Åtgärda Hulu-fel 3, 5, 16, 400, 500, 5003

Prenumerationsbaserade videostreamingtjänster har vunnit enorm popularitet. I dag(Idag) många OTT -plattformar erbjuder användarna innehåll av utmärkt kvalitet, bland vilka en av de mest populära är Hulu . Ha massor av underhållningsalternativ till hands och streama ditt favoritprogram eller filmer på Hulu Det är en fantastisk upplevelse, men det finns hicka. Det finns över ett dussin buggar Hulu , som kan störa din underhållning och kan orsakas av en mängd olika orsaker. I den här guiden har vi sammanställt en lista över alla vanliga felkoder. Hulu och deras snabba lösningar.(hulu)

Vanliga misstag Hulu och deras lösningar(hulu)

Hulu-fel(Hulu) är inte särskilt tydliga när det gäller att förklara det exakta problemet. Flera felkoder indikerar ett problem med enheten, några av dem orsakas av ett dåligt internetnätverk, och en del visas på grund av hårdvaruproblem. Ibland får användare ett felmeddelande på grund av tjänstefel Hulu ; men budskapet är inte tydligt.

Nu, utan vidare, låt oss hoppa rakt in i vanliga misstag. Hulu och deras korrigeringar:

 1. Hulu Error 3 och 5
 2. Hulu felkod 400
 3. Hulu felkod 16
 4. Hulu Error 5003
 5. Hulu 500-fel

Läs vidare för att lära dig mer om dessa fel.

1]Hulu-fel 3 och 5

Felkod 3 och 5 på Hulu avfyras när det finns problem med internetanslutningen under videoströmning. Den här felkoden kan åtföljas av olika meddelanden:

 • Det gick inte att spela upp den här videon
 • Kolla upp(Vänligen) anslut till Internet och försök igen.
 • Förlåt(Tyvärr) Vi stötte på ett fel när den här videon spelades upp. Prova(Vänligen) starta om videon eller välj något annat att titta på.
 • Vi har problem med att ladda ner det här just nu
 • Ett oväntat problem upptäcktes (men inte en server timeout eller fel HTTP).
 • Kolla upp(Vänligen) anslut till Internet och försök igen. Felkod: -5: felaktig data.
 • Om problemet kvarstår, försök att starta om enheten.

Den potentiella lösningen för båda dessa felkoder är mycket enkel. Först och främst bör du kontrollera din internetanslutning. Om detta fungerar optimalt kan du starta om din enhet, koppla ur modemet och routern i en minut, installera om appen Hulu Eller testa att uppdatera din streamingenhet.

Läsa(Läs) : Så här fixar du Hulu error 301 (Fix Hulu error 301) .

2]Hulu Error Code 400

Felkod(Fel) 400 på Hulu visas när det finns ett problem med ditt konto. Eventuella inkonsekvenser i kontoinformationen hindrar appen eller streamingenheten från att ansluta till servrarna Hulu. Felkod Hulu 400 visar följande meddelanden:(hulu)

 • Vi har problem med att ladda ner det här just nu. Kontrollera din internetanslutning och försök igen.
 • Felkod: 400

Det finns mycket enkla lösningar för detta fel: först kontrollera din internetanslutning som felmeddelandet säger; installera om appen Hulu , ta bort enheten från kontot och lägg till den igen. Du kan ta bort ett konto från appen Hulu genom att logga in på hulu.com > Konto > Hantera enheter.

När enheten har tagits bort från ditt konto Hulu , måste du också avinstallera och installera om appen på din enhet. I de flesta fall kommer detta att fixa 400-felkoden.

3]Hulu felkod 16

Fel 16 uppstår på grund av en ogiltig region; i grund och botten betyder det det Hulu inte tillgänglig på din nuvarande plats. Det här felet visar meddelanden så här:

 • Tyvärr kan vårt videobibliotek bara streamas för närvarande i (stater)USA(Förenad). För mer information om Hulus internationella tillgänglighet, klicka här.
 • Om du är med USA och (Förenad) tror(Stater) som fick detta meddelande av misstag, klicka här.

