Åtgärda Logitech Download Assistant-startproblem

Logitech Download Assistant ganska användbart för att hålla enheterna igång Logitech. Det tar dock mycket tid att starta upp. För många användare är problemet med att starta nedladdningsassistenten Logitech har blivit väldigt irriterande eftersom det dyker upp när de startar sin dator. Därför, i den här guiden, ska vi lösa Problem med att starta Logitech Download Assistant(Logitech Download Assistant Startup-problem) en gång för alla.

Vad är problemet med att starta Logitech Download Assistant? (Vad är Logitech Download Assistant Startup-problemet?)

Logitech Download Assistant är ett program designat Logitech som automatiskt upptäcker nya uppdateringar vid start fönster. Detta gör att du automatiskt kan ladda ner och installera de senaste drivrutinuppdateringarna för tangentbord och mus.

Men dess utseende vid varje lansering irriterar många. Att avinstallera och inaktivera den här programuppdateringen kommer inte att påverka dina enheter Logitech eftersom det bara är uppdaterad programvara.

Åtgärda problem med att starta Logitech Download Assistant(Åtgärda Logitech Download Assistant-startproblem)

Anledningarna LDA-startproblem(LDA-startproblem)

Problemet kan uppstå på grund av nya meddelandeuppdateringar eller på grund av relaterade förslag till programvaruinstallation. Ibland dyker ett fönster upp LDA erbjuder att installera relaterad eller ytterligare programvara (LDA)Logitech . Detta kan också leda till problemet med att starta nedladdningsassistenten Logitech.

I den här detaljerade guiden har vi förklarat de olika sätten att lösa lanseringsproblemet. LDA.

Metod 1: Inaktivera Logitech assistent från menyn” Autoload”.(Börja)

Det här är det enklaste sättet att blockera Logitech Assistant från att starta automatiskt när du loggar in. fönster. Ibland kan en app få startalternativet på egen hand utan att meddela användaren. På fliken ” Starta Task Manager(Start av Aktivitetshanteraren) » kommer du att se en lista över alla program som ska starta när du startar din dator.

Genom att följa instruktionerna nedan kan du inaktivera programmet LDA under systemstart:

1. Öppna fönstret Kör genom att samtidigt trycka på Windows-tangenterna Windows+R

2. I dialogrutan ” Kör » skriv in ord « (Springa)taskmgr” och tryck på ” OK(OK) » .

I fältet

3. Klicka på ” Ladda automatiskt(Börja)”.

Gå till fliken

4. Högerklicka Logitech Download Assistant ; välj sedan Inaktivera(Inaktivera) .

Högerklicka på Logitech Download Assistant och välj Inaktivera.

Starta om datorn och kontrollera om LDA under lanseringen fönster. Gå i så fall vidare till nästa metod.

Metod 2: Inaktivera Logitech Download Assistant i inställningar(Inställningar)

Flera användare har rapporterat att de kan åtgärda detta problem genom att stänga av varningar Logitech Download Assistant i inställningar fönster. Du kan kolla meddelanden och åtgärder(Meddelanden och åtgärder) i inställningarna LDA. Om en assistent är närvarande där, kommer blockering av meddelanden att lösa detta problem.

1. Tryck på tangenterna samtidigt Windows + I att öppna Windows-inställningar. (Windows-inställningar.)Välj Systemisk(Systeminställningar.

Tryck på Windows + I-tangenterna samtidigt för att öppna Windows-inställningar och välj System |  Fixat: Problem med att starta Logitech Download Assistant

2. Klicka nu Meddelanden och åtgärder. (Meddelanden och åtgärder.) Navigera(Navigera) ner till botten av listan för att hitta Logitech .

Klicka nu på Notifications & Actions och scrolla ner till botten av listan för att hitta Logitech.

3. Om det är listat där, inaktivera(stäng av) aviseringar.

Starta nu om din dator och kontrollera om problemet med att starta nedladdningsassistenten är löst Logitech. Om inte, gå till den sista metoden.

