Åtgärda OneDrive-uppladdning blockerad, logga in för att spara den här filen eller spara kopieringsfel

De mest använda applikationerna i Windows 10 har namnen på nästan alla applikationer kontor högst upp. Ord , excel , PowerPoint och andra ingår Microsoft Office Suite och avsedd för ett brett spektrum av användare. Om du använder en (eller flera) av dessa applikationer kontor , speciellt för professionella ändamål, laddar du upp ditt arbete till OneDrive-servern ganska ofta. Men ibland kan du stöta på ett fel som indikerar att uppladdningen misslyckades; ” Nedladdning blockerad(Uppladdning blockerad)” eller ” Logga in för att spara den här filen.”(Logga in för att spara den här filen)’ är den typ av felmeddelanden som visas. Sådana frågor kan kräva ändamålsenlighet, så idag visar vi dig hur du kan stå emot fel” (fel)Läser in(Ladda upp till OneDrive blockerad” in Windows 10 .

Detta fel och relaterade fel innebär att det finns problem med att ansluta till din tjänst. Du kommer inte att få en förklaring av vad som orsakade blockeringen av filnedladdningen, men det finns en mycket enkel och snabb lösning för detta problem. Om detta är vad du står inför, följ bara instruktionerna nedan.

Åtgärda OneDrive-nedladdningsblockeringsfel

För att fixa det låst nedladdning, logga in för att spara den här filen eller spara en kopia(Uppladdning blockerad, Logga in för att spara den här filen eller Spara en kopia) OneDrive-fel i Windows 10 gör följande:

  1. Öppna Ord eller något annat program som visar dig ett fel.
  2. I toppmenyn klickar du på ” Fil”(fil) . Det finns i det övre vänstra hörnet av alla appar. kontor .
  3. Välj i alternativfältet till vänster konto(Konto) .
  4. Du kommer att kunna se ditt konto OneDrive under rubriken “Ansluten tjänster(Tjänster).” Klick(Klicka) på den och gå vidare för att ta bort den. Om du har flera konton OneDrive synkroniserad med dina appar kontor upprepa dessa steg och inaktivera dem alla.
  5. Nu när du har raderat alla dina konton OneDrive är det dags att länka tillbaka dem med hjälp av rullgardinsmenyn “Lägg till tjänst”. Klick(Klicka) på rullgardinsmenyn, välj ” lagring(Storage)” och klicka sedan på alternativet OneDrive (” OneDrive för företag(Företag)”, om tillämpligt).

När du har slutfört alla ovanstående steg, starta om Microsoft Office och ändringen träder i kraft, det vill säga nu kan du enkelt ladda och spara dina dokument i OneDrive .

Om felet kvarstår, rekommenderas det att kontrollera om du använder en föråldrad version av Microsoft-applikationer(Microsoft App) och om det finns en uppdatering för det. Relevant information finns i ” konto(Konto)” under rubriken ” Office-uppdateringar. (kontorsuppdateringar)Klick(Klick) ” Uppdateringsalternativ(Uppdateringsalternativ)” och, om en uppdatering är tillgänglig, välj ” Uppdatera(Uppdatera nu”.

Läsa(Läs). (Hur man åtgärdar OneDrive-synkroniseringsproblem.)

Vi hoppas att du nu enkelt kan ladda upp filer till OneDrive .

De mest använda programmen på Windows 10 har namnen på nästan alla Office-appar högst upp. Word, Excel, PowerPoint och de andra bildar Microsoft Office Suite, och de tillgodoser ett brett spektrum av användningsområden för dess konsumenter. Om du är någon som använder en (eller flera) av dessa Office-applikationer, särskilt för professionella ändamål, skulle du märka att du laddar upp ditt arbete på din OneDrive-server ganska ofta. Men du kan ibland stöta på ett fel som säger att din uppladdning inte kunde gå igenom; ‘Uppladdning blockerad‘, eller ” är den typ av felmeddelanden som dyker upp. Sådana ärenden kan kräva ändamålsenlighet, så idag kommer vi att visa dig hur du kan motverka det blockerade uppladdningsfelet på OneDrive i Windows 10.

Ladda upp blockerad, Logga in för att spara den här filen eller Spara en kopia

Det här felet, och de som är relaterade till det, betyder att det finns problem med din tjänstanslutning. Du får ingen förklaring till vad som har gjort att filens uppladdning blockeras, men det finns en väldigt enkel och snabb lösning på det. Om detta är något som du råkar stöta på, följ bara stegen som diskuteras nedan.

Åtgärda OneDrive Upload blocked error

För att fixa OneDrive-fel på Windows 10, följ dessa steg:

  1. Öppna Word eller vilken app som visar felet.
  2. Från menyn överst, klicka på Arkiv. Den finns i det övre vänstra hörnet av alla Office-appar.
  3. I alternativfönstret till vänster väljer du Konto.
  4. Du kommer att kunna se ditt OneDrive-konto under rubriken “Anslutna tjänster”. Klicka på den och gå vidare till Ta bort den. Om du har flera OneDrive-konton synkroniserade med dina Office-appar, upprepa dessa steg och koppla bort dem alla.
  5. Nu när du har tagit bort alla dina OneDrive-konton är det dags för dig att länka tillbaka dem med hjälp av rullgardinsmenyn “Lägg till en tjänst”. Klicka på rullgardinsmenyn, välj Lagring och klicka vidare på alternativet OneDrive (‘OneDrive for Business’, om tillämpligt).

När du har följt alla ovanstående steg, starta om Microsoft Office och ändringen kommer att ha trätt i kraft nu, dvs du skulle nu enkelt kunna ladda upp och spara dina dokument på OneDrive.

Om felet fortfarande kvarstår, rekommenderas du att kontrollera om du kör en föråldrad version av Microsoft-appen i fråga och det finns en uppdatering för den. Du hittar relevant information i avsnittet Konto under rubriken Office Updates. Klicka på Uppdateringsalternativ och om det finns en tillgänglig uppdatering väljer du Uppdatera nu.

läsa: Hur man åtgärdar OneDrive-synkroniseringsproblem.

Vi hoppas att du nu kommer att kunna ladda upp filer på OneDrive enkelt.

Relaterade Artiklar

Back to top button