Om du är i ett område där Hulu och använda (hulu)VPN eller proxy, bör du inaktivera VPN eller proxy. Detta kommer att åtgärda felet.

Läsa(Läs) : Hur man fixar Hulu Error Code PLAUNK65(Hur man fixar Hulu Error Code PLAUNK65) .

4]Hulu Error 5003

Det här felet är ett uppspelningsfel och indikerar ett problem med streamingenheten eller applikationen. Det här felet visar vanligtvis följande meddelanden:

 • Uppspelningsfel
 • Vi är ledsna, men det uppstod ett problem med att spela upp den här videon.
 • Snälla du(Vänligen) kontrollera din anslutning och försök igen. (5003)

Du kan prova att avinstallera och installera om appen Hulu , starta om enheten, starta om routern och se till att appen är uppdaterad. I vissa fall fungerar det också att återställa streamingenheten till fabriksinställningarna. Om inget av detta fungerar måste du rapportera problemet till Hulu .

5]Hulu 500-fel

Serverproblem som orsakar felkod Hulu 500 kommer du att se felmeddelanden så här:

 • Det uppstod ett fel på den här sidan (fel 500)
 • Förlåt(Förlåt -) . Vi stötte på ett oväntat fel. Vi har underrättats om det här problemet och kommer att åtgärda det inom kort.

När du får det här felet finns det inget du kan göra annat än att vänta på att servrarna ska vara igång igen. Du kan försöka uppdatera din webbläsarsida och öppna den Hulu i en annan webbläsare.

Slutord(Sista ord)

Alla streamingplattformar producerar en extraordinär mängd buggar trots att de får all vår uppmärksamhet på grund av deras fantastiska innehållsutbud. Detta kompletterar vår guide för att åtgärda vanliga felkoder. Hulu. Låt oss veta i kommentarsfältet vad som fungerade och vad som inte fungerade. Vi värdesätter din input eftersom den gör att vi kan erbjuda bättre lösningar.

Prenumerationsbaserade videostreamingtjänster har vunnit enorm popularitet. Idag erbjuder många OTT-plattformar högkvalitativt innehåll för användarna, bland alla en av de mest populära är Hulu. Att ha massor av underhållningsalternativ till hands och streama ditt favorit-tv-program eller filmer på Hulu är en fantastisk upplevelse – men hicka förekommer. Det finns mer än ett dussin Hulu-fel som kan komma i vägen för din underhållning och det kan finnas en mängd olika anledningar till att orsaka dem. I den här guiden har vi satt ihop en lista över alla vanliga Hulu-felkoder och deras snabba lösningar.

Hulu felkod

Vanliga Hulu-fel och deras lösningar

Hulu-fel är inte särskilt tydliga när det gäller att förklara det exakta problemet. Få felkoder indikerar ett problem med enheten, få orsakas av dåligt internetnätverk och vissa dyker upp på grund av hårdvaruproblem. Ibland får användare ett fel på grund av störningar i Hulu-tjänsten; men budskapet är inte tydligt.

Nu, utan vidare, låt oss gå direkt in på de vanliga Hulu-felen och deras korrigeringar:

 1. Hulu Error 3 och 5
 2. Hulu felkod 400
 3. Hulu felkod 16
 4. Hulu Error 5003
 5. Hulu 500-fel

Läs vidare för att känna till dessa fel i detalj.

1]Hulu-fel 3 och 5

Felkoden 3 och 5 på Hulu utlöses när det finns ett problem med internetanslutningen när en video streamas. Det kan finnas olika meddelanden som åtföljs av denna felkod:

 • Det gick inte att spela upp den här videon
 • Kontrollera din internetanslutning och försök igen.
 • Tyvärr, vi stötte på ett fel när den här videon spelades upp. Försök att starta om videon eller välj något annat att titta på.
 • Vi har problem med att ladda det här just nu
 • Ett oväntat problem (men inte servertimeout eller HTTP-fel) har upptäckts.
 • Kontrollera din internetanslutning och försök igen. Felkod: -5: felaktig data.
 • Om problemet kvarstår, försök att starta om enheten.