Läs också: (Läs även:) Åtgärda Logitech trådlös mus som inte fungerar

Metod 3: Ta bort filen LogiLDA.dll från mappen System32.(Metod 3: Ta bort filen LogiLDA.dll från mappen System32)

I den här metoden tar vi bort filen LogiLDA.dll från en mapp System32 för att förhindra att fönstret visas LDA vid uppstart. Många användare har rapporterat att raderingen av den här filen inte hade någon effekt eller konflikt med huvudmodulen Logitech. Följaktligen(Därför) värt ett försök.

Notera.(Obs!) Efter det måste du uppdatera produkterna manuellt Logitech eftersom den automatiska uppdateringsfunktionen kommer att inaktiveras.

1. Öppna Dirigent(Filutforskaren) genom att samtidigt trycka på tangenterna Windows+E .

Öppna File Explorer genom att trycka på Windows-tangenten + E samtidigt.

2. Gå nu till nästa katalog(katalog) ( C:\Windows\System32) och hitta filen LogiLDA.dll.

3. Ta bort filen LogiLDA.dll genom att högerklicka på den och välja Radera(Ta bort) .

Ta bort filen LogiLDA.dll genom att högerklicka på den och välja Ta bort |  Fixat: Problem med att starta Logitech Download Assistant

Starta om din dator. Problem med att starta Logitech Download Assistant(Logitech Download Assistant Startup) borde redan vara löst.

Vanliga frågor (FAQ)(Vanliga frågor (FAQ))

Q1. Vad betyder C Windows system32 LogiLDA DLL?(Vad betyder C Windows system32 LogiLDA DLL?)

Fil LogiLDA.dll Relaterat till Logitech Download Assistant ofta installerad i systemet Windows 10 efter installation av ny hårdvara Logitech som en spelmus eller ett tangentbord Logitech.

Q2. Hur installerar jag om Logitech-musdrivrutinen?(Fråga 2. Hur installerar jag om min Logitech-musdrivrutin?)

1. Gå till Logitechs officiella webbplats .(Logitechs officiella webbplats)

2. Gå till sidan förare(förare) och när du väl är där leta efter alternativet möss.(mus)

3. Välj den senaste drivrutinen och ladda ner(ladda ner) henne.

4. Nu packa upp(packa upp) den nedladdade filen och Installera(installera) det.

Utvalda:(Rekommenderad:)

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp och att du har kunnat göra det lösa uppstartsproblemet med Logitech Download Assistant(fixa Logitech Download Assistant-startproblem) . Om du upptäcker att du har svårt på vägen, vänligen kontakta oss via kommentarerna så hjälper vi dig.

Logitech Download Assistant är ganska användbar för att hålla Logitech-enheter i drift och uppdaterade. Det tar dock en hel del starttid. För många användare har Logitech Assistant-nedladdningsstartproblemet blivit väldigt irriterande eftersom det dyker upp när de startar sina datorer. Därför ska vi i den här guiden fixa Startproblem med Logitech Download Assistant en gång för alla.

Vad är Logitech Download Assistant Startup-problemet?

Logitech Download Assistant är ett program utvecklat av Logitech som automatiskt upptäcker nya uppdateringar vid start av Windows. Detta gör att nedladdning och installation av nya drivrutinsuppdateringar för tangentbord och mus automatiskt.

Men dess utseende under varje start är irriterande för många människor. Att avinstallera och inaktivera denna programuppdatering kommer inte att påverka dina Logitech-enheter eftersom detta bara är en uppdaterad programvara.

Åtgärda Startproblem med Logitech Download Assistant

Åtgärda Logitech Download Assistant-startproblem

Orsaker bakom LDA Startup Issue

Problemet kan uppstå på grund av nya meddelandeuppdateringar eller på grund av associerade programvaruinstallationsförslag. Ibland dyker LDA-fönstret upp och föreslår installation av tillhörande eller valfri Logitech-programvara. Detta kan också leda till startproblemet med Logitech Assistant-nedladdningen.

I den här omfattande guiden har vi förklarat olika metoder för att fixa LDA-startproblemet.

