och klistra in den nya. Om den nya synkroniseras utan problem är problemet nu löst.

4]Återställ eller reparera kontor

Microsoft Office reparation

Microsoft Office erbjuder en inbyggd felsökare som kan åtgärda kända problem med alla Microsoft Office-produkter.

 • Använd Win + X och klicka på Appar och funktioner i popup-menyn.
 • Sök och välj sedan Microsoft office från listan
 • Klicka på Avancerade alternativ och leta upp Reset Section
 • Klicka sedan på knappen Reparera för att starta processen.

Ett annat sätt att uppnå detta skulle vara att gå till den klassiska kontrollpanelen > Program och funktioner. Leta upp Microsoft Office, välj det och klicka sedan på Ändra. Du kommer att ha två alternativ här—Snabbreparation och Onlinereparation. Prova dem. Det senare tar längre tid, och du bör prova det om Quick Repair inte fungerar.

relaterad: Felsök OneNote-problem, fel och problem.

Jag hoppas att inlägget var lätt att följa och hjälpte dig med OneNote-inloggningsproblemen på Windows 11/10.

Relaterade Artiklar

Back to top button