Den potentiella lösningen för båda dessa felkoder är mycket enkel. Först bör du verifiera din internetanslutning. Om det fungerar optimalt kan du starta om din enhet, koppla ur modemet och routern i en minut, installera om Hulu-appen eller prova att uppdatera din streamingenhet.

läsa: Så här fixar du Hulu-fel 301.

2]Hulu Error Code 400

Felkod 400 på Hulu visas när det finns ett problem med ditt konto. Eventuella avvikelser i kontoinformationen hindrar applikationen eller streamingenheten från att ansluta till Hulu-servrarna. Hulu felkod 400 visar följande meddelanden:

 • Vi har problem med att ladda det här just nu. Kontrollera din internetanslutning och försök igen.
 • Felkod: 400

Det finns mycket enkla lösningar för detta fel, först kontrollera din internetanslutning eftersom felet säger meddelandet; installera om Hulu-appen, ta bort enheten från kontot och lägg till den igen. Du kan ta bort kontot från Hulu-appen genom att logga in på hulu.com > Konto > Hantera enheter.

När enheten har tagits bort från ditt Hulu-konto måste du också avinstallera och installera om appen på enheten. I de flesta fall kommer detta att fixa felkod 400.

3]Hulu felkod 16

Fel 16 uppstår på grund av en ogiltig region; i grund och botten betyder det att Hulu inte är tillgängligt på din nuvarande plats. Det här felet visar meddelanden så här:

 • Vi är ledsna, för närvarande kan vårt videobibliotek endast streamas inom USA. För mer information om Hulus internationella tillgänglighet, klicka här.
 • Om du befinner dig i USA och tror att du har fått det här meddelandet av misstag, klicka här.

Om du är i ett område där Hulu är tillgängligt och du använder en VPN eller proxy, bör du stänga av VPN eller proxy. Detta kommer att åtgärda felet.

läsa: Hur man fixar Hulu Error Code PLAUNK65.

4]Hulu Error 5003

Det här felet är ett uppspelningsfel och indikerar ett problem med streamingenheten eller appen. Det här felet visar vanligtvis följande meddelanden:

 • Uppspelningsfel
 • Vi är ledsna, men det uppstod ett problem när den här videon spelades upp.
 • Kontrollera din anslutning och försök igen. (5003)

Du kan försöka ta bort och installera om Hulu-appen, starta om din enhet, starta om din router och se till att applikationen är uppdaterad. I vissa fall fungerar även fabriksåterställning av streamingenheten. Om inget av dessa fungerar måste du rapportera problemet till Hulu.

5]Hulu 500-fel

Serverproblem orsakar Hulu felkod 500, du kommer att se felmeddelanden som:

 • Det uppstod ett fel på den här sidan (500 fel)
 • Tyvärr – vi har stött på ett oväntat fel. Vi har blivit underrättade om det här problemet och vi ska ta en titt på det inom kort.

När du får det här felet finns det inget mer att göra än att vänta på att servrarna ska vara igång och igen. Du kan prova att uppdatera din webbläsarsida och prova att öppna Hulu i en annan webbläsare.

Slutord

Alla streamingplattformar producerar en ovanlig mängd fel, oavsett, de samlar all vår uppmärksamhet på grund av dess fantastiska utbud av innehåll. Detta avrundar vår guide för att fixa vanliga Hulu-felkoder. Låt oss veta i kommentarsfältet vad som fungerade och vad som inte gjorde det. Vi värdesätter dina input, eftersom det gör att vi kan tillhandahålla tydligare lösningar.

Relaterade Artiklar

Back to top button