Metod 1: Inaktivera Logitech Assistant från startmenyn

Detta är det enklaste sättet att blockera Logitech-assistenten från att starta automatiskt vid Windows-inloggning. Ibland kan ett program skaffa ett startalternativ på egen hand utan att meddela användaren. På fliken Aktivitetshanteraren Startup ser du en lista över alla appar som är schemalagda att köra när din dator startar.

Genom att följa instruktionerna nedan kan du inaktivera LDA-appen under systemstart:

1. Öppna rutan Kör genom att trycka på Windows+R nycklar tillsammans.

2. I Springa dialogrutan, skriv in orden taskmgr och klicka på OK.

I rutan Kör anger du orden taskmgr och klickar på OK |  Fixat: Startproblem med Logitech Download Assistant

3. Klicka på börja flik.

Klicka på fliken Startup

4. Högerklicka på Logitech Download Assistant; välj sedan Inaktivera.

Högerklicka på Logitech Download Assistant och välj inaktivera.

Starta om din dator och kontrollera om LDA fortfarande visas under Windows-start. Om det gör det, gå vidare till nästa metod.

Metod 2: Inaktivera Logitech Download Assistant i Inställningar

Några användare rapporterade att de kunde åtgärda det här problemet genom att inaktivera Logitech Download Assistant-varningar i Windows-inställningarna. Du kan kolla Aviseringar och åtgärder i LDA-inställningar. Om assistenten är närvarande där kommer blockeringsmeddelanden att stoppa detta problem.

1. Tryck på Windows + I nycklar tillsammans för att öppna Windows-inställningar. Välja Systemet inställningar.

Tryck på Windows +I-tangenterna samtidigt för att öppna Windows-inställningarna och välj System |  Fixat: Startproblem med Logitech Download Assistant

2. Klicka nu Aviseringar och åtgärder. Navigera ner till botten av listan för att hitta Logitech.

Klicka nu på Meddelanden och åtgärder och navigera ner till botten av listan för att hitta Logitech.

3. Om det är listat där, då stänga av aviseringarna.

Starta nu om datorn och kontrollera om startproblemet med Logitech Download Assistant är löst. Om inte, fortsätt till den sista metoden.

Läs också: Åtgärda Logitech trådlös mus som inte fungerar

Metod 3: Ta bort filen LogiLDA.dll från mappen System32

I den här tekniken kommer vi att ta bort filen LogiLDA.dll från mappen System32 för att förhindra att LDA-fönstret öppnas vid start. Många användare har rapporterat att borttagningen av den här filen inte hade någon effekt eller orsakade ingen konflikt med Logitechs huvudmodul. Därför är det värt ett försök.

Notera: Du måste manuellt uppgradera dina Logitech-produkter här och framåt eftersom den automatiska uppdateringsfunktionen kommer att inaktiveras.

1. Öppna Utforskaren genom att trycka Windows+E nycklar tillsammans.

Öppna File Explorer genom att trycka på Windows +E-tangenterna samtidigt

2. Navigera nu till följande katalog (C:\Windows\System32) och leta upp filen LogiLDA.dll.

3. Ta bort LogiLDA.dll filen genom att högerklicka på den och välja Radera.

Ta bort filen LogiLDA.dll genom att högerklicka på den och välja Ta bort |  Fixat: Startproblem med Logitech Download Assistant

Starta om din dator. Startproblemet med Logitech Download Assistant bör vara löst nu.

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Vad betyder C Windows system32 LogiLDA DLL?

Filen LogiLDA.dll är associerad med Logitech Download Assistant installeras ofta på ett Windows 10-system efter installationen av ny Logitech-utrustning, som en Logitech-spelmus eller ett tangentbord.

Q2. Hur installerar jag om min Logitech-musdrivrutin?

1. Fortsätt till Logitechs officiella webbplats

2. Gå till förare sida, och när du väl är där, leta efter mus alternativ.

3. Välj den senaste drivrutinen och ladda ner Det.

4. Nu packa upp den nedladdade filen och Installera Det.

Rekommenderad:

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde fixa Logitech Download Assistant-startproblem. Om du upplever att du kämpar under processen, kontakta oss via kommentarerna så hjälper vi dig.